13. kolo
13.11.2010 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Toulouse FC 1:0

Fotbalisté Montpellieru se dotáhli díky pohodlné výhře 1:0 nad Toulouse na čelo tabulky a ztrácejí jen bod na vedoucí Brest. FCT naopak po skvělém začátku sezóny nyní pokračuje ve špatných výkonech i nadále, z posledních devíti utkání vyhrálo jen jednou. Jedinou branku tohoto střetnutí zařídil po dvaceti minutách hry Olivier Giroud.

Domácí Kabze vypálil hezkou přízemní střelu ve 4. minutě směrem na gólmana Valverdeho, ten si však s jeho pokusem poradil. O pět minut později Camara tvrdě střílel z voleje a Valverde měl znovu veliké potíže míč letící velkou rychlostí zkrotit. Ve 20. minutě se už domácí přece jenom ujali vedení.

Estrada poslal mistrně balón ze standardky na hlavu Girouda, jenž byl ve výskoku u balónu dříve než vyběhnuvší Valverde a trefil se pěkně do šibenice. Toulouse mohlo v první půli korigovat stav snad jen díky velmi povedené a přesně mířené střele Machada, jenže i montpellierský brankář Jourdren ukázal, že umí být pozorný.

Do druhé půle lépe vstoupili domácí, ale druhou branku prostě ne a ne vstřelit. Hosté naopak na vyrovnání opravdu neměli, stejně bídnou první půli zopakovali i po obrátce ve druhých pětačtyřiceti minutách. V 64. minutě byl Estradův centr sice zneškodněn hostující obranou, ovšem balón doputoval k Pitauovi, jenž z voleje jen o píď zamířil nad.

Kabze se pak snažil gólově zakončit hlavou pas Belhanda, bohužel pro něj pouze neúspěšně, jelikož Valverde si dokázal s jeho šancí poradit. Pět minut před koncem si vytvořil poslední gólovou příležitost zápasu znovu aktivní Kabze, tentokráte ovšem orazítkoval jen břevno. Nemuselo mu to ale tolik vadit, HSC totiž i tak doma slavil zasloužené vítězství 1:0.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele