19. kolo
23.12.2007 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Etienne - Paris Saint-Germain 0:1

St. Etienne ztratilo domácí neporazitelnost, tři body si z jeho hřiště veze PSG za výhru 1:0. Utkání hrané v mrazivém večeru rozhodl jediným gólem ze začátku druhého poločasu Luyindula.

Domácí mohli skóre zápasu otevřít už po 180 sekundách, ale Gigliotti na brankáře hostů Landreaueho nevyzrál. O sedm minut později se v šanci ocitl znovu Gigliotti, jeho střela mezi tyče nemířila. PSG se v prvním poločase dostalo do jedné vážnější příležitosti, s Luyindulovým pokusem si gólman domácích Janot poradil. Do konce první půle měli domácí na kopačkách ještě několik nadějných šancí, ale žádná z nich v síti neskončila.

Na začátku druhého poločasu rozhodl o výsledku utkání Luyindula, který si v 51. minutě naběhl na Cearaeho pas a přesnou hlavičkou poslal PSG do vedení. Domácí se snažili vyrovnat, ale hosté ucítili šanci na zisk tří bodů a St. Etienne již do žádné vážnější šance nepustili.

Výhra vytáhla PSG ze sestupových příček, Pařížané stráví Vánoce na 16. místě. St. Etienne se dělí s Olympiquem Marseille o desáté místo.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele