30. kolo
22.03.2008 20:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Valenciennes FC - Girondins Bordeaux 3:1

Bordeaux ztratilo možnost přiblížit se Lyonu na tři body, a to potom, co nestačilo na Valenciennes. O výsledek 3:1 se postarali za domácí Sébastien Roudet, Filip Šebo a Steve Savidan, jediný gól Girondinsu dával Wendel.

Už začátek hostům hrubě nevyšel. Po deseti minutách jejich obrana zpanikařila a poslala do tutovky dvojici hráčů domácích, kteří běželi sami na brankáře Bordeaux. Nájezd absolvovali Guillaume Ripert s Roudetem a druhý jmenovaný nedal hostujícímu brankáři Ulrichovi Rame sebemenší šanci a otevřel skore - 1:0. Jenže hosté se překvapivě brzo zvedli a odpověděli ve velkém stylu. K volnému přímému kopu ze pětatřiceti se postavil Wendel a úžasným způsoběm ho proměnil ve vyrovnávající branku - 1:1. Po dvaceti minutách našel domácí Jose Saez střelce první branky Roudeta na kraji šestnáctky, jenže jeho ostrou ránu zblokoval mimo Souleymane Diawara. Po poločase tedy Valenciennes versus Bordeaux 1:1.

Druhý poločas sice nebyl na šance tolik bohatý, ale přišly další branky. Ve čtyřiašedesáté minutě Rudy Mater parádním centrem uvolnil Šeba a slovenský hrot poslal domácí do vedení - 2:1. Deset minut nato mohl Šebo znovu skórovat. Jenže jeho hlavičku v tuto chvíli Rame kryl. No a že Bordeaux tentokráte na Valenciennes němelo potvrdil o pár minut později Savidan. Ten směrem do sítě Girondins poslal po Materově rohu pěkný volej a rozhodl o konečném výsledku - 3:1.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele