30. kolo
22.03.2008 17:10 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - FC Metz 2:1

Nancy se na tři body s posledními Métami pěkně nadřelo. Po poločase se sice dostali domácí do vedení, jenže poslední tým tabulky dokázal tři minuty před koncem srovnat. Zápas nakonec rozhodl minutu před koncem Zerka.

Nancy, které má pěkně našlápnuto v boji o Ligu mistrů, načlo zápas podle očekávání aktivněji. Po čtyřech minutách pěkně zakombinovali Hadji s Fredericem Biancalanim a po centru druhého jmenovaného se k hlavičce dostal volný Zerka. Tentokráte branku FC Metz těsně přestřelil. Pro začátek to vypadalo velmi slušně. Jenže poté se fotbal z Nancy vytratil a diváci si na další větší příležitost museli počkat až do konce prvního poločasu. To se dokonce dvakrát za sebou dostal ke slovu hostující Laurent Agouazzi. Nejprve z přímého kopu škrtal tyčku domácí branky a chvilku nato hlavičkoval jen těsně mimo. Po poločase tedy 0:0.

Druhou půli znovu otevřeli aktivněji domácí hráči. Tentokrát se však fanoušci gólu už dočkali. Zerka centroval z přímého kopu, jeho dlouhý míč našel Hadji a ten ho kolenem dotlačil do sítě - 1:0. Hned nato však mohli hosté srovnat. To se Daniel Gygax ocitl sám tváří v tvář domácímu gólmanovi Gennaro Braciglianovi, jenže ten Cygaxův nepříliš povedený nájezd zlikvidoval. Patnáct minut před koncem mohl domácí uklidnit svým druhým gólem Hadji. Ten se dostal k volnému míči a směrem k hostující kleci poslal parádní volej. Jenže brankář Mét Rudy Gestede předvedl super zákrok a dal tak hostům naději. A toho hostující hráči využili. Bessat si tři minuty před koncem vyskočil na centr Gestedeho a poslal ho za záda Bracigliana - 1:1. Jenže remízový stav utkání moc dlouho nevydržel. Za dvě minuty se totiž do míče opřel hlavou Zerka a pěknou ránou vystřelil domácím tři body.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele