35. kolo
02.05.2010 17:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Lille OSC - AS Nancy-Lorraine 3:1

Žádné překvapení třetí Lille v utkání proti Nancy nedovolilo a díky výhře 3:1 si stvrdilo pozici, která by mu zaručovala kvalifikaci Ligy mistrů pro příští sezónu. Na první branku utkání se čekalo až do 33. minuty, kdy se parádně z přímého kopu trefil Cabaye, nicméně další rychlé góly Gervinha s Frauem vlastně vyřešily vítěze utkání.

Že Dogy potřebují nutně tři body, dokazovaly soupeři už od úvodních minut. Frau nahrál na střelu Hazardovi, který však zamířil jen mimo. Na druhé straně se ovšem do velké gólové příležitosti dostal N'Diaye, jenž hlavičkou překonal brankáře Landreaua, na brankové čáře ale zamezil jisté brance včasným odkopnutím do bezpečí Rami.

Jinak se ovšem stále více potil Landreaův protějšek mezi třemi tyčemi Bracigliano. Nejprve likvidoval ránu Gervinha, jemuž hezky dodal Hazard, ten pak stačil vykouzlit další nahrávku pro Fraua, jenže Bracigliana ani on nepřekonal. Nakonec se domácím podařilo skórovat ze standardky, na střelu Cabayeho mířící přesně do horního růžku branky neměl Bracigliano žádnou šanci.

Velké uklidnění poté dodal do řad Lille svou osmnáctou trefou sezóny Gervinho, který tři minuty na Cabayeho navázal přesným lobem za záda Bracigliana. Třetí a rozhodující zásah zařídil čtyři minuty po přestávce Frau, jehož centrem našel dnes velmi aktivní a dobře hrající Hazard.

Hosté sice zásluhou přesné hlavičky Malongy snížili, domácí si však ve zbytku zápasu výsledek kontrolovali, několikrát i zazlobili směrem dopředu a v pohodě slavili zisk tří bodů. Pro Lille to byla již třetí výhra v řadě, která znamená důležitý čtyřbodový náskok na čtvrté Bordeaux a pátý Montpellier. Nancy zůstalo na dvanácté příčce.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele