4. kolo
18.08.2007 17:10 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - AS Monaco 0:3

Jan Koller se po dlouhé době objevil v základní sestavě svého Monaka po boku obvyklého jediného útočného hrotu Frederica Piquionneho. Jeho tým začal zápas o hodně lépe než jejich soupeř. Monako zaskočilo Sochaux gólem již v první minutě. Autorem branky nebyl nikdo jiný než český dlouhán. Koller se prosadil přes Bojana Jokice a nedal brankáři domících šanci. Sochaux bylo zjevně hodně otřeseno, protože Monako mělo v úvodních deseti minutách ještě další šance, ale náskok se jeho hráčům zvýšit nepodařilo. Jedinou příležitost Sochaux v první půli měl Stéphane Dalmat. Do poločasu stihl Menez ještě orazítkovat břevno. Po přestávce se domácí zvedli, ale nevytvořili si skoro žádné brankové příležitosti. Navíc chybu v jejich obraně potrestal v sedmapadesáté minutě mladík Jérémy Menez. Zmocnil se míče a pod padajícím Richertem poslal míč do sítě. Poté se zápas dohrával v poklidném tempu. Poslední hřebíček do rakve Sochaux zaklepnul minutu před koncem zápasu znovu Jan Koller, a Monako tak porazilo venku Sochaux 0:3. Jan Koller se za základní sestavu skvěle odvděčil a příště by v ní opět pravděpodobně neměl chybět.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Kapřík

Tak zdá se, že přes Piquionneho Jenda Koler do základu neprojde. Na druhou stranu, když se bude vyhrávat tak i jeho odchod přežiju, protože třeba Holandsko by mu sedělo mnohem líp. Francie pro něj asi není to pravý. Nicméně dneska to Sochaux dáme, musíme! Doufám že letošní sezóna bude oproti těm ostatním končit aspoň v pohárových příčkách, jinak se z toho fakt vokotim a z vod několikaleté průměrnosti se už nevyhrabem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele