30. kolo
22.03.2008 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Toulouse FC - Le Mans UC 72 1:1

O důležité tři body obral Le Mans jejich vlastní hráč. Za stavu 1:0 pro svůj tým si totiž vstřelil vlastní gól Antonio Camilo Malta Géder a nechtěně tak odpověděl na branku Yebdy.

Začátek utkání patřil Toulouse. Achille Emana poslal do vápna rozeběhnutého Salima Arrache, který se pěkně dostal přes Ibrahima Camaru a vyslal směrem k bráně Le Mans první pořádnou střelu. Tu však Yoann Pele kryl. A hosté na to odpověděli gólem. Japonská hvězda Daisuke Matsui perfektně uvolnil Yebdu, který přehlavičkoval domácího Nicolase Doucheze a poslal Le Mans do vedení - 0:1. Ke konci prvního poločasu Moussa Sissoko přihrával volnému Johanu Elmanderovi, jehož nebezpečnou střelu Pele pěkně vyrazil na roh.

Na začátku druhé půle přišla obrovská šance Toulouse. Arrache zahrával rohový kop a na něj si nejvýše naskočil Dominique Arribage, jenže jeho hlavička skončila na břevně. Domácí se však nakonec přece jen dočkali. Douchez dlouhým výkopem našel Elmandera, ten přihrál volnému Gignacovi a ten z voleje pálil. Jeho střela byl dvakrát tečována, napodruhé to byl právě Géder a nešťastně tak překonal vlastniho golmana. Konečný výsledek tedy Toulouse - Le Mans 1:1.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele