8. kolo
02.10.2010 19:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Auxerre venku smetlo Arles-Avignon a získalo své první tři body

Osm kol a nula bodů. Když loni již sestoupivší Grenoble nezískal v prvních jedenácti kolech ani bod, vytvořil tím v Ligue 1 rekord, kterému je ale nyní velice blízko nováček Arles-Avignon. Ani nový kouč Faruk Hadžibegič nic nového nevymyslel, vysoké porážce 0:4 od Auxerre jen bezmocně přihlížel. Hosté se naopak těší ze své první ligové výhry.

Od začátku do konce byl loni třetí celek tabulky AJA na hřišti pánem. Zezačátku sice spálili své šance Langil a Dudka, úvodní branka ale na sebe přesto nenechala dlouho čekat. Konkrétně do 17. minuty. Hengbartův centr zprava se snažil usměrnit do brány Pedretti, domácí gólman Planté už takhle vyrážel se štěstím, jenže s dorážkou přispěchal Traoré a z těžkého úhlu trefil volné místečko mezi nohama Plantého tak, že balón nakonec skončil v síti.

Než se oba týmy uchylovaly do kabin, vstřelilo Auxerre druhý gól. Hengbart prudce přihrál z vápna do středu, kde z voleje pálil přesně k pravé tyčce Pedretti. Šance si hosté tvořili i nadále a na 3:0 zvyšoval v 55. minutě Contout, který v téže minutě ještě trefil tyč, o pár chvil později však už po centru Hengbarta hlavou pohodlně skóroval.

Planté se mezi třemi tyčemi nezastavil. Obrana domácího týmu byla jako cedník, kterým by neprošla jen voda, ale možná i samotné špagety. Contoutovu přízemní střelu Planté tak tak vyrazil aspoň do tyče, v 82. minutě zlikvidoval dělovku Quercii, jenže pár vteřin na to napřáhl parádně Birsa a levačkou upravil na konečných 4:0.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2ka něco jiného by bylo překvapení

Reagovat
jardakolo1

vviděl bych to na další plichtu do francouzske desitky

Reagovat
smazaný uživatel

Kouzlo noveho trenera zapusobi.

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele