14. kolo
15.11.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - SM Caen 1:1

Steve Savidan oslavil svou nominaci do francouzského národního týmu brankou, která však ke třem bodům nakonec nepomohla. Vlastní branku si totiž vsítil Florian Boucansaud. Jeho Caen se s Nancy rozdělilo spravedlivě o bod.

První šanci zápasu měl hostující Benjamin Nivet, který svou střelou z hranice vápna provětral rukavice gólmana Bracigliana. Na druhé straně vystrašil Caen Vincent Plante. Ten se prokličkoval kolem dvou obránců, jenže pak nechal vyniknout dobrým zákrokem gólmana Heldera. Domácí Youssouf Hadji o chvilku později vykouzlil dobrý centr, po kterém Fortune hlavičkoval do vnější tyče.

Caen zvýšilo ve druhé půli tempo hry a Savidan svou sedmou brankou v sezóně otevřel skóre zápasu. V šanci sám před Braciglianem si počínal jako zkušený mazák a pohodlně skóroval. Za zhruba dvacet bylo ale nakonec srovnáno, Gavanonův rohový kop si hlavou srazil do brány Boucansaud. Domácí ještě naposledy zahrozili střelou Pascala Berenguera, která však letěla jen těsně nad břevno.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele