8. kolo
15.09.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Racing Strasbourg 0:0

Sochaux, které v tomto ročníku Ligue 1 ještě nevyhrálo, chtělo sérii nevydařených zápasů protrhnout doma s nováčkem ze Strasbourgu. Domácí v zápase sice dominovalil, vytvořili si několik brankových příležitostí, ale žádnou nedokázali využít. V úvodu testoval pozornost brankáře Strasbourgu Cassarda Fabrice Pancrate, ovšem Cassard se zaskočit nenechal. Po následujícím rohovém kopu mohl otevřít skóre Rabiu Afolabi. Jeho pokus však hosté za minutu dvanáct odvrátili z brankové čáry. Čím více se blížil poločas, tím více se osmělovali hosté. Teddyho Richerta vyzkoušeli Renaud Cohade a také Kevin Gameiro.

Po pauze již však opět začali dominovat domácí a v pětapadesáté minutě měli další velkou příležitost. Guirane N'Daw poslal balon na Juliena Querciu, ten ovšem z dobré pozice nedokázal skórovat. Za chvíli zkoušel štěstí velice chtře lobem Romain Pitau - mířil o několik decimetrů nad branku. V závěru domácí Sochaux málem doplatilo na svoji chabou koncovku. Gameiro se dokázal dostat do slibné příležitosti, ale Richert ho vychytal a podržel svůj tým. Sochaux tak po bezbrankové remíze sice stále zůstavá bez výhry, ale pozitivním faktem je, že doma na Stade Auguste Bonal získalo v utkání se Strasbourgem první bod v této sezóně.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele