29. kolo
21.03.2009 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - AS Monaco 0:1

Jediná branka rozhodla o osudu utkání mezi domácím Nancy a knížecím klubem z Monaka. Tři body vystřelil hostům dvacet minut před koncem střetnutí Chu Young Park.

Největší šanci prvního poločasu si domácí vytvořili už ve čtvrté minutě, Berenguer zahrával přímý kop, který gólman hostů dokázal pouze vyrazit před sebe. Tam se ve stoprocentní šanci objevil Brison, ale branku Monaka trestuhodně přestřelil. O sedm minut později se po povedené kombinaci s Brisonem snažil prosadit N'Daw, jeho střela z úhlu však skončila v rukavicích brankáře knížecího klubu. Hosté poprvé zahrozili po půlhodině hry, prudký přímý kop Pokrivače ale dokázal strážce domácí svatyně Bracigliano zneškodnit. Tři minuty před poločasovým hvizdem nebezpečně hlavičkoval domácí Macaluso, ale jeho pokus neměl potřebnou razanci a byl gólmanem Monaka Ruffierem zlikvidován.

Po většinu druhé půle to byl knížecí klub, který diktoval tempo hry a dvacet minut před koncem zápasu se dočkal zasloužené branky. Juan Pablo Pino našel přesným centrem Korejce Parka, který se pověsil do vzduchu a hlavou překonal Bracigliana v domácí brance. Poslední naděje domácích na vyrovnání vyhasla minutu před koncem zápasu, Brazilec Helder ale vyslal svůj projektil do míst, kde stál brankář hostů.

Monako si tak za větší aktivitu v druhém poločase odváží domů velmi cenné tři body. Fotbalisté Nancy jsou po neúplném 29. kole na 15. místě tabulky, jen bod nad zónou sestupu.

Autor: Tomáš Lavický / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele