24. kolo
20.02.2011 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Lille OSC 1:0

Vedoucí Lille si venku nedokázalo poradit s Montpellierem a díky těsné prohře 0:1, kterou zařídila trefa Belhandy z 84. minuty, se mu ztenčil náskok na druhou Marseille na tři body. Hosté předvedli opravdu mizerný výkon, za celý zápas se dostali do dvou vyloženějších šancí. Pokud večer Rennes porazí venku Toulouse, bude náskok činit dokonce jen dva body.

Ve 3. minutě se dostalo do velké příležitosti Lille. Hazard unikl po lajně a zleva hledal ve vápně spoluhráče Gervinha nebo Sowa, ani jeden však na jeho přihrávku o kousek nedosáhli. Na druhé straně našel Estrada svou přihrávkou Camaru, jeho střelu ovšem nakonec dokázal zablokovat obránce Chedjou.

Ve 26. minutě našel jeden z pasů aktivního Estradu, který vypálil směrem na hostujícího gólmana Landreaua, ten mu ale oběma rukama dokázal pokus polapit. Pět minut před přestávkou se domácí dožadovali penalty, Yanga-Mbiwa spadl ve vápně po souboji s Beriou, píšťalka sudího Chaprona ovšem zůstala v nečinnosti.

Druhý poločas nebyl o nic pohlednější než ten první. První loženky se diváci dočkali až v 63. minutě. Balmont totiž zapomněl na svého montpellierského protihráče Estradu, který se najednou ocitl ve vápně, Landreau ale nakonec dokázal jeho pokusu v pohodě čelit. Na druhé straně mohl po přihrávce Gervinha skórovat De Melo, ovšem domácí brankář Jourdren byl pozorný.

HSC se dočkal branky v 84. minutě. Pitauův pas našel nejprve Camaru, který si vyměnil balón s Belhanou. Ten už pak jenom krásně zamířil do levého dolního rohu Landreauovy brány. Lille se ve zbývajícím čase na nic nezmohlo, ostatně jako celý zápas. Montpellier nebyl o nic lepším týmem, zkrátka a jednoduše se mu podařilo vsítit jeden šťastný gól.

Autor: Patrik Sandev / sports.fr

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

POLOČAS 0 - 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele