31. kolo
16.04.2011 19:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

OGC Nice - AS Monaco 3:2

Jihofrancouzské derby mezi konkurenty z Nice a Monako skončilo lépe pro domácí borce. Ti jsou tak díky této výhře vzdáleni sestupovému pásmu na rozdíl čtyř bodů. Monako je naopak jen díky lepšímu skóre sedmnácté, a není tak v červené zóně. Hosté v zápase ani jednou nevedli, v 75. minutě se jim podařilo pouze upravit stav na 3:2.

První, kdo se mohlo ujmout vedení, bylo domácí Nice. Mounier uvolnil do šance Moulounguiho, jehož ale pohotovým zákrokem vychytal monacký strážce branky Ruffier. Za deset minut musel Ruffier zasahovat znovu, zase však byl proti Moulounguimu úspěšný. Až ve 22. minutě kapituloval. Digardova přihrávka nenašla prvně určeného, do brány ho ovšem nakonec usměrnil Mounier.

Mouloungui stále nedával Ruffierovi pokoj, avšak hostující gólman se zase parádně činil. Ve 29. minutě se naopak Monaku podařilo vyrovnat, Gosso totiž gólově zužitkoval střelou z vápna rohový kop. Excelentní Ruffier se však musel zlobit po obrátce, Nice se totiž podařilo ho podruhé překonat. Ve 46. minutě si Civelli poradil s obráncem Hanssonem a následně přesně zacílil.

Aktivní Mouloungui se navíc po hodině hry přece jenom dočkal branky a domácí vedli již o dva góly. Mounier mu parádně nabil a Ruffier na jeho dělovku z první neměl nárok. Čtvrt hodiny před koncem dokázal snížit z nařízené penalty sám postižený Park, kterého v pokutovém území fauloval Coulibaly, jenže na víc se Monako již nezmohlo. Nice se po konečném hvizdu radovalo ze tří bodů.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele