35. kolo
26.04.2008 17:10 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AJ Auxerre 3:1

Pařížané zvýšili svou šanci na záchranu v nejvyšší francouzské soutěži. Na domácím hřišti porazili Auxerre 3:1, dvěma brankami se blýskl Diané. Domácí tým na soupeře "vlétl" ve velkém stylu, ve 12. minutě už na ukazateli skóre svítilo 2:0. Auxerre sice deset minut před koncem snížilo na rozdíl jednoho gólu, ale v závěru Diané definitivně rozhodl o třech bodech pro PSG.

PSG se ujalo vedení hned ve třetí minutě, když se trefil Pauleta. Jeho přímý kop sice mířil do zdi, ale míč se k Pauletovi znovu vrátil a střelec PSG se podruhé už nemýlil. Neuběhlo ani deset minut a domácí vedli už o dvě branky. Rozhodčí ponechal po faulu výhodu, míče se zmocnil Diané a přizemní střelou z hranice šestnáctky upravil na 2:0.

Hosté měli za celý zápas tři dobré příležitosti ke skórování, dokázali ale využit pouze jedinou. Dvanáct minut před koncem prostřelil brankáře domácích Landreaua Mignot. Poslední slovo měl ovšem Diané, který jako by okopíroval Mignotovu gólovou střelu a stanovil konečné skóre na 3:1 pro PSG.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácím PSG jde o hodně, ale AJ Auxerre se na to přece nebude ohlížet. PSG su tru polízanici zavinili sami, věřím, že AJ Axurre zaberou a z Parku Princů bod povezou. Tip 1:1. AJ AUXERRE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Velká šance jak přijít k třem bodům..... PSG nenechte si to ujít.... PSG do toho!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PSG de o všechno, tak si to snad nenechají ujít.....!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PSG co víc dodat....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele