29. kolo
15.03.2008 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Valenciennes FC 1:1

PSG se stále trápí. Ani v dalším domácím zápase nepřišlo vítězství, tentokráte si z Paříže veze bod Valenciennes. Přestože obě branky v zápase vstřelili hráči PSG. Ceará se narozdíl od Paulety trefil do vlastní sítě.

První šanci utkání měl navrátilec Pauleta. Ten si naběhl na centr Rothena, ale jeho nebezpečnou hlavičku pěkně hostující brankář Nicolas Penneteau s námahou zlikvidoval. Ve 20. minutě se ukázali i hosté. Slovák Filip Šebo si naběhl na centr Geoffrey Doumenga, jenže jeho pokus Mickael Landreau parádně chytil. Hned nato se na druhé straně dostal do šance aktivní Pauleta, javšak na cestě ve skorování mu znovu stál Penneteau.

Na začátku druhého poločasu se do dobré šance probil domácí bek Yepes. V šestnáctce dostal k hlavičce a jeho pokus odvracel domácí bek Chelle. A poté přišel v Parc des Princes šok. Steve Savidan centroval z volného přímému kopu před branku PSG a Ceará jej nešťastně nasměroval do vlastní sítě - 0:1. Ceará mohl nešťastný okamžik rychle napravit. Sám se totiž probojoval do šestnácky, jenže míč dobře nenasměroval a tenprovětral jen boční síť. Ke konci utkání se však domácí vyrovnání dočkali. Střídající Williamis Souza centroval a portugalský hrot PSG Pauleta jej usměrnil za Penneteauova záda. Konečný výsledek 1:1.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak kdy jindy než nyní ?!?! PSG se už musí vpamatovat !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

No, žádná extra sláva to není !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele