19. kolo
22.12.2007 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Girondins Bordeaux 0:1

Bordeaux vyhrálo na půdě Sochaux 1:0 a odsoudilo domácí k přezimování na sestupové 19. příčce.

Hosté měli v prvním poločase míč na kopačkách častěji, ale do žádné vážnější situace se nedostali. Nejblíže gólu tak byl domácí N'Daw, který po půlhodině hry pořádně vyděsil brankáře Bordeaux Ramého.

Utkání na kráse také nepřidalo počasí, které oběma týmům výrazně stěžovalo život. V druhé půli měli domácí vyloženou šanci, ale Quercia gól vstřelit nedokázal. Už se zdálo, že utkání skončí bezbrankovou remízou, míče se ale chopil Wendel, předložil přihrávku Brazilci Jussiemu, který vstřelil jedinou branku utkání a rozhodl o tom, že všechny body poputují do Bordeaux.

Pro domácí to byla nezasloužená prohra, hlavně v druhé půli byli Bordeaux více než vyrovnaným soupeřem. Bordeaux přezimuje na třetím místě, domácí jsou předposlední.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

daří se sbíráme bodíky, čelo strácí bodíky, vypadá to dobře

Come on Girondins!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele