25. kolo
21.02.2009 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Nantes ani Caen důležité body nezískalo, zápas skončil 1:1

Oba týmy potřebovali vyhrát. Oba týmy si ale nakonec rozdělí po bodu. Oba týmy se nadále vznášejí těsně nad sestupovými vodami. Nantes na svém stadionu remizovalo 1:1 s Caen.

Černá série Caen se tak vyšplhala již na deset zápasů. Přesně tak dlouho už nedokázali svěřenci Francka Dumase vyhrát. Kvůli špatným výkonům kleslo Caen již na patnáctou příčku, na sestupové pásmo má náskok pouhých dvou bodů. Nantes nevyhrálo již třikrát v řadě. Také díky tomu je pouze o jedno místo výš než Caen, na které má náskok dvou bodů.

Hosté otevřeli skóre již po třech minutách hry. Podruhé v sezoně se trefil záložník Anthony Deroin. Domácím se ale ještě do konce prvního poločasu podařilo vyrovnat. Druhý gól zápasu přidal kamerunský útočník Bekamenga. Caen se ujalo vedení již ve třetí minutě. Neves dokázal udržet míč po vhazování a přihrál Nicolasi Seubovi. Ten poslal skvělou přihrávku na Deroina, který měl již jednoduchou práci. Hosté se mohli radovat z rychlého vedení. Domácí se málem dočkali po 11 minutách hry. Po kombinaci Klasnice s Copaouaem se ke střele dostal Bekamenga, který překonal gólmana Planteho. Sudí ale gól pro faul na obránce Sorbona neuznal.

Překonávání gólmanů pokračovalo i nadále. Deset minut před koncem poločasu se z přímého kopu napřáhl hostující Proment, míč proplachtil až za brankáře Assembeho. Toho zachránilo břevno. Z gólu se tak radovali domácí. Da Rocha z přímého kopu přesně našel Bekamengu, který se nemýlil a těsně před koncem poločasu vyrovnal na 1:1.

První šance druhého poločasu přišla opět po standardní situaci. Přímý kop opět zahrával Proment. A opět téměř mířil do černého, jeho rána ale jen těsně minula Assembeho branku. Domácí kontrovali šancí Klasnice. Ten využil skvělé přihrávky Bekamengy, jeho radost ale překazil skvělý Plante. Ke konci zápasu začalo Toulouse svého soupeře tlačit a do další příležitosti se dostal aktivní Bekamenga. Jeho střela z osmi metrů ale skončila vysoko nad brankou. Osm minut před koncem zmařil největší šanci střídající Djordjevic. Ten nedokázal osamocený zamířit na branku a Nantes tak pouze remizovalo 1:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele