14. kolo
21.11.2009 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Auxerre je po výhře nad Monakem v čele Ligue 1

Po zaváhání Lyonu i Bordeaux se fotbalisté Auxerre díky sedmé výhre v řadě dostali do čela tabulky, přitom ještě po třech kolech byli bez vstřeleného gólu na posledním místě. Výhru nad aktuálně šestým Monakem zařídily dvě branky těsně před konci obou poločasů.

Už v osmé minutě měli domácí velkou šanci ke skórování. Pedretti dodal hezký balón Chafnimu, který centrem našel zprava Niculaeho, jehož pokus musel likvidovat na brankové čáře gólman Ruffier. Pedretti měl prsty také v další velké příležitosti, jeho přímý kop sklepl Niculae pro Mignota a ten hlavičkoval jen o centimetry vedle.

Hengbart pálil hlavou mimo, pak našel Pedretti z rohového kopu na vzdálenější tyči Grichtinga, ale ani on síť nerozvlnil. Až těsně před přestávkou Auxerre vytěžilo z tlaku branku, Pedrettiho přímý kop zužitkoval hlavou Coulibaly a gólman Ruffier musl lovit míč ze sítě.

Monako zahrozilo záhy ve druhé půli, ale Chu Young Park pálil mimo. Pak korejský útočník přihrál pěkně Alonsovi, s jehož pokusem si musel poradit brankář Sorin. Pedretti pak znovu z přímého kopu ohrozil výrazným způsobem Monako, Hengbartovu tvrdou střelu z voleje vychytal hostující Ruffier.

Nakonec si Auxerre tři body a vlastně i první příčku zajistilo dvě minuty před koncem. Ndinga zakombinoval s Niculaem, který mu vrátil míč zpátky, a zamířil podruhé v zápase za záda brankáře Ruffiera.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele