28. kolo
08.03.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Caen - FC Lorient 0:0

Zápas mezi Caen a Lorientem skončil bezbrankovou remízou. Domácí tedy zůstavají v průměru Ligue 1, zato hosté stále mají šanci na evropské poháry.

A právě to byli oni, kdo se mohl jako první ujmout vedení. Ulrich Le Pen zahrával volný přímý kop a jeho pěknou střelu ještě lépe likvidoval domácí brankář Plante. Další šance přišla až po třiceti minutách a tentokráte z domácí strany. Po pěkné akci se k míči dostal Reynald Lemaitre, který zkoušel střelu z kraje šestnáctky. Jeho střelu však Audard bez problému kryl. O chvíli později se za domácí prodral do šance Juan Eduardo Eluchans, jenže hostující brankář Audard byl znovu úspěšnější.

Tímto hostující golman ukončil první poločas. Jenže jeho moment měl teprve přijít. Běžela padesátášestá minuta utkání, když Anthony Deroin zahrával volný přímý kop, centrem našel Jeremyho Sorbona, který byl úplně volný na malém vápně. Jenže jeho 120% gólovku neuvěřitelně Audard zneškodnil. Jeho tvrdou hlavičku totiž parádně vyrazil mimo branku!

I díky němu si domácí nakonec připsali jen bod a hosté s tím bodem mohli být velmi spokojeni.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele