7. kolo
27.09.2008 19:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Olympique Lyon - AS Nancy-Lorraine 2:1

Lyon si v sobotním večeru připsal na své konto další vítězství, na domácí půdě porazil Nancy 2:1. Domácí po půlhodině hry během pěti minut vstřelili zásluhou Benzemy a Freda dvě branky, hosté stačili o minutu později korigovat skóre na rozdíl jednoho gólu, ale srovnat už nedokázali a domů odjíždějí bez bodového zisku.

Prvnímu poločasu vládl domácí tým, který měl řadu šancí. Tu úvodní si vytvořil z přímého kopu Fred, ale jeho pokus neměl potřebnou razanci. Poté dal o sobě vědět Benzema, jeho střela z ostrého úhlu gólmana hostů nevystrašila. Lyonský sniper se dočkal o pár minut později, v 31. minutě si pohotově zpracoval míč a přízemní střelou poslal domácí jedenáctku do vedení. O pět minut bylo vedení Lyonu už dvojnásobné, tentokrát se Benzema vyznamenal v roli nahrávače. Nejlepší střelec Ligue 1 potáhl míč po křídle a předložil ho před branku, kde už číhal Fred a ten skluzem navýšil skóre na 2:0.

Gólovou sedmiminutovku uzavřeli hosté, kteří hned minutu po obdržené brance dokázali také skórovat. Mensah se nechal lehce oklamat Berenguerem a ten pohodlně překonal Llorise v domácí svatyni.

Druhá půle pokračovala v režii Lyonu, který ale už nedovedl další brankou pojistit svou výhru, i když šance na domácí straně byly více než slušné. Do té největší se dostal střídající Pjanic, ale nedokázal poslat do sítě ideální centr Edersona. I přesto si Lyon bez problémů své vedení udržel a na své konto si připisuje další tři body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

lyon zavaha 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele