23. kolo
06.02.2010 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Sochaux si s Nancy vzalo po bodu

Souboj dvou sousedů v tabulce vítěze nepoznal. Sochaux na svém stadionu pouze remizovalo s Nancy, když Dalmat ve druhé půli vyrovnal na konečných 1:1 po úvodní brance Diy. Václav Svěrkoš přišel až na závěrečnou pětiminutovku.

Domácí šli do zápasu povzbuzeni postupem do dalšího kola Coupe de France, když si jasně poradili s Le Mans. Jejich série bez porážky se tak dostala na poměrně vysoké číslo - pět. Ani to jim ale zatím nestačilo na lepší než třinácté místo, na kterém zůstávají i po dnešním utkání. Stejně tak Nancy - to má stále stejně bodů jako Montbelliard, díky skóre je ale tým na místě dvanáctém.

Nová posila Sochaux Ideye Brown se blýskla v průběhu týdne, když dvěma brankami skolila nepříliš odporující Le Mans. A i v úvodu utkání se kanonýr dral do zakončení. Z poměrně velikého úhlu ale nastřelil pouze boční síťku. Les Lionceaux byli lepším týmem, více drželi míč, ale hosté vypadali přesto více nebezpečně.

V 29. minutě přišla veliká šance Nancy, to ofenzivní záložník Julien Feret nastřelil svou ranou břevno domácí branky. Na úvodní branku ale fanoušci poté nemuseli příliš dlouho čekat, přišla již po třech dalších minutách. Issiar Dia si zpracoval míč v pokutovém území, zacílil a vymetl šibenici za bezmocným Richertem - 0:1.

Mezitím se smůla opět přilepila na paty jeho spoluhráči, Julienu Feretovi. Ten z přímého kopu již podruhé rozezvučel brankovou konstrukci. Nakonec si to středopolař mohl vyčítat o to víc, když sedm minut po startu druhé půle zamířil přesně Dalmat. Poté, co Ideye nasměroval míč na brankáře, se mu kolenem podařilo gólmana překvapit - 1:1.

Na poslední chvíli se ještě o zvrat pokoušel hostující Youssuf Hadji. Svůj nepříliš povedený večer ale přesným volejem nezakončil. Poslední šanci ještě spálil Ideye. Jeho rána se vznesla nad branku.

Autor: Anna-Marie Kroupová / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele