6. kolo
20.09.2008 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - FC Sochaux 2:1

Další porážku si na své konto připsali fotbalisté Sochaux. V sobotním podvečeru nestačili na Toulouse a odešli poraženi 2:1. Za domácí dvakrát skóroval Gignac, jeho spoluhráč Cetto si naopak vstřelil vlastní branku.

První gól padl hned po pěti minutách hry, Gignac zakroutil svůj přímý kop přesně k tyči a nedal brankáři Sochaux žádnou šanci. Hosté mohli o pár minut později vyrovnat, ale Erding nastřelil jen domácího gólmana. Druhá branka padla z pokutového kopu, Perquis ve vápně nedovoleně zastavil Didota. K míči se postavil Gignac, který poslal Richerta na opačnou stranu a bez problému skóroval.

Jiskřičku naděje vytesali hosté dvacet minut před koncem utkání, velký zmatek před domácí brankou zakončil Cetto vlastním gólem, když si do vlastní sítě srazil centr hostů. Poslední šanci na vyrovnání měl Dalmat, ale jeho pokus z dvaceti metrů domácí gólman zneškodnil. Toulouse tak po vítězství 2:1 okupuje prozatímní třetí příčku tabulky, hosté jsou na tom podstatně hůře, patří jim totiž poslední pozice.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Kubin1989

Nevíte někdo co je s Pavlem Fořtem??

Reagovat
smazaný uživatel

je na hostovani v FC brusel.. jeste nema ani start..

Reagovat
Kubin1989

Já myslel, že už není, že už je zpátky v Toulouse, když hostoval celou minulou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

toulose vyhraje 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele