20. kolo
16.01.2010 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - FC Sochaux 2:0

Impozantní závěr měli fotbalisté Monaka v duelu proti Sochaux. V závěrečných šesti minutách dokázali soupeři vstřelit hned dvě branky a rozhodnout tak o svém vítězství 2:0. Střelcem obou gólů byl Brazilec Nené.

Ten byl ústřední postavou celého utkání, poprvé o sobě dal vědět už ve dvanácté minutě, kdy připravil velkou šanci pro Puygreniera. Jeho hlavičku ale dokázal brankář hostů Richert vyrazit do bezpečí. O šest minut později musel gólman Sochaux zasahovat proti Neného dalekonosné střele.

V druhé polovině úvodního dějství se hra vyrovnala a do šancí se začali dostávat i hosté. A hned ta první měla nálepku gólová. Privat se zbavil dvou knížecích obránců a vystřelil, jeho projektil ale dokázal fantasticky zneškodnit domácí strážce svatyně. O pár chvil později Ruffier vychytal i hlavičkujícího Fatyho. Bezbrankový stav se neměnil ani po příležitosti domácího Haruny, kterého pro změnu vychytal Richert.

Po hodině hry se opět vytáhl brankář hostů, jenž zneškodnil pokus Traorého. Na druhé straně se mohl prosadit Dalmat, ale se svou šancí naložit prachbídně. Patovou situaci mohl vyřešit střídající Gudjohnsen, ale ani on se v 78. minutě nedokázal prosadit.

Osud utkání tak vzal do rukou Nené, který v 84. minutě utekl obraně hostů, udělal kličku gólmanovi a dopravil míč do sítě - 1:0. Hosté se z obdržené branky ještě ani nevzpamatovali a inkasovali podruhé. V závěrečných momentech utkání zakončil svoji one-man show Nené, který z voleje napálil balón na branku Sochaux a uzavřel gólový účet zápasu na konečných 2:0 pro knížecí klub z Monaka.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele