18. kolo
13.12.2008 19:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Valenciennes FC - AS Monaco 3:1

Fotbalisté Valenciennes zvládli domácí zápas proti Monaku a na své konto si připisují tři body za vítězství 3:1. Hosté sice od 23. minuty vedli, ale domácí mužstvo dokázalo třemi přesnými zásahy skóre utkání otočit. Navíc čtyři minuty před koncem šel předčasně do sprch Leko z Monaka, který v rozmezí dvou minut viděl dvě žluté karty.

První šanci zápasu přinesla spolupráce Tiéného s Audelem, druhý jmenovaný střílel na branku, ale gólman hostů Ruffier byl připraven. Monako se osmělilo ve 23. minutě a hned z toho byla branka, Pino využil přiťuknutí Licata a jeho střela k pravé tyči skončila za zády Penneteaua. Vedení hostů netrvalo ani pět minut, z dvaceti metrů se do míče opřel Sanchez a Ruffier poprvé lovil míč ze své sítě. Valenciennes přidalo do konce poločasu ještě jednu branku, povedenou střelou se prosadil Belmadi.

Definitivní tečku za utkáním udělala gólová hlavička Pujola po hodině hry, která zlomila veškerý odpor Monaka. Čtvrtý gól mohl přidat Danic, ale proti jeho pokusu se vyznamenal brankář Ruffier. V závěrečných minutách obdržel Leko během krátké chvíle dvě žluté karty a musel předčasně ze hřiště. Na vítězství 3:1 pro Valenciennes to ale nic nezměnilo.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele