37. kolo
08.05.2010 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - AS Nancy-Lorraine 2:1

Monako si po minulé sobotě, kdy prohrálo finále Coupe de France s PSG, konečně spravilo chuť vítězstvím a vyhouplo se na osmou pozici před Rennes. Do konce soutěže bude bojovat o sedmou příčku, oproti svým soupeřům ho ale ještě čeká středeční dohrávka s Lyonem. Nancy už čtvrtým kolem za sebou zůstává dvanácté.

Už po čtyřech minutách se kanonýr Nene ocitl tváří tvář hostujícímu gólmanovi Gregorinimu, který ho v téhle situaci vychytal. Jenže těžko něco mohl dělat se situací ze sedmé minuty. Pino se zprava snažil najít centrem ve vápně Maazoua, míč však přeletěl až k obránci Lotiesemu, jenž balón poslal, nikým neobléhám ani obtěžován, ukázkově a nepochopitelně do vlastní sítě.

Ve 13. minutě mohl Lotiesovu chybu napravit N'Diaye, jehož si hezky našel centr ze standardky od Féreta, jenže brankář Ruffier jeho volej bravurně polapil. Po hodině hry však N'Diaye zaváhal v bránění, čehož využil Haruna, nahrál do šance Maazouovi, který ovšem jen zamířil mimo bránu.

Haruna měl poté dvě možnosti překonat gólmana Gregoriniho, ale ani jedna z jeho dvou střel síť nerozvlnila. Na druhé straně v 57. minutě unikl Bakar po pravé straně, nacentroval na Hadžiho, jehož volej opět excelentně zničil dobrým zákrokem Ruffier. O minutu později Nancy podruhé inkasovalo. Modesto zprava přihrál na nabíhajícího Maazoua a ten v pohodě zacílil.

V 75. minutě dal hostům naději Sami, který prazvláštním způsobem odklonil střílenou přihrávku Brisona ke vzdálenější tyči Ruffierovy branky. V 83. minutě mělo ASNL poslední možnost, jak získat alespoň bod, ovšem Bakar po rohovém kopu Féreta nastřelil pouze břevno.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

7 minuta 1:0 vlastní gol Loties

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele