5. kolo
25.08.2007 20:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - Le Mans UC 72 3:1

I s Janem Kollerem v sestavě nastoupilo doma Monako k zápasu proti rozjetému lídrovi Ligue 1 Le Mans. Úvod zápasu nebyl nijak záživný, ale nakonec se diváci dočkali čtyř branek. Po půlhodině hry ukázali hosté, proč již mají na svém kontě deset bodů. Daisuke Matsui dostal Le Mans do vedení po vydařeném centru Jeana Calveho. Jenomže po pauze vyšlo z kabin jiné Monako a začaly se dít věci. V devětačtyřicáté minutě fauloval Yohann Pele ve vápně Meneze a nařízenou penaltu proměnil Cufre. Vyrovnání Monako ještě více nakoplo a netrvalo dlouho a domácí dokonali obrat. Za dvě minuty se aktivní Menez již nenechal zastavit ani faulem a z hranice vápna vstřelil vítěznou branku. Poté ještě Piquionne zvýšil náskok, a tak Monako doma vyhrálo nad Le Mans přesvědčivě 3:1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele