3. kolo
23.08.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - SM Caen 1:1

Remízu přineslo měření sil mezi knížecím klubem z Monaka a fotbalisty Caen. Domácí tým od začátku druhé půle vedl zásluhou Nimaniho. Nešťastníkem utkání se stal domácí Leko, který si patnáct minut před koncem vstřelil vlastní branku a "zajistil" hostům bod.

Monako vstoupilo do zápasu o mnoho lépe než soupeř a první gólovou možnost si vytvořilo po 14 minutách hry. Nimani vyslal na branku hostů tvrdý projektil, který jen těsně minul Planteho svatyni. Stejný hráč se do dobré příležitosti dostal po půlhodině zápasu, ale jeho pokus zablokovali obránci Caen.

Velmi aktivní Nimani se snažil prosadit i minutu po startu druhé půle, ale ani jeho střela z dvaceti metrů v brance neskončila. Nimani se přece jen dočkal v 56. minutě, po dlouhém nákopu Šimiče si mladý útočník obhodil i gólmana hostů a pohodlně skóroval. Vedení domácího týmu ukončila 74. minuta, kdy si Florentinův přímý kop do vlastní sítě srazil Leko. Monako se snažilo strhnout vítězství na svou stranu, ale Bakar si vylámal zuby na gólmanovi hostů. Utkání tak skončilo remízou 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele