5. kolo
13.09.2008 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - FC Lorient 2:0

Chu Young Park a střídající Frederic Nimani rozhodli zápas ve prospěch domácího Monaka, které se tak připisuje další velice důležité tři body.

Diváci na Stade de Louis II viděli zajímavé utkání, ve kterém byli jasně lepší domácí fotbalisté. Ti se už po pětadvaceti minutách dočkali první branky. Park si zpracoval dlouhý míč a poslal ho podél gólmana Lorientu Audarda do sítě – 1:0.

Šanci na vyrovnání měl Kevin Gameiro, ale jeho pokus zablokoval chorvatský obránce Dario Šimič. Do kabin tak šly oba celky za stavu 1:0 pro domácí. Nutno podotknout, že tento výsledek byl zasloužený.

Do druhé půle nastoupila obě mužstva beze změn. V 65. minutě však provedl domácí kouč dvojí střídání, když na hřiště poslal Mongonga a Nimaniho. Toto střídání se okamžitě projevilo. Nimani se dostal do pokutového území, obehrál Audarda a skóroval do prázdné branky.

O vítězi tohoto zápasu bylo v té době už prakticky rozhodnuto. Monaco mohlo ještě přidat jednu branku po kombinaci obou střelců Parka s Nimanim. Tentokrát byl však gólman hostů pozorný a střelu druhého jmenovaného vyrazil.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

no jo dobré dobré pěkná výhra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele