16. kolo
02.12.2007 18:00 CET
4 : 3
(3:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Toulouse FC 4:3

Bordeaux se dokázalo rehabilitovat před domácími fanoušky po pětigólovém výprasku od Caen v minulém kole, proti Toulouse ale dopustilo pořádné drama. Domácí v poločase vedli o tři góly, jenže po bleskovém hattricku Elmandera bylo vyrovnáno a tři body Bordeaux zajistil až těsně před koncem Ducasse.

Utkání začalo pro domácí perfektně – v 7. minutě napřáhl z pětadvaceti metrů Wendel a jeho přímý kop skončil až v síti. Bordeaux soupeře výrazně přehrávalo a bylo jen otázkou času, kdy zvýší vedení. Stalo se tak v 33. minutě, kdy Diarra hlavou umístil mezi tři tyče centr Alfonsa. O šest minut později už málokdo z diváků pomýšlel na to, že se ještě dočká velikého drama. Hostující Fofana totiž špatně odvrátil balon a Wendel pohotově uklidil volejem do hostující branky míč potřetí.

Jenže Toulouse má ve svém středu švédského střelce Elmadera a jemu stačilo třináct minut, aby stav utkání srovnal. Svoje představení začal v 63. minutě. Po faulu Diawary se sám postavil k pokutovému kopu a nezaváhal. Kontaktní gól vstřelil Elmander o devět minut později, když zužitkoval nahrávku Mansareho. Nevídané vzkříšení bylo dokonáno za další čtyři minuty. Volný Ebondo zatáhl míč po pravé straně a po jeho pasu Elmander zkompletoval hattrick.

Toulouse bylo v tu chvíli na koni, domácím ale pomohl hostující Dieuze. Ten po faulu Ducasseho uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně odejít do sprch. I díky tomu se domácí oklepali ze ztráty velkého náskoku a sami ještě dokázali udeřit. Bordeaux opět pomohla standardní situace. Tentokrát si míč zhruba pětadvacet metrů od Douchezovy branky postavil Ducasse a povedenou střelou zajistil svému týmu dramatickou výhru.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele