35. kolo
02.05.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - FC Lorient 0:0

V Lorientu možná ve skrytu duše doufali, že by mohli ještě zabojovat o evropské poháry. Po dnešní bezbrankové remíze ve Valenciennes už ale jdou tyto tužby pravděpodobně definitivně pryč.

Na Stade Nungesser bylo k vidění značné množství šanci, ale oba brankáři se na dnešek dobře vyspali a předvedli několik povedených zákroků. Hosté, kteří minulý týden porazili Bordeaux, začali lépe a v sedmé minutě byl blízko úvodní brance Diarra, kterého vyslal Gameiro. Míč dokonce podjel pod gólmanem Penneteauem, ale ještě před překročením brankové čáry ho zastavil Ducourtioux. O dvanáct minut později si už Penneteau připsal pořádný zákrok, když zastavoval sólujícího Gameira, který předtím obešel tři obránce. První výrazná šance domácích přišla až deset minut před pauzou. Z voleje pálící Foued Kadir pořádně prověřil gólmana Audarda, jenž si musel poradit i s dorážejícím Pujolem. Na druhé straně vytáhl skvělé reflexy proti Vahiruovi Penneteau a rozhodl, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu.

Druhý poločas načal další výtečný zákrok, tentokrát si ho připsal Audard. Gael Danic si z levé strany připravil dobrou pozici a vypálil, ale na hostujícího gólmana si nepřišel. Lorient měl sice lepší příležitosti, ale ani nebyl schopen otevřít skóre. Gameirovu střelu po Vahiruově přihrávce Penneteau zlikvidoval, Diarra prostor mezi třemi tyčemi minul. Nebezpečný Diarra pak hrozil znovu, když obešel Angoua, ale Penneteauovi pomohla při zákroku tyč. Tři body pro Valenciennes nakonec mohl vystřelit Pujol, ale do cesty se jeho hlavičce v nastaveném čase postavil Audard, a tak zápas skončil 0:0.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele