20. kolo
15.01.2011 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AJ Auxerre - AS Monaco 1:1

Střetnutí mezi Auxerre a Monakem skončilo dělbou bodů. Remíza 1:1 však znamená jediné - knížecí klub se po sobotě propadl na sestupovou příčku.

Ani Auxerre na tom není zrovna nejlépe, na svém kontě má pouze o čtyři body více než Monako.

První šanci zápasu si vytvořil domácí celek, ale pokus Hengbarta zablokovala obrana hostů. V 26. minutě se útok Auxerre povedl daleko lépe. Quercia si vyměnil míč s Oliechem a prudkou střelou do horního růžku monacké branky otevřel gólový účet zápasu. O šest minut později mohl Oliech přidat druhou branku domácího týmu, ale jeho ránu chytil gólman knížecího klubu Ruffier.

Monako v prvním poločase žádnou vážnější příležitost nemělo, až deset minut po změně stran nebezpečně střílel Gakpé. V 69. minutě byl knížecí klub blízko vyrovnání, ale střelu Haruny vytáhl domácí brankář Sorin na břevno.

Hosté se však vyrovnávací branky přece jen dočkali. V 71. minutě našel Puygrenier přesným centrem Adriana Pereiru a ten prudkým volejem překonal bezmocného Sorina - 1:1. V poslední desetiminutovce chtěly vítězství na svoji stranu strhnout oba týmy, ale žádná vyložená šance už nepřišla. Utkání tak skončilo dělbou bodů, která do karet nenahrává ani jednomu z klubů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele