30. kolo
22.03.2008 20:00 CET
4 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Caen - AS Monaco 4:1

Caen zavelelo ve druhém poločase sobotního zápasu s Monakem k velkému obratu. První půli sice nováček prohrál 0:1, ale zápas otočil a nakonec porazil svého soupeře 4:1. Pro Caen to znamená první výhru v posledních jedenácti zápasech.

Domácí udělali touto výhrou velký krok k záchraně, ovšem nutno podotknout, že na Monako narazili asi v nejlepší možné chvíli. Knížecímu týmu se vůbec nedaří a pomalu se posouvá v tabulce směrem dolů. Nyní se ocitl až nebezpečně blízko sestupovým vodám.

Lepší start do utkání mělo Monako, již po šesti minutách využil Massamba Lo Sambou přihrávky Almirona a snadno dostal hosty do vedení. Ještě do přestávky měl dvě šance na vyrovnání Benjamin Nivet, ovšem ani jednou neuspěl.

Po přestávce Les Caennais spustili na Monako přímo uragán a obrana hostů se naprosto sesypala. Nejdříve mířil Anthony Deroin mimo. Poté zahrál ve vápně střelec prvního gólu Sambou rukou a pískala se penalta. Míč si na zančku pokutového kopu postavil Hengbart a nemýlil se. Zbývalo čtrnáct minut do konce, když se Caen ujalo vedení. Střední záložník Jeremy Sorbon vyskočil po centru Deroina výše než bránící Jeremy Berthod a hlavou zaznamenal vedoucí branku. Poté ještě v posledních minutách přišly kosmetické úpravy výsledku. Trefil se Yoann Gouffran a krásnou střelou také střídající střelec Issam Jemaa. Výsledek posunul Caen na jedenácté místo, Monako spadlo na třinácté.

Autor: Ondřej Štícha / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele