19. kolo
22.12.2010 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - FC Sochaux 2:1

Monako navázalo na víkendový zápas v Paříži, kde urvalo remízu 2:2 v samotném závěru, a něco podobného zopakovalo i o čtyři dny později proti Sochaux. Akorát že s tím rozdílem, že nyní si připsalo plný počet bodů. Pro domácí to byla teprve třetí výhra sezóny, hosté se i přes prohru udrželi na jedenáctém místě.

Ve 3. minutě se ke střele dostal sochauxský Boudebouz, ovšem gólman Ruffier začátek zápasu neprospal a byl připravený. V 8. minutě se ale na druhé straně už vlnila síť. Lolo pěkně proniknul po pravé straně, přihrál na Malongu, který stál u bližší tyče, a jakmile se k němu dostala nahrávka, poslal balón za záda brankáře Crose.

Sochaux ale tenhle inkasovaný gól vůbec nepoložil. Ba naopak, snažilo se ze všech sil co nejdříve vyrovnat. Martinův pas našel spoluhráče Perquise, jehož hlavičku musel likvidovat pozorný Ruffier. Před přestávkou měl velmi blízko ke skórování ještě Martin, k jeho smůle ovšem trefil pouze tyčku.

Záhy na to se však branková konstrukce třásla také na druhé straně, postaral se o ní Haruna, jenž po rychlém protiútoku napálil břevno. Do druhého dějství vlétlo lépe Sochaux, šance Maurice-Belaye ještě gólem nekončila, nicméně 47. minuta na sebe nenechala dlouho čekat a náhle bylo vyrovnáno.

Nešťastníkem tohoto okamžiku se stal domácí Lolo, jenž se snažil odvrátit centr z rohového kopu od Martina, bohužel poslal nešikovně míč jen do vlastní sítě. V 81. minutě Martin podruhé v tomto utkání trefil tyčku, ovšem i Monako dokázalo znovu odpovědět velikou příležitostí, když Gakpeho hlavička narazila o břevno.

Už už se zdálo, že si oba celky rozdělí bod. Ve druhé minutě nastavení ale Gakpe vyslal do střelecké pozice spoluhráče Parka a jihokorejský útočník šajtlí rozhodl o konečné výhře Monaka. V závěrečných chvílích byl ještě vyloučen hostující forvard Maiga, jenž si nechal dát zbytečnou červenou kartu jako hlavní účastník nemalých nepokojů mezi hráči obou týmů.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele