36. kolo
09.05.2007 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Sochaux - AS Monaco 2:1

Střetnutí nezačalo v příliš vysokém tempu. Šancí bylo málo na obou stranách. První příležitost se zrodila před brankou Monaka. Po rychlém brejku a nahrávce Ziniho se dostal k nebezpečnému zakončení Alvaro Santos, ale jeho střela těsně minula branku hostí. Změnu skŕe tak přinesla až třicátá minuta. Do vlastní sítě se nešťastně trefil záložník Monaka Yaya Toure a Sochaux vedlo 1:0. V základní sestavě Monaka se neobjevil ani jeden český fotbalista. Jan Koller i Jaroslav Plašil začali na lavičce náhradníků. Knížecí klub se do šancí dostával hodně sporadicky. Nakonec ale přeci jenom vyrovnal gólem do šatny kanonýr Piquionne, když napřáhl za hranicí velkého vápna a trefil míč přesně k levé tyči branky Teddyho Richerta. Ve druhém poločase byla hra značně vyrovnaná, žádný z týmu nechtěl udělat zbytečnou chybu. Ve dvaaosmdesáté minutě šlo však domácí Sochaux znovu do vedení. Sebastien Grax pravou nohou uklidil balon do sítě a zařídil tím výhru Sochaux nad Monakem v poměru 2:1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele