32. kolo
05.04.2008 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Caen - Valenciennes FC 1:0

Jediný gól z 20. minuty rozhodl o třech bodech pro domácí. Caen bylo po celý zápas lepším týmem a jeho výhra je naprosto zasloužená. Rozdíl ve skóre mohl být daleko větší, ale hosty několikrát podržel gólman Penneteau. Svůj skvělý výkon korunoval zlikvidovanou penaltou po půlhodině hry.

Domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně, hned ve třetí minutě pokoušel štěstí Deroin, ale jeho střela mířila mimo tři tyče. Ve 20. minutě udělala obrana hostů velkou chybu, míče se zmocnil Eluchans, který poslal Deroinovi – s jeho přesnou přihrávkou si Jemaa už věděl rady a míč pohodlně uklidil do sítě. O dvanáct minut později nedokázal Hengbart proměnit pokutový kop po faulu Chelleho – jeho pokus zneškodnil vynikající Penneteau v brance hostů.

I v druhé půli bylo domácí mužstvo aktivnější, ale nikdo nedokázal překonat gólmana Valenciennes. Ani domácí další branku nepřidali a uhájili hubené vítězství 1:0. Caen patří 11. pozice v tabulce, Valenciennes je hned o příčku níže.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele