25. kolo
26.02.2011 19:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - SM Caen 2:2

Zajímavé utkání se odehrálo v Monaku, kde domácí knížecí klub prohospodařil dvoubrankové vedení a nakonec se musel spokojit s remízou 2:2.

Do první šance zápasu se dostali hosté, ale prudký volej Lecy zlikvidoval domácí gólman Ruffier. O pár chvil později utekl monacké obraně Yatabaré, ale jeho tvrdá střela mířila jen do boční sítě domácí branky. Po půlhodině hry zahrál hostující Leca v pokutovém území rukou a kopala se penalta. K té se postavil Park a se štěstím ji proměnil - 1:0. Do konce poločasu Monako zahrozilo ještě dvakrát. Nejprve gólman Caen Thébaux výborně zneškodnil hlavičku Parka, o několik minut později dobře zasáhl proti Manganimu. Hostující strážce svatyně tak měl velkou zásluhu na tom, že se do kabin šlo pouze za jednobrankového vedení domácího mužstva.

Po hodině hry se skóre měnilo podruhé, Park přidal svoji druhou branku v utkání, když nechytatelnou střelou zvyšoval na 2:0. Poté však nastal nečekaný obrat. V 67. minutě vrátil Caen do hry El Arabi, který hlavou snížil na 2:1.

Hosté pokropeni živou vodou ještě přidali na obrátkách a o dalších pět minut později se dočkali vyrovnání. Přímý kop z dílny Molla skončil až za zády gólmana Ruffiera - 2:2.

Poslední desetiminutovka přinesla červenou kartu pro hostujícího Sorbona, který fauloval Manganiho, na skóre se však už nic nezměnilo.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele