33. kolo
12.04.2008 20:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Racing Strasbourg 2:0

Do druhé ligy mají nejspíše namířeno fotbalisté Štrasburku, kteří nedokázali bodovat na hřišti Valenciennes a prohráli 2:0. Domácí tým se musel obejít bez trenéra Kombouareho na lavičce, který dostal disciplinární trest. Valenciennes i přesto dokázali naplno bodovat, dvěma brankami se blýskl Savidan.

Skóre utkání otevřelo Valenciennes v 26. minutě, když Savidan využil centru Doumenga a hlavou poslal domácí do vedení. O pár chvil později mohlo být srovnáno, tvrdou Bahovu hlavičku s potížemi zlikvidoval domácí gólman Grondin. Ve 42. minutě fauloval Paisley v pokutovém území Roudeta a sudí nařídil penaltu. K míči se postavil Savidan, ale jeho střelu Cassard dokázal vyrazit. Na následnou Savidanovu dorážku už byl ale krátký a domácí útočník si na své konto připsal 12. trefu v sezóně.

Štrasburk byl blízko gólu v 69. minutě, domácí gólman ale v poslední chvíli dokázal sebrat Lacourovi míč z kopačky. Savidan mohl zkompletovat hattrick deset minut před koncem, ale potřetí už brankáře hostů překonat nedokázal.

Teprve druhé vítězství během posledních devíti zápasů posunulo Valenciennes na desátou příčku, Štrasburk zůstává na předposledním místě.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele