2. kolo
15.08.2009 19:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - AS Monaco 4:0

Kanonádníci z Nancy pokračují ve střelbě i nadále a vyhoupli se do čela tabulky. Poté, co v minulém kole zvítězili 3:1 ve Valenciennes, si doma přímo smlsli na Monaku. Dokonce přidali ještě o jednu branku navíc než v posledním zápase a více než pohodlně dokráčeli k jasné výhře 4:0.

ASNL už od samého začátku ukazovalo, kdo je pánem na hřišti. Monako možná ani nemohlo spočítat gólové akce, kterých si soupeř vytvořil požehnaně, ale branka stále ne a ne přijít. Půlhodinové čekání se nakonec vyplatilo. Julien Feret, jenž byl hlavním tahounem už v minulém kole proti Valenciennes, dodal nádherně Diovi a ten poslal přesnou střelu ke vzdálenější tyči domácí do vedení.

Aby toho nebylo na knížecí klub málo, během první půle museli vlivem zranění střídat Muratori i Park. Nancy stejně nemělo slitování. Nkoulou ve 42. minutě neohrabaně strčil ve vápně do autora první branky Dii a sudí musel odpískat penaltu, kterou bez větších problémů proměnil Andre Luiz.

Domácí jízda pokračovala i po přestávce. Pět minut po ní připravil dobrou pozici pro parťáka Alo'o Efouloua Dia, kamerunský útočník utekl i svému strážci Puygrenierovi, mimochodem dlouholetému bývalému hráči Nancy, a pohodlně skóroval za záda Ruffiera. Dia se poté radoval ze čtvrtého gólu, jenže předčasně, jelikož ho zastavila ofsajdová pozice. Ale určitě nemusel smutnit. Efoulou přidal deset minut před koncem čtvrtou branku a stvrdil zasloužené tři body pro ASNL.

Autor: Patrik Sandev / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele