základní skupiny - skupina H, 3. kolo
18.10.2016 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Oslabený Juventus díky Cuadradovi porazil Lyon

Juventus Turín sice musel hrát více než 30 minut bez vyloučeného Leminy, ale přesto dokázal vyhrát. Jedinou branku utkání měl na svědomí střídající Juan Cuadrado, velkou měrou však Stará dáma vděčí i brankáři Buffonovi, který podal výtečný výkon.

Lídr skupiny z Turína přicestoval do Lyonu s jasným úmyslem: chtěl nakročit k postupu i přesto, že měl kádr hodně oslabený. Mimo hru byli pro dnešní utkání hráči jako Pjaca, Marchisio, Mandžukić, Chiellini nebo Asamoah. Lyon naopak konečně oznámil dobrou zprávu. Od první minuty se na trávníku objevil dlouho zraněný útočník Alexandre Lacazette, který je hlavním tahounem ofenzívy Lyonu.

Lacazetta čekal hodně náročný úkol, protože pokud je Juventus v něčem opravdu dobrý, tak je to právě obranná řada. Do ní se dnes vměstnali Barzagli a Bonucci, trenér Allegri ale překvapil nasazením Evry místo Benatii. V útoku se pak skrývá další zbraň Juventusu - argentinské duo Dybala a Higuaín. Od první minuty okusil dobře známou atmosféru playmaker Miralem Pjanić, který právě v Lyonu fotbalově vyrostl. Kolem sebe měl například Leminu nebo Khediru.

Lyon se spoléhal na hbitou dvojici útočníků, vedle Lacazetta se postavil Nabil Fekir. Spojkou s pěti obránci bylo trio záložníků v podání Gonalonse, Dardera a Tolissa. Rozhodně nás čekal atraktivní duel, který měl na starosti zkušený sudí Szymon Marciniak. Příliš ale zasahovat nemusel, protože v prvních deseti minutách se tempo hry vleklo. Jako první se zastřeloval Gonzalo Higuaín, kterého našel Leonardo Bonucci dlouhým pasem. Higuaín ale přestřelil. Na druhé straně dostal lob za obranu Fekir, jenže nahrávku Tolissa nevyužil.

Gonzala Higuaína viděl také Miralem Pjanić, který sice má jisté nostalgické vzpomínky, ale již před utkáním říkal, že sem jede pro tři body. Po jeho krásné kolmici mohl ještě Higuaín nahrávat volnějšímu Khedirovi, ale rozhodl se střílet. Těsně vedle. V dresu Lyonu se opět blýskl mladík Diakhaby, který sváděl souboje s Dybalou i Higuaínem. Lyonu stačil jeden povedený centr, aby vzbudil nadšení svých fanoušků. Po rohovém kopu Leonardo Bonucci povalil k zemi Diakhabyho a sudí Marciniak mu udělil žlutou kartu. Především ale pískal penaltu! K ní se postavil Alexandre Lacazette, jenže brankář Buffon vystihl směr a jeho ránu vyrazil!

Předvedl se i brankář Anthony Lopes, který krátce před koncem první půle musel vytáhnout parádní reflexivní zákrok. Po centru od Alvese se totiž do hlavičky položil obávaný kanonýr Gonzalo Higuaín, který vůbec nemířil špatně! A v nastaveném čase první půle se do vzduchu pověsil i obránce Bonucci, který po vynikajícím centru od Daniho Alvese jen těsně minul tyč!

Po změně stran se opět hrálo dle vyrovnaných not a brankář Buffon stále dokazoval, že do starého železa rozhodně nepatří. Slabší chvíli si vybral Dani Alves, jehož chyby využil Tolisso. Mladý záložník nahrál Fekirovi, jehož dělovku Buffon vyrazil! Buffon na Hrad...

Aktivitu Juventusu ale hodně oslabil mladý záložník Lemina, který krátce před koncem první půle obdržel žlutou kartu a deset minut po příchodu ze šaten se musel poroučet zpět, protože zbytečně fauloval Gonalonse. Pro Juventus to byla velká rána, i když se stále museli příznivci Staré dámy uklidňovat přítomností brankáře Buffona. Jak se dalo očekávat, Lyon se trvale usadil kolem vápna Juventusu, ten naopak spoléhal spíše na protiútoky či faktor Dybala.

Když už se Stará dáma dostala do akce nebo zakončení, většinou si míč našel dnes téměř bezchybný mladík Diakhaby. Dvacet minut před koncem utkání musel veterán Buffon opět do akce, když obránci Bianconeri zapomněli pokrýt na zadní tyči číhajícího Corentina Tolissa. Italský reprezentant ale znovu čaroval. Čekal to asi málokdo, ale právě v té chvíli Juventus začal smrtící útok.

Unaveného Dybalu vystřídal Juan Cuadrado a jakkoli ho fanoušci Juve nemusí, po dnešní noci mu zřejmě budou líbat nohy. Cuadrado po pár minutách na hřišti předvedl s míčem taneček, obešel Morela a podíval se vpřed. Když viděl, že brankář Lopes nemá pokrytou bližší tyč, vyslal nechytatelnou ránu! Juventus, ač oslaben, vedl překvapivě 1:0!

Aby Juventus neinkasoval, byl na hřiště vyslán čerstvý stoper Mehdi Benatia, který vystřídal unaveného a nevýrazného Alvese. A protože v poslední akci Ghezzal těsně netrefil bránu, oslabený Juventus si odváží tři body!

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (308)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
KingMaster13

1:2

Reagovat
Bastaron

2:2

Reagovat
EverlastD

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Langi

snad aspon tu remízu uhrajeme

Reagovat
.13

prial by som vam to, nemozne to nieje. Snad sa Saša predvedie

Reagovat
eL

2:1

Reagovat
ZB 07

0:2

Reagovat
Free_player

Na tenhle zápas se dcla těším ... tyhle dva jsem spolu snad ještě nikdy neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aky system bude hrat Lyon?

Reagovat
Langi

doufám, že zase 4-3-3, když je Lacazette zpátky...ve hře je ale stále to 5-3-2

Reagovat
smazaný uživatel

To Morel hráva stopéra v 532?

Reagovat
Langi

jo...a v kombinaci s Yangou a Nkoulouem je defakto nejlepší z nich ...ono to docela i smysl má, jelikož Rybus i Rafael jsou dost útoční...ale stopeři i ve třech stejně dost chybují a záloha v čele s Gonalonsem není vůbec kompaktní a jediný použitelný Tolisso pak hraje AMC...já třeba konkrétně s Morelem absolutně nemám problém, od té doby co přišel tak podává relativně slušné výkony...letos je spolu s Mammanou ten nejméně chybující

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, myslel som, že záloha s Gonalonsom, Ferrim a Tolissom je skvelo vyvážená ...

Reagovat
Langi

V tyhle sestavě Tolisso pak zbytečně vyčnívá

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som vašu zálohu za kvalitnú ...

Reagovat
Langi

ona na papíře je, jenže to je taky těžký...když hraje Gonalons, Tolisso a Darder ve 5-3-2, tak se nikdo moc nevrací...Gonalons je aktuálně, co by kapitán, výkonnostně ze všech nejhorší a chybuje...Darder spíš rozdává míče a frajírek Tolisso, kterej ted v každym zápase pálí na bránu ze všech pozic, pak hraje pomalu AMC a ve středu je šíleně volnýho prostoru...rychlý útoky soupeře potom musí hasit Morel a nebo ještě hůř kolohnát Yanga...jestli to bude proti Juve vypadat jako poslední dvě kola v lize, tak to potěš, protože nás, ještě vzhledem k té často chybující obraně, roztrhají jako kalendář...3-5-2 se, s tím co je k dispozici, s Juve prostě hrát nedá...to by tam musel být třeba Tousart, nějaké další DM a Grenier...dneska jedině 4-3-3 a hrát na co jsme zvyklí s tím, že záložníci budou mit daleko víc defenzivnějších úkolů

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Diky. Zatial to nie je uplne zle az na poslednych 15 min. Trener sa boji a hrate prilis zatiahnuto, ale je to pochopitelne. Juve je silny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu změnu bych udělal a to Sandro za Evru.Benatia za Chielliniho je v pohodě tam je to kus za kus kvalitou.Dnes musíme vyhrát, musíme ukázat kvalitu, věřím že když je ta čtverka Khedira,Pjanič,Dybala,Hyguain v základu tak by se na to mohlo dát i koukat a vysledek by měl být pozitivní.Nechi vůbec snižovat kvality Lyonu, ale náš útok je musí sežrat.

Reagovat
andycek1

Prosim vas kde sa v BA pozrem na tento zapas ?? V Pizzerii Giuliano to budu davat ??

Reagovat
mato Kreator

myslim,ze sa pozres ,ale roky som tam uz nebol ak sa nic nezmenilo a je tam Milo tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

ten pocit kdyz se vohledne BA zeptas na restauraci s tv a kazdej vodpovi protoze je tam jedina...

Reagovat
pawelFCB

0:3

Reagovat
Langi

Le groupe lyonnais pour le match de Ligue des Champions face à la Juventus :

Gardiens : Lopes, Gorgelin.

Défenseurs : Rafael, Gaspar, Yanga-Mbiwa, Nkoulou, Diakhaby, Morel.

Milieux : Gonalons, Tousart, Tolisso, Ferri, Darder, Valbuena.

Attaquants : Fekir, Lacazette, Cornet.

Absents : Jallet, Mammana, Rybus, Grenier

toho Rybuse je škoda...ale tim pádem 5-3-2 asi padá (aspoň doufám).

Za mě:

Lopes - Rafael, Yanga, Nkoulou, Morel - Tousart, Tolisso, Darder - Valbuena, Lacazette, Cornet

Reagovat
Lopiger

Ghezzal ani není na soupisce pro LM? Jestli ne, tak je to škoda.

Reagovat
Langi

Ja nevim asi ho tam nenapsali, kdyz mel ty prestupove moresy a nechtel prodlouzit smlouvu...kazdopadne jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Darder, vyplatil se za takovou dardu? Jediny co sem od nej videl kvalitniho tak byly pumelice z dalky...

Reagovat
Langi

Zas tak drahy nebyl ...na Lyon sice docela velka castka, ale obecne nic nehorazneho...me prijde ze se vyplatil, byt to rozdilovy hrac neni (coz je asi dano i roli v tymu)...kvalitu do te zalohy docela prinesl a letos uz je jasnej clen zakladni sestavy...s Tolissem a Lacazettem zatim pomalu jediny, kdo si udrzel konstantni vykonnost...me se docela libi...nejaky zazracny talent to snad nikdy nebyl? Nebo se od nej cekalo jeste vic kdyz byl v Malaze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho vubec neznal do toho prestupu... Neee, jen mi loni prislo, ze hral uplne snad na kazdym postu v te zaloze a nikde nevynikal...A sel na Francii za celkem slusnej peniz, tak me zajimalo jak si vede letos.Kor kdyz sem videl, ze ted hraje jak pises pravidelne a koukam, ze i stejnej post..Tu mordu ma nehoraznou z dalky...a jak sem ho videl, tak mi trosku pripominal Khediru...takovej B2B, ale to asi Lyon moc nepouziva?

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji Lyonu, ale spíš bych to viděl na 2..návrat Pjaniće

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Lyon uhraje aspoň bod

Reagovat
Largo

Forza calcio

Reagovat
smazaný uživatel

1x

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
Kepy_FCB

ČT za výběr tohoto mače

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Co bys chtěl?

Reagovat
Mrvinho

Baník : Hvězda Cheb

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Langi

Jojo...at davaj radsi furt dokola Real, Barcu, Bayern a Arsenal

Reagovat
Hans82

0:3 Forza Juve

Reagovat
Furia Ceca

Očekávám tradiční skupinovou bídu Že jsme minulý kolo rozmázli slaboučký Dinamo Záhřeb na tom nic nemění. Snad vítězství, tipuju 0:1 nebo 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
Langi

Lopes - Rafael, Yanga, Diakhaby, Nkoulou, Morel - Gonalons, Tolisso, Darder - Felir, Lacazette

Sem dost zvedavej...podle me to bude tradicni pruchodak

Reagovat
M11

Buffon; Barzagli, Bonucci, Evra; Dani Alves, Khedira, Lemina, Pjanic, Alex Sandro; Dybala, Higuain

Reagovat
Furia Ceca

Bez Benatii jo? Ale jinak

Reagovat
brenk

dobrá zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrá sestava naše!Max mě překvapil, ne až tak systémem, jako spíš že nasadil oba dva technické kraje Sandro,Alves což kvituju.Evra na stoperu to zvládne, Benatia asi dostal oddych protože po posledním zápase říkal že v 70 minutě byl mrtvej.Takže snad to zvládnem

Reagovat
Mrvinho

Juve a až do finále.. a tam dstat od kohokoliv bídu

Reagovat
Furia Ceca

"Ta částka za Higuaína nesouhlasí, protože nebyl tolik v televizi."

Zelenko, ty vole, vystrč tu hlavu z prdele!

Reagovat
mato Kreator

to vazne zajebal ?

Reagovat
Furia Ceca

Jo

Reagovat
Furia Ceca

Mně přijde, že ČT super tým má svůj vlastní svět.

Reagovat
smazaný uživatel

byla to vod zelenky sracka no. ale nic na tom nemeni ze ten mfucker ma hodnotu maximalne 50 mega. nastesti za ten deal nemuze nedved kerej sice rek ze higuaina povazuje za forwarda top 3 ale co sem precet z jeho vobliceje tak je z toho vyrizenej. navic juventus potrebuje hlavne dominantniho tvurce hry takze je absolutne jedno jesli k dybalovi privede sebelepsi "9"...

Reagovat
Largo

Tvůrce hry ala Pjanić? na tom postu vždycky nejlepší, jen ho trenéři nesmí cpát na CM, nedej bože na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

pjanic je porad hrac druhyho sledu vis co.

Reagovat
off-olda

Žiži Buffon

Reagovat
Furia Ceca

Čapek a Žižu Buffon! Tam to zase jede...

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Largo

Reagovat
Airus

Bosák s kiksama neotálel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když nemají titul z ME,tak aspoň,že mají islandský potlesk

Reagovat
ZB 07

Já nevím komu fandit... oba mančafty sympatický....

Reagovat
Airus

Lacazette hnedka z fleku? Tak snad se znovu nezraní

Reagovat
juninho8

zase ta sracka z 3 stopermi navyse proti majstrom hrania v tomto style.....to zas dopadne

Reagovat
Airus

GLHF

Reagovat
kezba1

Real na o2 španělsky to je paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopim to jejich zrychlene komentování

Reagovat
kezba1

Vůbec to nechápu

Reagovat
Mrvinho

Zas to Bosákovo "byl býval" ať radši drži hubu

Reagovat
off-olda

Tohle brečení začíná být fakt otravné.

Reagovat
Mrvinho

Polepším se

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Airus

Ty vole, ten Alvés

Reagovat
brenk

hrozné niečo

Reagovat
Furia Ceca

Ten dneska zkurví, na co šáhne

Reagovat
Airus

Lepší to nebude, jeho styl hry je nám úplně k hovnu a náš styl mu prostě nesedí. Měl by se přizpůsobit, nebo začít pakovat kufry. Protože spolehát, že jeho stupidní pokusy pokaždý někdo srazí do brány, jednoduše nejde

Reagovat
Furia Ceca

To je trochu přísný ho hned takhle odsuzovat, ale dneska mě docela sere...

Reagovat
Airus

Vždyť takhle to vypadá od prvního dne. Už je starej aby se učil náš styl, nejhorší je že mu jde Allegri na ruku a mrdá tim Samiho i Dybalu.

Jediný chvíle kdy hraje dobře jsou ke konci poločasu, kdy už nemá na ty jeho píčoviny energii a jenom centruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kebyže aspon prihráva normálne ako človek, ale on akoby si hovoril "no Messi z týchto srancov dával goly tak vy si to aspon zpracujte"

Reagovat
Yanek

Reagovat
Kincl

Pobavil ! Díky :D (Y)

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako vazne tys me dneska nejvic rozsekal. normalne si to ctu nekolikrat...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
icemike

Reagovat
Langi

Ten Gonalons je letos fakt ukaz...zatim snad pokazdy co mel balon, tak o nej prisel

Reagovat
Airus

Paráda, Dybala bude zase hrát u lajny, protože Alvés si chce honit ego ve středu pole kde jenom kazí.... jeho výkony sedí k jeho cenovce, ale rozhodně ne k platu

Reagovat
M11

to bylo ciste na Alvese

Reagovat
Miguel19

Faul jako prase

Reagovat
off-olda

"Faul jako prase" To si fakt dovolí říct?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jeho expresivní vyjádřování je normálka

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch: "Faul jako prase "

Reagovat
Largo

Reagovat
mickey mouse

Karoch

Reagovat
Miguel19

Bonucci

Reagovat
M11

hmm pekne Leo

Reagovat
off-olda

Rozhodčí

Reagovat
Yanek

Bonucci je vynikající a pak udělá svoji klasickou blbost.

Reagovat
brenk

výborne Leo

Reagovat
M11

GIGI !!!

Reagovat
Pettirosso

Skvele Leo

Reagovat
Airus

Vždyť vzal Lea za hlavu a stáhnul ho n sebe?! Gigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
off-olda

Ale di do prdele. Jasnější penaltu jsem dlouho neviděl.

Reagovat
Airus

Rád bych viděl víc záběrů. Leo do toho šel jako vůl... jak čas od času dělá. Ale tahání tam bylo z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

si curak...

Reagovat
Airus

I když tvůj "produktivní" komentář nestojí za reakci. Možná off-olda by se chtěl podívat.

https://www.youtube.com/watch?v=zkZTPmOaCRM

Reagovat
smazaný uživatel

sorry nemyslel sem ze si doslova curak. promin. ale vobhajovat tak jasnou penaltu? vobcas to chce taky trochu vobjektivity...

Reagovat
Airus

Jak píšu dole, o samotnou penaltu mi nejde. Bonucci do toho šel jako vůl a pískla se penalta, to je v pohodě. Ale dát mu žlutou za to že spadnul, když se s oponentem oba drželi je blbost. A s tím jak Leo sbírá žlutý + se nám plní marodka, budeme brzo hrát v obraně s rezervou

Reagovat
smazaný uživatel

nechci kecat ale neni podle ty novy modifikace pravidel kazdej faul a ruka ve vapne za zlutou? teda krome brutalit a umyslny ruky = to je jasna cervena. aspon si v posledni dobe nepamatuju penaltu bez karty.

Reagovat
Airus

nejsem si jistej, vím jenom že se měnil faul posledního obránce... nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi

Reagovat
brenk

kráľ

Reagovat
Pettirosso

Presne...Buffon, co dodat

Reagovat
Langi

Penalta jasna...ale Laca co delas twl...totalni selhani v klicove chvili

Reagovat
smazaný uživatel

faul jako prase Jojo, Karoch nikdy nezklame.

Reagovat
juninho8

daruju nam z hovna takuto sancu a Saša ti kopne ako po nočnej....nevadi...on ho beztak da

Reagovat
brenk

mne ten Alves tak strašne lezie na nervy stačí, keď sa naňho človek na chvíľu zamerá a je mu jasné, koľko škody narobí, nehovoriac o "Cuadrado-efekte" keď z nejakého dôvodu sa všetko ťahá cez neho

Reagovat
Airus

Cuadrado sice kazí, ale drží si svoji pozici a nerozmrdává tim celou formaci

Reagovat
brenk

a aspoň si na seba vypýta nejaké fauly, zatiaľ veľké sklamanie

Reagovat
Airus

U něj jsem takovejhle flop nečekal, myslel jsem že je vyspělej hráč. Ale on potřebuje tým, kterej hraje total-football, kde může rotovat. Tady je akorát na škodu.

Cuadrado in

Reagovat
Furia Ceca

Tak to si zase Cuadrada trochu idealizuješ...

Reagovat
Airus

co mám dělat, když teď máme v LM na výběr tohle. ale faktem je že Cuadrado jenom líta podél lajny a mrdá to až u šestnáctky. Alvés topí pod kotlem už u naší brány

Reagovat
Yanek

Mně přijde za zenitem už tak dva roky. I když technika mu nezmizí, pořád má dobré momenty.

Reagovat
Greny

Dnes je to Karochova one man show

Reagovat
Pipo123

V Serii A by rozhodca odpískal faul na Lea a odkop od brány

Reagovat
Furia Ceca

Lemina úplně zbytečná žlutá, zase po blbý přihrávce Daniho!

Reagovat
M11

no snad to v druhem polocase zrychlime.. zatim je to bida

Reagovat
smazaný uživatel

Sedlak Zelenka a konfident Chovanec

Reagovat
Pinturicchio

To je zase fotbal. Zajímala by mě jedna věc, koho ti naši bobánci v té své davové vlčí mlze hledají na tom pravém křídle, když tama hrajou absolutně všechno, Messiho z top formy a barcelonského 4-3-3? Nejlepší příklad Higuaín z konce poločasu, na levém křídle převezme balon s relativně volným prosterem a možností jít k brance a on si ten míč místo toho navede dostředu a rozehraje ho doprava na Alvese.

Reagovat
Furia Ceca

Žiži Buffon podruhý!

Reagovat
cubinho

Zdá se mi to, nebo fanoušci Lyonu skandují na melodii Dvořákovi Novosvětské?

Reagovat
cubinho

-y !

Reagovat
Melchior

Ten Lichťák nás bude ještě kurva mrzet...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

Dani je na rucnik.. to je katastrofa.. co si asi tak rika Lichtak u TV

Reagovat
brenk

ja naňho nemám nervy

Reagovat
Swarley

wow, Buffon

Reagovat
Airus

Boho, to to zase (ne)hrajeme. Dobrá práce Gigi

Reagovat
Pettirosso

GIGIII

Reagovat
off-olda

Ty krávo, Dominátore?

Reagovat
Langi

Bufon neskutecny

Reagovat
juninho8

treba uznat to bola velka parada

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon to je panko .

Reagovat
smazaný uživatel

Pjnaic mal mat tiez zk

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon je nereálný...

Reagovat
smazaný uživatel

Lemina tupec.

Reagovat
Airus

Bollocks

Reagovat
Pettirosso

To na zlutou nebylo proboha

Reagovat
juninho8

teraz som zvedavy ako sa s tym popasujeme....nebudem sa cudovat aj ak do 5 minut dsotaneme gol a prehrame 1:0...ale snad sa to nestane

Reagovat
Furia Ceca

Ježíši, to snad není možný tohleto! My ty skupiny LM prostě neumíme, ale vůbec!

Reagovat
ZB 07

Šance Lyonu vzrostly...

Reagovat
homeles8

Reagovat
M11

Lemina taky moc nepremysli.. super vykon zatim cely tym

Reagovat
off-olda

"Já si Hihi myslím Hihi, že Higuaín Hihi nepadl na zem díky zemské přitažlivosti Hihi"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
brenk

čaká nás pekná polhodinka bránenia remízy na Lyone

Reagovat
Langi

Ty vole zas Ferri...Valbuena jako nic, kdyz hrajem proti deseti a bylo by dobry tu hru zrychlit?

Reagovat
juninho8

Lyon ma uzasnu schopnost zbavit sa hracov ktory su dobry a potrebny a nechava si a dokonca aj hravaju hraci ktory pre ten tym nie su nicim prnosom....zivi priklad - Ferri

Reagovat
off-olda

90 mega

Reagovat
Hokaido

No, konečně nějakej fotbalista na hřišti.

Reagovat
off-olda

Ty si čurák

Reagovat
Hokaido

That's how you do it, 90M fat guy.

Reagovat
off-olda

Wow, zeď.

Reagovat
Pettirosso

Lyon - Buffon 0:3

Reagovat
Airus

MOTM Gigi, ale možná by si zasloužil pomoc obrany

Reagovat
juninho8

ako je uz toto mozne ten gol nedame ani keby sme hrali este tyzden

Reagovat
Langi

Pokud je to kvalitou souperova golmana, neda se s tim nic moc delat...Laca mel dat penaltu...Gigi dneska radi

Reagovat
Langi

Ja to twl nepochopim co slo udelat lip? ...Gigi

Reagovat
juninho8

lepsie sa dal dat uz len gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, tohle je Mönchengladbach vol. 2. Teda pokud ještě neinkasujeme...

Reagovat
ZB 07

Buffon by si dnes zasloužil cenu Buffona zápasu...

Reagovat
Airus

Doufám že Sturaro vytáhne nějakýho králíka z klobouku

Reagovat
M11

CUADRADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobře kondom

Reagovat
Whitemedia

Cuadrado pičo

Reagovat
Whitemedia

tohle jsem od něj ale opravdu nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool

Reagovat
brenk

to si robíš prdel

Reagovat
Airus

Holy shit Batman

Reagovat
Langi

Tohle nema logiku...

Reagovat
Pettirosso

JUAAAAN

Reagovat
Furia Ceca

Alex Sandro MOTM (Buffona nepočítám, ten si jede svojí ligu)

Reagovat
Furia Ceca

Tenhle "suprovej" koment mě stál vidění Křovákova gólu v přímým přenosu!

JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAN!!!

Reagovat
stuff

bazmeg, to sa muselo stat

Reagovat
ZB 07

Zápas golmanů dnes no...

Reagovat
juninho8

co viac k tomu dodat.....neviem ci len mne to bolo uplne jasne ze to takto dopadne....Morel a Lopes out.....to je katastrofa co predvadza Lopes tuto sezonu....a Morel uz na to nema....

Reagovat
Langi

Za co Morel? Hold si ho Cuardado zaseknul, ale porad se dokazal vratit a vykrejt prostor...blizsi tyc mel hlidat Lopes...ten se nechal paradne prostrelit...Morel hraje dobre vetsinu zapasu...tady se hlavne mel stridat Yanga za Valbuenu hned po tom co sel Lemina ven...Juve ma z hovna bic hlavne diky stridani...Bruno zase zaspal a posle tam Ferriho

Reagovat
juninho8

v tejto situacii som bol mozno prehnane kriticky na Morela ale mne sa veru nepaci uz dlhsiu dobu...vzdy trpnem ked ma loptu...mozno je to subjektivny pocit....Genesio to zacina srat podobne ako jeho predchodcovia...v casoch ked sa nedari to klincuju totalne zlym striedaniami....

Reagovat
Langi

Tohle nema celkove logiku...tahne se to pres x sezon a x treneru...priposranost, spatna stridani a neschopnost reagovat na prubeh zapasu...jinak nepamatuju se ze bysme nejaky takovyhle podobny zapas se stestim vyhrali...krome toho smecka tehdy v Zahrebu, sme prohrali naprosto vsechno, kde sme hrali temer vyrovnanou partii

Reagovat
Nuno čomes

Já to mrdam

Reagovat
smazaný uživatel

Lopes. Mignolet 2

Reagovat
juninho8

Mignolet by bol v tejto situacii pre Lyon posilou.....v LM uz pokazil druhy zapas z 3....proti Dinamu Zahreb sa to pokazit ale asi neda...inak by to pokazil aj tam

Reagovat
smazaný uživatel

Mignoleta nechces, ver mi .

Reagovat
juninho8

skor som to myslel ako zosmiesnenie Lopesa....Mignoleta by som fakt nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ano

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš, dostaneš. Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal je krutý no. Allez OL, snáď vyhraje spravodlivosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasraný taliansky betonári, klasika koľko krát takto Juventus vyhral zápas? Viem, ešte nie je dobojované, Inter - Juventus tiež tak prebiehalo a dokázali otočiť, ale tam bolo o 15min viac času. Škoda, Lyon hraje dopredu skvele...

Reagovat
smazaný uživatel

asi koukáš na jiný fotbal? jaký betonáři?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pozerám na súboj Luník 9 - Loko Vltavín.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Largo

Co? Jaký betonáři?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas beton tak v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyť Buffona v bráne by to bolo od vylúčenia Leminu tak 4:0 pre OL objektívne chytil zázračne čisté góly, za čo samozrejme poklona a palec

Reagovat
M11

10:0

Reagovat
Largo

Říkal objektivně....50:0

Reagovat
smazaný uživatel

to že ale chytil 4 goly neznamená, že juve hraje beton

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kým nehrali v oslabení boli lepším mužstvom.

Reagovat
svkmd

to sa dá čakat že nebudu taký dominantný v oslabení .. :D

Reagovat
brenk

tak čo tu meleš sračky potom?

Reagovat
smazaný uživatel

Len pre srandu, zaujímalo ma že čo za reakcie to tu spustí.

Reagovat
svkmd

predsalen hrajú 11:10 takže nemožeš čakat že budú celý čas v útoku ale myslím si že aj ked hrali o jedného menej snažili sa hrať dopredu a kontrolovať hru takže tvoj komentár uplne mimo

Reagovat
The Krupy

Potvrdzuješ, potvrdzuješ

Reagovat
homeles8

Reagovat
Hokaido

Cuadradinho MOTM

Reagovat
off-olda

Není o čem. Ten se bude prodávat jedna báseň.

Reagovat
brenk

on už je v podstate predaný, keď vezme človek podmienky jeho hosťovania v Juve

Reagovat
icemike

Vždy může prodloužit, ze ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ghezzal je k dispozicii?

Reagovat
off-olda

Jde na hřiště, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Moze nieco vymysliet. Ale mohol prist skor, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo. Podme.

Reagovat
Free_player

Cuadrado byl člen gangu jo ..... jako bych ho viděl v Narcosu po boku Escobara

Reagovat
Melchior

Lyon si mysli, ze Juventus zapomnel hrat fotbal, i kdyz je v deseti?

Reagovat
Airus

Alvés pro změnu už nehraje vůbec, paráda

Reagovat
Airus

No konečně

Reagovat
off-olda

Na něj se pičuje, i když sedí na lavičce?

Reagovat
Airus

když se podíváš na čas, tak jsem to psal ještě když tam vopruzoval

Reagovat
brenk

prišiel tretí stopér ale podľa komentátora sa bude hrať na 4 obráncov

Reagovat
Melchior

Gigi je dnes neprustrelny... Konecne v tehle sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Sandro hra fakt vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon už v závere ťahá za kratší koniec, šanca už bude pomaly len teoretická...

Reagovat
juninho8

ked tak spominam tak Lacazette nam v podstate odfajcil aj minulu sezonu v LM nepremenenou penaltou....verim tomu ze keby v tom prvom zapase s Gentom premenil tak vyhra by nas inak nakopla a minimalne EL by sme dali.....teraz to vyzera podobne....prve dve miesta budu uz len utopia

Reagovat
juninho8

nenaraza na to ze len on to pokazil ale tie penalty v LM mu dako nejdu

Reagovat
Langi

Tehdy nedal rozhodujici na APOELu a s ostudou sme vypadli z LM ale jako jo...ted aby dal zas 30 golu v lize

Reagovat
juninho8

nj...len on to moze zachranit...Fekir bez formy,obrana standard uz par rokov....v zalohe to je individualne...raz hore raz dole...a cakam kedy si v lyone uvedomia ze Lopes by potreboval trosku prefackat....

Reagovat
M11

doma snad lepsi vykon..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Airus

Díky naší superstar za gól, kapitánovi za čistej štít a Lobovi za to, že ukázal právé straně jak se to děla. Forza juve

Reagovat
KingMaster13

Tak Juve posichrovaný postup, tohle už nepustí Nicméně o první flek to bude ještě boj Snad to zítra urve i Neapol teď Itálie ten koeficient potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři i experti tragédie. Rozhodčí nám teda taky zrovna nepomohl. Já jsem s výkonem spokojený, zasloužená výhra. Nelíbil se mi pouze Alves a ten byl díky bohu střídánej a Khedira byl taky mírně podprůměrnej. FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

+ top tři naši hráči: Lobo, Gigi, Kurvadrát

Reagovat
Pettirosso

+ nestarnouci Barza

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu nesouhlasit, i když ne herně, tak mentálně náš nejlepší stoper. Dělá nejmíň hloupých chyb (viz. dnešní Bonucciho kopírování Chielliniho)

Reagovat
Langi

Polak no...poustel kde co...ten Alves byl hruzostrasny...nebyt Gigiho tak podle me neberete ani bod...penaltu a dve jasne turovky mel

Reagovat
Pinturicchio

Fantastický Gigi, Juan super žolík. Musíme napravo koupit někoho tak kvalitního, jako je Alex, případně dát šanci Lirolovi. Moc důležité tři body, doma je musíme potvrdit.

! ! ! Fino alla fine ! ! !

Reagovat
Furia Ceca

Žiži Buffon potřetí!

Čapku, jdi už do důchodu, ty negramotnej senilo...

Reagovat
Pettirosso

Buffon pred zapasem na svoje 2 golovy chyby: “I live to make them eat their rash words."

Ja myslim, ze dobry

Reagovat
Furia Ceca

Paráda, strašně důležitý, vydřený tři body! Upřímně, jak jsem psal výše, už jsem v tom viděl Mönchengladbach vol. 2, takže ten gól jsem od nás už nečekal...

Reagovat
off-olda

ČT si to tam pouští napřeskáčku...

Reagovat
Kang & Kodos

Žiži Bufóóón Čapoun na hrad!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hezký

Reagovat
cink

doufam ze se jednoho dne probudim a juventus nebude existovat. DNO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Len spi ďalej hošánku

Reagovat
Xaviercreus

V Záhřebu hraje el arabi, v brance juve je nějakej žiži a real o víkendu rozdrtil pamplonu..ČT pls

Reagovat
Langi

Lyon uz je, s takovouhle dekou, asi v pici...ted jeste cekam zadostiucineni v Zahrebuza to smecko pred x lety a se trema bodama jeste skoncime posledni jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

Z Juventusu Turín letos nejde takovej strach jako loni, není to nějak ono, loni to byl jinej Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Loni v lize po 8 kolech - 9 bodů, letos 21 bodů! V LM loni po 3 kolech 7 bodů, letos 7 a ještě ani neinkasovaný gol.Máš pravdu, loni to byl jinek Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme v půlce skupiny a docela zajímavá čísla. Každý ze 6 zápasů měl na některé straně nulu, Juve a Sevilla mají na účtu inkasovaných gólů 0 a Dinamo má 0 ve vstřelených. V celé skupině padlo během 6 zápasů pouze 10 gólů, polovinu nastřílelo Juve, 8 jich skončilo v síti Dinama. Jsem zvědavý na druhou polovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej start do sezony, absolutní spokojenost.

Reagovat
Airus

https://www.youtube.com/watch?v=zkZTPmOaCRM

Yep, ta penalta zas tak jasná nebyla

Reagovat
Langi

tlačil ho 2 metry před sebou než ho srazil na zem, když rozhodčí stál kousek na zim...nevim co je na tom nejasnýho

Reagovat
Airus

to že má na krku jeho ruku? Diakhaby do Lea strčil aby se odpoutal (útočnej faul), ale ten se ho držel (obranej faul) a pak se ve vzájemném držení vezli na zem.

Šlo to písknout na obě strany a pro rozhodčího je to fakt debilní nečitelná situace. Ale dělat tady že ho Leo bezdůvodně zválcoval (tlačil 2 metry ) po krátký analýze nejde.

Reagovat
Pinturicchio

Držel ho (drželi se), Leo nezachytil ten jeho rozběh, tak ho držel dál, dokud ho judo zákrokem nestáhl. Jasná.

Reagovat
Airus

já bych to asi taky písknul jako penaltu, ale žlutou bych nedal

Reagovat
Pinturicchio

Přesně pravidla neznám, ale za tohle jde žlutá tak nějak automaticky, ne?

Reagovat
Airus

Podle českých pravidel penalta nevylučuje (ale ani nenařizuje) udělení osobního trestu. A co si pamatuju tak Leo tam předchozí větší přestupek neměl. Ani moc nenadával, spíše byl zmatený.

Tak buď to viděl jako čistej obranej faul kdy ho Leo zákeřně sejmul... jasná žlutá. (ale stál kousek a to vzájemné držení musel vidět). Nebo dal výhodu Lyonu a žlutou dal, protože se to dělá "tak nějak automaticky" ať už se hráči chovali jakkoliv. Což je dost necitlivý posouzeni hry. Ale jak píšeš, možná se to v Polsku tak nějak dělá

Reagovat
Hans82

Ta pencle byla jasna bohuzel Leo a Chielo hodne tema rukama tahaji soupere ale to nic nemeni na tom ze ten polsky Jaczek co to vcera piskal byl pekny kkokot a jeho dvoji metr pri posuzovani faulu

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle penaltou se smiřím protože byla, ale ten polák nám včera svojema rozhodnutíma házel klacky pod nohy počas celého zápas.Vše co bylo na hraně, připískl ve prospěch Lyonu.Nasranější bych byl kdyby se nevyhrálo.

Reagovat
Airus

Gigi nám ty body zajistil, ale všichni víme jak moc Leo zbožnuje sbírání žlutých karet. A může to skončit stopkou na důležitej zápas. Proto mě ta penalta sere, protože dostal žlutou za souboj kde se klasicky dva hráči tahali navzájem

Reagovat
smazaný uživatel

Panika karetní není na místě, Máme 6 topových stoperů.To nehrál Chiello,Rugani,Benatia.

Reagovat
Airus

Kdo je ten šestej? Já beru i v potaz jak se nám klasicky plní marodka

Reagovat
smazaný uživatel

Včera tam zahrál s přehledem Evra a nehrál tam poprvé.

Reagovat
Airus

ale stoper není

Reagovat
Rarášek

Blanco

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná pencla..

Reagovat
smazaný uživatel

uz zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele