5. kolo
13.09.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - AS Nancy-Lorraine 1:1

Očekávaně vyrovnaný duel nakonec skončil spravedlivou remízou. Domácí otevřeli skóre v 55. minutě Lejeunem, hosté vyrovnali za deset minut Zerkou.

Auxerre bylo v prvním poločase lepším týmem a až na nastřelené břevno Quercii, které bylo jedinou šancí Nancy, dominovalo. Už ve třetí minutě letěla střela Jelena jen o pár centimetrů nad branku, ve 24. minutě převzal míč od navrátilce do sestavy Kahlenberga a střílel těsně vedle.

Domácí se dočkali zasloužené odměny deset minut po prvním poločase. Kahlenberg zakombinoval s Lejeunem, jenž chytrým lobem překonal brankáře Bracigliana. Nancy ale dokázalo rychle odpovědět, ve vápně ukradl po běhu Brisona míč Zerka a vyrovnal.

Jelen ještě protáhl hostujícího brankáře Bracigliana, nakonec to však mohlo být Nancy, kdo v tomto utkání zvítězí. Střídající N'Guemo úplně sám na levé straně bohužel pro jeho tým selhal. Auxerre kleslo na jedenáctou pozici, Nancy na třináctou.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nancy vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 pro auxerre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele