11. kolo
02.11.2010 19:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Monako zůstává po remíze s Bordeaux v sestupovém pásmu

Odložené utkání 11. kola Ligue 1 mezi Monakem a Bordeaux, které se kvůli špatnému počasí hrálo o dva dny později, než bylo původně plánováno, skončilo zaslouženou remízou 2:2. Hosté se ujali vedení zásluhou vlastní branky Traorého, domácí však dokázali otočit brankami Parka a Coutadeura. Dělbu bodů v 74. minutě zařídila trefa bordeauxského Jussieho.

Už po deseti minutách Les Girondins skórovali. Ještě předtím pálil nebezpečně hostující Wendel, ale gólově neuspěl. V oné brankové situaci Trémoulinas poslal zleva centr do vápna, kde dotírající Gouffran míč do brány netrefil a jen se srazil s gólmanem Ruffierem. Jenže balón propadl nešťastně na Traorého, od nějž se následně odrazil a došoural za brankovou čáru.

V 16. minutě se o vyrovnání snažil Park, jenže zamířil mimo, na druhé straně prověřil své střelecké schopnosti Trémoulinas a Ruffier s velkými problémy musel proti dalekonosné ráně zakročit. Monako nakonec skórovalo těsně po poločase. Mbokani hlavičkoval sice do břevna, včas a na správném místě byl však Park, jenž dorazil pohodlně do sítě.

Mbokani nenechal střeleckou smůlu jen tak a o pár chvil později prověřil Carrassa znovu, ten ale dokázal jeho pokus vyrazit mimo nebezpečí. V 64. minutě nakonec domácí přece jenom otočili stav. Coutadeur zahrál standardku zleva velice šikovně, centr se najednou změnil ve střelu, které se ve vápně nikdo nedotkl a Carrasso musel podruhé lovit míč z brány.

Za devět minut však i Bordeaux vstřelilo svůj druhý gól. Plašil zahrál rohový kop trochu dál, než je zdrávo, nakonec se ovšem ukázalo, že udělal dobře, protože nikým nehlídaný Jussie procedil míč i přes tři obránce za brankovou čáru. V nastaveném čase se ještě o změnu stavu mohl postarat aktivní Mbokani, avšak Carrasso ho vychytal.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele