27. kolo
06.03.2010 19:00 CET
2 : 3
(2:2)

Reportáž

OGC Nice - AS Nancy-Lorraine 2:3

Střídající Issiar Dia rozhodl v nastaveném čase druhého poločasu o výhře Nancy v Nice a v tabulce se vzdálil svému soupeři na rozdíl devíti bodů. Vítězství zároveň ASNL katapultoval na dvanácté místo tabulky. Domácí v utkání dokázali dvakrát vyrovnat, nakonec však remízu neudrželi a prohráli 2:3.

Hosté začali utkání skvěle. Féret ožebračil ve vápně o míč váhajícího Apama a nabil na střelu Bakarovi, který zamířil přesně ke vzdálenější tyči Ospinovy branky. Ovšem ani ne za dvě minuty bylo vyrovnáno, Fae vrátil přetažený centr z rohového kopu do malého vápna, kde hlavou uklidil z bezprostřední blízkosti balón do sítě Civelli.

Ve 27. minutě Nancy znovu vedlo. Dlouhý výkop brankáře Bracigliana našel těsně za vápnem Brisona, jenž si hezky zpracoval míč a z voleje zamířil přesně do levé šibenice. O deset minut později se však Nice podařilo podruhé vyrovnat, šťastným autorem branky byl Ben Saada, který zužitkoval centr Remyho.

Druhá půle už tolik bohatá na gólové šance nebyla. O trochu více si jich vytvořili domácí, těsně po přestávce neuspěl se svým pokusem z přímého kopu Ben Saada, jako střelec branky se mohl zapsat také Digard, ale tomu ve skórování zabránil na brankové čáře obránce Lemaitre.

Nice muselo neproměněných příležitostí litovat, ve druhé minutě nastavení se totiž trefil hostující Dia, který dorazil pohodlně míč do sítě po zblokované střele Traorého domácím strážcem branky Ospinou. Na tenhle gól už domácí reagovat nestačili.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele