12. kolo
27.10.2007 20:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Lille OSC - Racing Strasbourg 0:3

Štrasburk se vydrápal již na páté místo, protože ve dvanáctém kole nečekaně snadno vyhrál na hřišti Lille. První branku zápasu vstřelil v šestatřicáté minutě Eric Mouloungui, po něm se o pět minut pouději krásně trefil Lacerda Ramos Rodrigo. Na 3:0 zvyšoval dvaadvacet minut před koncem zápasu Pascal Johansen a o vítězi bylo rozhdonuto.

Výsledek posunul tým Jean-Marca Furlana šest bodů za obhájce z Lyonu a to je v první sezóně v Ligue 1 zatím nad očekávání dobrý výsledek. Lille se stále potácí ve středu tabulky. Nyní je na třináctém místě.

Zápas se mohl vyvíjet úplně, kdyby Ludovic Obraniak proměnil v šestnácté minutě svoji velkou šanci. Kdyby ale ve fotbale neplatí a domácí se o tom v sobotu přesvědčili až moc krutě. Pierre Ducrocq ještě svoji hlavičku v gól nepřetavil, protože míč na brankové čáře zastavil Gregory Tafforeau. Když se ale Eric Mouloungui dostal za obranu Lille, pohrál si s Tonym Sylvou a pohodlně dostal míč do sítě, bylo to 0:1. Před poločasem se ještě parádně opřel z voleje do míče Lacerda Ramos Rodrigo a utkání prakticky rozhodl. Pojistku přidal ve druhé půli Johansen. Lille proto doma prohrálo se Štrasburkem 0:3.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele