27. kolo
07.03.2009 19:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Toulouse opět vyhrálo. Rozdrtilo Bordeaux 3:0

Skvělá série Toulouse pokračuje. Fialoví neprohráli již jedenáctkrát v řadě a v sobotu si připsali další cenný skalp, když na svém hřišti porazili konkurenta z Bordeaux jasně 3:0.

Toulouse tak svého soupeře předskočilo v tabulce a posunulo se již na čtvrtou příčku. Třetí Marseille je před ním pouze o skóre. Naopak Bordeaux se v posledních týdnech trápí a v tabulce postupně kleslo až na momentální páté místo.

Skóre otevřel po půlhodině hry Francois Sirieix, náskok těsně před koncem poločasu zvýšil jeden z nejlepších střelců Ligue 1 - André-Pierre Gignac. V nastaveném čase druhého poločasu dokonal gólovou nadílku Moussa Sissoko.

Nudný začátek prolomil ve 23. minutě Jeremy Mathieu. Jeho rána z přímého kopu pořádně vylekala gólmana Ramého, ten ale nakonec dokázal zareagovat a tvrdou střelu vytěsnil na rohový kop.

O deset minut později už ale Ulrich Ramé zareagovat nedokázal. Gignac vysunul Didota, který přesným pasem našel osamoceného Sirieixe. Ten neváhal a přesnou ranou překonal veterána v brance Bordeaux - 1:0.

Gignac se posléze nedokázal prosadit po přihrávce Mathieuho. V nastaveném čase první půle ale napravil svou pověst kanonýra, když využil centru aktivního Mathieua ze standardní situace - 2:0.

Gignac se do šance dostal i po změně stran, Ramé byl ale tentokrát připravený. Svou šanci následně neproměnil ani Yoann Gourcuff, který hlavičkou jen těsně minul branku. Gourcuff poté zkusil spíše centr než přímou střelu a vypracoval tak dobrou šanci pro Cavenaghiho, ten ale v dobré pozici minul.

Snad první šance Bordeaux přišla až v nastaveném čase. Chamakhova rána ale nenadělala Carrassovi vážnější potíže. Z následného protiútoku se naopak potřetí radovalo Toulouse. Hrdinou okamžiku se opět stal Gignac, který dokázal chytře uvolnit Sissoka. Ten sám před brankářem neváhal a rozhodl o výhře 3:0.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele