25. kolo
26.02.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Montpellier HSC 0:0

Na Stade Auguste Bonal viděli diváci bezbrankovou remízu a dvě vyloučení, po jednom na každé straně. Za domácí Sochaux uviděl červenou kartu už po čtvrthodině Ideye, za hosty po změně stran Spahic.

Pro domácí nezačalo utkání vůbec dobře, už po čtvrthodiny hry, respektive v 17. minutě, uviděl červenou kartu Brown Ideye za faul na Bocalyho. Stalo se tak krátce poté, co měl Ideye první šanci zápásu - branku netrefil. Do útoku se vrhli hosté a brankář Sochaux Tedy Richert předvedl proti Camarově zakončení z šesti metrů výtečný zákrok.

Čtyři minuty před přestávkou musel Richert opět zasahovat, tentokrát ho střelou pořádně prověřil Joris Marveaux. Montpellier nedokázal v prvním poločase přesilovku zužitkovat, takže se šlo do druhé půle za stavu 0:0.

Druhý poločas navázal na ten předchozí, střelu Estrady ze střední vzdálenosti zlikvidoval pozorný Richert. Po hodině hry se počet hráčů na hřišti vyrovnal, Emir Spahic to s přehnal s agresivitou a byl po zásluze vykázán. Sochaux se pak přeci jenom odhodlalo k větší ofenzívě a spolupráce Nicolase Maurice-Belaye s Modibem Maigou volala po gólu, nicméně nestalo se tak. Brankou neskončil ani pokus Martina, po kterém se činil hostující brankář.

Poslední velkou šanci zápasu měla dvojice Utaka - Camara, ale Richert stejně jako v předchozích případech svůj tým výrazně podržel a byl hlavním strůjcem nerozhdoného výsledku 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele