26. kolo
14.04.2010 20:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Bordeaux ztratilo důležité body

O záchranu bojující Le Mans obralo o body kandidáta na titul z Bordeaux. Výhra domácích 2:1 znamená jediné - Le Mans chybí deset bodů na první nesestupové místo, Bordeaux má sice ještě zápas k dobru, ale i přesto ztrácí na první Marseille už devět bodů.

Obhájci titulu z Bordeaux vstoupil do zápasu velmi dobře, už od osmé minuty zásluhou Henriqua vedl. Brazilský obránce si naběhl na centr a přesnou hlavičkou poslal hosty do vedení - 0:1. Poté však hráči Bordeaux udělali dvě zásadní individuální chyby, které je stály body.

Gólman Carrasso v 17. minutě neudržel v rukavicích rohový kop domácích, míč se odrazil až k Le Tallecovi, který se příliš nerozpakoval a z penaltového puntíku propálil vše, co mu stálo v cestě. Poté se musel vytáhnout domácí brankář Ovono, který zlikvidoval tutovku Wendela.

Pak ale přišla pětačtyřicátá minuta a další minela Bordeaux. Trémoulinas se zřejmě nedohodl s gólmanem Carrassem a na dva metry mu posílal malou domů. Tu ale brankář hostů nečekal a balónu se zmocnil Dossevi, který před překvapenou dvojicí pohodlně dopravil míč do sítě - 2:1. Hosté mohli v druhém poločase vyrovnat, ale proti Cavenaghiho ráně byl domácí strážce svatyně.

V samotném závěru zápasu byl vyloučen domácí Cisse, ale výhoda jednoho může v poli a následný pokus Henriqueho, jehož vychytal na brankové čáře Ovono, na překvapivé výhře Le Mans už nic nezměnila.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Langi

nezapomeňte tu zase omlouvat Bordeaux a vykládat že prohráli ikdyž byli o třídu lepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele