12. kolo
01.11.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Toulouse překvapivě prohrálo s Caen

Překvapivý výsledek se zrodil v Toulouse, tamní tým totiž nestačil na průměrné Caen. To se tak může radovat z vůbec první výhry mimo domácí prostředí, kterou zařídil náhradník Nivet deset minut před koncem zápasu.

První šanci zápasu měli hosté, to když Adnane poslal lehkou střelu na gólmana Carrassa. Poté Savidan poslal pěknou přihrávku na Florentina, jeho střela ale nakonec skončila těsně vedle tyče. Největší šanci domácích měl po půl hodině hry Didot, který střílel před pokutovým územím, ale gólman Plante dokázal střelu zlikvidovat.

Nápor hostů pokračoval i ve druhém poločase. Carrasso ale stále zůstával nepokořen, a to i po voleji Savidana. Savidan byl nejnebezpečnějším mužem hostů, svou aktivitu potvrdil i po hodině hry. Jeho hlavička ale nakonec mezi tři tyče nemířila. Čtvrt hodiny před koncem poslal hostující kouč do hry Niveta, který po čtyřech minutách na hřišti udeřil a přihrál tak tři body na stranu Caen. Savidan na něj poslal dlouhý pas a francouzský záložník z pětadvaceti metrů zamířil přesně do pravého horního rohu – 0:1. Toulouse se v posledních minutách snažilo ještě nepříznivý výsledek zvrátit, ale Mansare, ani Gignac hostujícího gólmana neprostřelili.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

plichta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele