16. kolo
05.12.2009 19:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Valenciennes FC - AS Monaco 3:1

Fotbalisté Monaka pokračují v listopadové mizérii, zaznamenali už třetí porážku ze čtyř zápasů, bod získali pouze nad posledním Grenoblem. Valenciennes je naopak ve skvělé formě, za posledních sedm zápasů získalo šestnáct bodů. O výhře rozhodli v závěrečných pěti minutách Samassa s Ben Khalfallahem, kteří upravili do té doby remízový výsledek na konečné skóre 3:1.

Valenciennes chtělo vstřelit rychlý gól, o který se nejprve pokoušeli Audel s Ducourtioux, skvělými zákroky je ale vychytal hostující brankář Ruffier. Ve 27. minutě už však poprvé kapituloval. Tiené vyslal do šance Audela, ten míč poslal na Ducourtiouxe, jenž z blízkosti vstřelil první branku utkání.

Domácí dál pokračovali v útočení, druhá trefa by jim zřejmě definitivně dodala klid. V největší gólovce se ocitl Audel, jehož volej zamířil nad branku. Monako zahrozilo prakticky až v závěru poločasu, Adriana ovšem zlikvidoval gólman N'Dy Assembé.

Hostům se nakonec podařilo srovnat čtyři minuty po přestávce. Tiené ve vápně srazil pronikajícího Neneho, sudí nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil sám faulovaný. Poslal N'Dy Assembého na druhou stranu a pohodlně penaltu proměnil.

A Monako najednou bylo při chuti, Mollovu dobrou střelu lapil N'Dy Assembé. V poslední pětiminutovce nakonec rozhodlo o vítězství domácí VA. V 85. minutě uvolnil Cohade spoluhráče Audela, který zleva nacentroval na Samassu, jehož volej skončil za zády Ruffiera.

V 90. minutě zasadili domácí definitivní úder. Znovu nahrával Audel, Ben Khalfallah sice s úvodním pokusem na Ruffiera nepochodil, s dorážkou už ovšem neměl problém. Valenciennes si tak napravilo po posledním debaklu 0:4 v derby proti Lille reputaci a odměnou mu je aktuální třetí příčka.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Monaco se hleda v poslednich zapasech a na Vallencienes vyhraje po delsi dobe

Tip = 1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele