6. kolo
20.09.2008 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Lorient - SM Caen 1:1

Lorient se ve vyrovnaném duelu s Caen ujal v první půli vedení, ale díky brance Deroina pět minut před koncem nakonec vedení ztratil.

Domácí, kteří se za poslední tři ligová kola trefili pouze jednou stejně jako jeho soupeř, zahrozili na úvod přímým volným kopem Fabiena Roberta, brankář Plante však skvěle střelu vykryl. Hostující Pablo Barzola už však lorientské fanoušky vystrašil více, podobně jako Robert střílel nebezpečně z přímého kopu, ale jeho ránu vyrazil gólman Audard na tyč. O několik okamžiků vyzkoušel caenský obránce Audarda znovu, ten byl však opět proti.

A byl to Lorient, jenž do poločasu udeřil. Ve 35. minutě uvolnil Abriel napravo Gameira, míč se nakonec dostal do pokutového území k Saifimu, jenž zvolil klidné zakončení. Hosté po přestávce zdvojnásobili úsilí o vyrovnání, ale kdyby po rohovém kopu Le Pena netrefil Ewolo tyč, bylo by zřejmě po caenských nadějích. Nakonec hosté bod vydolovali.

Bafetimbi Gomis se dobrodružně vydal do vápna, kde našel Marchala, jenž z otočky přihrával Deroinovi a ten z voleje překonal domácího Audarda.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

caen vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele