osmifinále - 1. zápasy
23.02.2016 20:45 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Juventus se vzepřel Bayernu a uhrál alespoň remízu

Po hodině hry už leckdo nad Juventusem lámal hůl, Stará dáma však vstala z mrtvých a na domácí půdě uhrála s Bayernem alespoň remízu 2:2. Do odvety v Mnichově každopádně vstoupí lépe svěřenci Pepa Guardioly, jimž doma stačí bezgólový stav. Postarali se o to Müller s Robbenem, kteří dali Bavorům dvougólové vedení. V druhé půli však Bianconeri zabrali a prostřednictvím Dybaly a Sturara vykřesali naději na postup.

V prvním poločase hrál prakticky jenom jeden tým, v dresu domácích zahrozil v první čtvrthodině jen dvakrát Mandžukić, načež se chopil taktovky Bayern. Jedna propagační střela, jedna nadějnější - avšak vedle - a Juventus na dlouhé minuty absolutně zmizel z hrací plochy. Mnichovští drželi míč do přestávky téměř tři čtvrtiny času a legendární Gianluigi Buffon musel poprvé vážněji zasahovat už po třech minutách, kdy pálil Arturo Vidal.

První obrovskou šanci měli hosté v minutě číslo třináct. Lahm dostal míč do vápna, Lewandowski jej posunul Müllerovi, který byl před bránou úplně sám, ale míč fatálně nedokázal zpracovat. Na další příležitosti si museli hluční fanoušci Bayernu počkat vždy zhruba deset minut - Robben pálil těsně nad, avšak Bernat taktéž z hranice vápna už způsobil Buffonovi skákavou střelou potíže.

Největší nápor Guardiolova celku nastal v závěru první půle. Poté, co Lewandowski posunul fantastický centr Thiaga Alcantary jen do Buffona, už italský brankář kapituloval. Dvě minuty před přestávkou přetáhl Robben centr z pravé strany na Douglase Costu, jeho vracečku odpravil Barzagli jen k Thomasu Müllerovi a ten už měl snadnou práci. Placírou umístil balón do poloprázdné branky a Němci mohli slavit vedení.

Po změně stran to vypadalo, že se herní obraz příliš nezmění. Juventus se stále nemohl dostat do tempa a Bayern záhy získal poměrně snadné dvougólové vedení. V pětapadesáté minutě se po ose Thiago Alcantara - Robert Lewandowski dostal až k Arjenu Robbenovi, no a ten se na pravé straně chová zcela nemilosrdně. Použil tisíckrát opakovanou - leč nebránitelnou - kličku do středu vápna, načež silnější levačkou zatloukl balón nechytatelně na zadní tyč.

Jenže druhý gól hostující tým paradoxně spíš ukolébal. Tím momentem se totiž Juventus zázračně probudil a začal zlobit. Bayern může remízový výsledek mrzet o to víc, že klíčový moment byl de facto velkou chybou stopera Kimmicha. Ten si při defenzivní práci počínal mimořádně těžkopádně, pročež agilní Paulo Dybala s díky jeho výzvu přijal.

Přijal ji respektive Mario Mandžukić, jenž obratem odražený balón poslal svému kolegovi z útoku do samostatného úniku; a Dybala se v podobných situacích nemýlí. Podél Neuera snížil na rozdíl jediné branky a Juventus se do konce zápasu změnil v divokou a po krvi lačnící zebru. Mandžukić krátce po brance opět málem asistoval u dalšího gólu, jenže Cuadradovi tentýž instinkt zabijáka schází a Manuel Neuer tentokrát zasáhl perfektně.

Krátce na to těsně minul šibenici Pogba. Juventus se dočkal kýženého vyrovnání až čtvrt hodiny před koncem; a to především díky dokonalému střídání Massimiliana Allegriho. V pětasedmdesáté minutě ještě Álvaro Morata poslal Neuerovi slabou navštívenku, ale hned za minutu už se postaral o explozi na Juventus Stadium. To když jej Mandžukić uvolnil v šestnáctce a Morata hlavou naservíroval gólovou asistenci dalšímu žolíkovi Stefanu Sturarovi. Skvěle načasovaný skluz, 2:2 a naděje Bianconeri na čtvrtfinále stále žije.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (717)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

Valec Bayern bude as tezke zastavit. Nicmene zkusim mozna trochu prekvapivou remizu. O postupu Bayernu nepochybuji,zvlast doma to bude as jiny kafco. Tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

srandou je.. ze stejnym valcem jako Bayern je i valec Juve - staci podivat o kousek nahoru

Reagovat
KingMaster13

Hele zrovna Bayern venku v LM nic moc, Juve přitom teď nehraje hůře. Já bych to tak jasně pro Bayern neviděl ani v Alianz aréně. Pokud si Juve přiveze náskok tak to budou mít sakra těžký a nepřekvapilo by mě vůbec kdyby je stará dáma vyřadila To spíš Arsenal vs Barca je rozhodnutá dvojice

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern byl valec nez tam prisel Guardiola.. Byla to masina, ktera drtila vsechny a vsechno neuprosnou ofenzivou, pak tam prisel on a udelal s toho nudnou sracku, tuk, tuk, tuk a nic, velice ucelnou to jo, ale ocim se s toho chce blejt, a o tutovce bych tady nemluvil, minulej rok taky v portu dostali pres prdel, nic mene juve si bude zakladat na obrane, za me 0:0..

Reagovat
smazaný uživatel

prej zkusím překvapivou remízu

Reagovat
Bastaron

1:4

Reagovat
Shevchenko

No jsem hodně zvědav na Juve, šanci rozhodně mají. A Bayern je v play-off LM dost tragický na venkovních hřištích, naposledy výhra v roce 2014 v osmifinále na Arsenalu. Od té doby 2 remízy a 3 prohry. 2:0

Reagovat
Mars

3 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Hardwell

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 BAYERN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
KingMaster13

těžko říct no, pokud Juve doma uhraje dobrý výsledek a třeba i vyhraje tak si myslím že Bayern bude mít sakra obrovský problém. Celý dvojzápas záleží jak to dopadne tady pokud si Bayern odveze výsledek, který jim zajistí že Juventus bude u nich muset dát gol tak maj vyhráno zase oni. Tipuju výhru Juve 2:1, Bayern venku je tragický proti lepším soupeřům, ukázali to i na Arsenalu

Reagovat
C-M@ster

Juventus jako 9 zápasů v řadě nedostal gól?

Reagovat
smazaný uživatel

od 10.1.

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

stará dáma to ubrání 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Furia Ceca

Tak a je to tady... Jsem na nás docela zvědavej. Od toho prokletýho calciopoli máme s Bayernem dost negativní bilanci, už by to chtělo prolomit.

Především odčinit to tři roky starý, docela ostudný vyřazení, kdy jsme dvakrát dostali 0:2 a pakovali jsme. Od tý doby se toho ale dost změnilo a troufám si tvrdit, že ten rozdíl mezi Juve a Bayernem není už zdaleka takový, jako tenkrát: Bayern má kvalitativně +/- kádr na stejný úrovni a mají horšího trenéra (nic proti Guardiolovi, ale Heynckes mi přišel pro Bayern o dost vhodnější kouč), zatímco my máme lepšího trenéra (Conteho parketa byla Seria A, ale v LM/EL několik zápasů prokaučoval, zatímco Allegriho vybudoval EuroJuve). Hlavně ale máme, na rozdíl od tři roky starýho dvojzápasu, pořádnej útok.

Super taky je, že až na Alexe Sandra a Asamoaha budeme mít k dispozici to nejlepší - i když je samozřejmě otázka, jak na tom Chiellini s Mandžukićem po zranění budou. Každopádně jestli vyběhneme s oběma ve formaci 3-5-2, budu nám zase o něco víc věřit.

I tak to bude ale strašně těžký... Moje tajný přání je výhra 2:0, ovšem pokud by to skončilo 1:0, budu i tak skákat radostí do vzduchu. Z hlediska odvety bych ale raději bral bezbrankovou plichtu, než výhru s inkasovaným gólem... FORZA JUVE!!!

Reagovat
Furia Ceca

Hmm, tak Mandžukić asi fakt od začátku vedle Dybaly! ale Chiellini out... Takže budeme asi hrát 4-4-2 s Cuadradem... To můj optimismus dost zchladilo. I když ta Cuadradova rychlost by na Costu mohla platit.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 je nesmysl. Robben si povodi Evru, Bayern gola da.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Furia Ceca

"Defenzivní linie Juventusu se před střetnutím s Bayernem nedočká žádné vzpruhy, jak se doufalo. Giorgio Chiellini s Alexem Sandrem vynechali pondělní tréninkovou jednotku a do Mnichova proto vůbec neodletí. Oba borci mají svalové problémy a na marodce dělají společnost Kwadwovi Asamoahovi."

Jako sorry, ale kterej debil tohle píše... To je tak těžký si zjistit, že první zápas se hraje v Turíně a do odvety v Mnichově, jež bude za tři týdny, se může spousta věcí změnit?

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas není důležitý, protože doma je Bayern schopen komukoli nadělit těžký debakl.

Reagovat
10

a už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho, já Bayern viděl za poslední rok, že bych to spočítal na jedné ruce, dávno fotbal skoro nesleduji, tak mě tu nespojuj s fanoušky Bayernu, aby sis mohl ověřit svoje stereotypy o nabubřelosti. Dívám se na to objektivně a je mi ten zápas celkem fuk.

Reagovat
10

objektivně? takže když Juve dneska vyhraje 4:0, tak je to vlastně jedno, protože Bayern je "schopen komukoli nadělit těžký debakl"...jako třeba Realu dva roky dozadu? s Barcelonou to na Nou Camp minulou sezonu taky nebylo důležitý?

Reagovat
Fernando_Torres

Objektivně taky znamená, že výsledek 4:0 z dnešního zápasu ani nebereš v úvahu, jak je nereálnej...

Reagovat
10

Porto jim minulou sezonu dalo 3 a to Bayernu v obraně nehráli záložníci. To je minimálně stejně "objektivní" argument, jako ty nahoře.

Reagovat
Fernando_Torres

Sorry, ale jestli aspoň trochu sleduješ fotbal, tak prostě nemůžeš myslet vážně to, že by Bayern dostal na Juventusu čtyrku... Neřikám, že Juve dneska nevyhraje, celkem jim i věřím, ale výsledek 4:0 je úplnej nesmysl...

Reagovat
10

očividně máš problém s pochopením textu

Reagovat
Fernando_Torres

Nebo neni co pochopit, protože jen tak plácáš...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Dívám se na to objektivně a fotbal už dávno nesleduji..

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsi schválně vynechal to "skoro"

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pravda, smysl by to pak melo o mnoho větší

Reagovat
smazaný uživatel

Dava to nejaka ceska tv?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
bayern987

Když dáme góla a soupeř max taky jeden tak budu spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý,jestli Juve potvrdí stoupající formu a taky loňskou jízdu LM,kde také vyřadilo favorita. Spíš favorizuji Bayern,ale Juve bych to přál.

Reagovat
andycek1

Ja nám strašne verím. Keby mali tú obranu lepšiu tak by som bol rád za 0:0 ale keď bude hrát stoperská dvojica Kimmich-Alaba tam proste Máriovi alebo Paulitovi musí jedná padnút. Praní 2:0 ale reálne to vidím na 1:0

Reagovat
10FKK

1:1

Reagovat
Manik...

Bayern to bude mít těžké, ale věřím, že bránící Juventus poletí

Reagovat
ElectrickMann

postup Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Juve vyhraje, Dybala dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že rozhodne faktor Müller..

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně nejatraktivnější z osmifinálových utkání.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

tak čekám dost golu od bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,i ty diskuse probíhají jenom pod tímhle zápasem. Italové byli navíc vždy pověstní svým atraktivním útočným fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak souvisí diskuse s tím, co jsem napsal. A k tvé 'sarkastické' poznámce nezbývá než dodat, že si nejspíš viděl Juve naposled někdy v době, kdy za ně hrál ještě Méďa s Edgarem Davidsem.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jak je poslali za odmenu do druhý ligy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to už hrál Edgar v nadpozemské lize světa a v jednom z jejích nejvýznačnějších týmů - v Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Tottenham je pro mě 6. nej tým v nej lize

Reagovat
smazaný uživatel

V sarkasmu jsi mě teda předčil. Viděl jsem je s tím Méďou a pak vloni s Realem a Barcou a bylo to o taktice,ale ne o kráse. Real byl nejen lepší ,ale i fotbalovějším týmem,stejně jako Barca. Nevím,proč by duel Barca-Ars měl být jednoznačně méně atraktivní. V něm hrají obě mužstva fotbalověji.

Reagovat
smazaný uživatel

ne arsenal hraje na 10 obránců přeci

Reagovat
Milan.B

Tak zmizni pod clanok o barce a neobtazuj tu

Reagovat
smazaný uživatel

No a ty běž v sekci LM na články o AC s Košicemi.

Reagovat
homeles8

Ty jsi velkej kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tak nesouhlasím. Podle mě tohle je jenom taková mantra, jakože Arsenal pod Wengerem, jó, to je kombinační fotbálek, vskutečnosti nepřelezou půlku, aby od vás nedostali klepec. Takže i 'fotbalovější' Bayern Juve bude. Navíc je to zápas dvou velkoklubů, týmů z top 4 světového fotbalu. Navíc Juve jede v lize neskutečně a Bayernu se naopak tak nedaří a má problémy v obraně, takže to je ještě vyrovnanější, než by bylo dejme tomu v listopadu. Naproti tomu zápas jednoznačně nejlepšího týmu světa proti týmu, kde hraje stopera Mertesacker, který má jen tři weltklasse hráče- Čecha, Alexise a Özila.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si přesto myslím, že postup Bayernu,o kterém jsem přesvědčen bude jednoznačnější než průběh OF Arsenal-Barca. A o" atraktivnosti" odvetného souboje Bayern-Juve mám úplně jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi budeš koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože postoupí Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě

Reagovat
Manik...

Reagovat
Feind

podle me nejzajimavejsi, atraktivnejsi bude asi barcelona-arsenal. ale urcite to je dost subjektivni a kazdy to muze mit jinak

Reagovat
sokar

až tak jednoznačne? PSG-Chelsea, Arsenal - Barca sú minimálne rovnako atraktívne ako Juve-Bayern. A dovolim si tvrdiť, že Arsenal a Barca majú vo svete omnoho viac fanúšikov a prestíž anglickej a španielskej ligy je omnoho vyššia v porovnaní s dvojicou Juve-Bayern resp. Talianska a Nemecka liga. Takže s tvrdením "Jednoznačně nejatraktivnější z osmifinálových utkání." sa rozhodne nedá súhlasiť

Reagovat
F.Torres

hmm.. ne. Přeci jen Arsenal-Barcelona táhne mnohem víc. Důvodů existuje spousta.

Reagovat
smazaný uživatel

ked pozeram zostavu a uvedomim si vysku nasich hracov tak pocitam ze po standartke dostaneme gool.bude to tazky zapas pocitam 2-2

Reagovat
Bayern +

V obrane je to kalamita, podľa mňa remíza. Snáď teda aspoň gólová, nech máme výhodu do odvety.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam dobry pocit z tohoto zapasu,Juventus je silny a to je fakt,Sere ma aj to nasadzovanie od uefa,ze sa nemozu stretnut dve muzstva z jednej krajiny uz teraz...potom tu mame donekonca sa opakujuce zapasi,ale taketo slagre,ktore maju byt az o dalsie kolo.To je ciste nahravanie koeficientu najsilnejsim ligam v europe.Hold velke fotbalove krajiny vedia ako nato...

Reagovat
smazaný uživatel

ten šlágr je danej tim, že Juve nebylo schopný postoupit z prvního místa. a los k tomu mělo víc jak přívětivej, narozdíl od PSG a Arsenalu. tečka

o koeficient vůbec nejde, je to super, pomáhá to atraktivitě soutěže a dochází tak k více poměřování sil mezi týmy, kter se jinak nepotkaj. Arsenal-City vidíš 2-4x ročně, navíc tohle pravidlo letos vyloučilo pouze možný zápas Arsenal-City/Chelsea, tak proč tady meleš o Juve-Bayernu?

až to pravidlo zruší, tak tady budeš první brečet, proč se potkal Real s Barcou v osmifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si uz niekedy ako to losuju???Nemozu sa stretnut dve muzstva zo skupiny,ani z jednej krajiny plus muzstva z prvych miest su nasadene,takze oni vlastne vzdy losuju medzi 3 -4 muzstvami stale dokola!!! Aka je pravdepodobnost ze by sa real stretol s barcou uz teraz??? keby sa zrusi to jeble pravidlo je to 1 ku 15 ,takze by sa teoreticky mali stretnut raz za 15 rokov,Ja skor narazam na tie zapasi Arsenal-Barca Real -Pariz A ked uz si pritom Arsenal-City aky je rozdiel keby sa stretli uz teraz alebo dalsie kolko?akoze to bude atraktivnejsie Tvoje argumenty su biedne ale snazil si sa...

Reagovat
smazaný uživatel

teda Chelsie-Pariz

Reagovat
smazaný uživatel

Zober si ostatne zapasi ake sa hraju,niekdo chyti silne muzstvo az v semifinale a niekdo uz teraz, Ber toto ako priklad iba -keby man city vyhralo skupinu a ostatne anglicke muzstva by skoncili na druhych miestach svojich skupin.Ale pri zrebe sa s man city nemozu stretnut .To velmi nahrava anglickym a spanielskym muzstvam. lebo maju vyrovnanu spicku. Potom man city automaticky odpadnu traja tazky superi !!,Nemecko neratam lebo silne maju len dve muzstva. Neratam ze by leverkusen alebo schalke vyhravalo skupiny Takze a teraz to zobereme z druhej strany .....Bayern vyhra skupinu a hrozia mu traja anglicky supery na druhych miestach uz osmifinale,kdezto mancester city ako vitaz skupiny sa im vyhol.Ja si to vsimam uz dlho ze bayernu ako vitazovi skupiny hrozi tazky super uz osmifinale.Neviem ci si ma pochopil ale ako to myslim

Reagovat
sokar

irelevantná konšpirácia, v osemfinále sa nemôžu stratnúť tými z jednej krajiny

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom som to pisal zbytocne,aspom tu prvu cast ale v podstate stale hovorim otom istom,ze anglicka a spanielska liga ma dost velku vyhodu v osmifinale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Jedeme italští kamarádi, potkáme se ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

až přestane působit droga co v sobě máš, tak zjistís že si juve dotkne míce jen při rozehrávce jo a ještě golman při vytahování míců z brány

Reagovat
dextroza_m

do evropské ligy už týmy padaly...

Reagovat
Manik...

Reagovat
pistacik11

Reagovat
Free_player

Ty jsi sehnal lístky na finále ?

Reagovat
smazaný uživatel

fandím juve, snad je to bude stát ligu reálně na to i maj

Reagovat
Amarino

Více než dvě branky nepadnou. Tip: 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 pre Juve

Reagovat
eLJay.91

Jak je to teda s Chiellinim? A pokud nebude hrát, jaká je nejpravděpodobnější sestava?

Reagovat
10

Pokud se nestane nějaký velký překvapení, tak hrát nebude a sestava bude vypadat takhle - http://abload.de/img/g-form02smh.jpg

Reagovat
Airus

nic lepšího dohromady asi nedáme.

Snad nepřijde další zranění, obávám se že Mandžukič to klasicky pořádně nedolečil. Ale zase šance pro Zazu zazářit

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso.. Thomas už má 76 zápasů v CL

Reagovat
eLJay.91

No, jako vždy výhrada ke Cuadradovi. Byl bych rád, kdyby to bylo 4-3-1-2, na trequ buď Pereyru, nebo Pogbiče, do tý trojky Sturara. Ale chápu, že Pereyra je po zranění nerozehranej, Pogba tam nikdy nehrál a Sturaro toho taky teď moc neodehrál. Na druhou stranu, kdo může za to, že je třeba Dani bez zápasový praxe a nemůžem hrát 3-5-2? Max. I toho Pogbu si mohl na tom treqovi vyzkoušet.

Reagovat
Furia Ceca

Já tajně doufám, že by Cuadrado mohl konečně pořádně zazářit - (dvoj)zápas na to má ideální, díky svý rychlosti může vymazat Costu. A jestli ne - tak je asi fakt na hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Costu může vymazat jen Lichtsteiner. Cuadrado určitě ne.

Reagovat
Furia Ceca

V tom případě bude platit ta druhá věta.

Reagovat
db18

Jenže mi tam máme sprintery dva... to spíš zastaví Bernata, který přes něj nezvládne přejít...

Reagovat
pistacik11

no juve tu pravu stranu tiez niema najpomalsiu, lichty sa vie tiez pekne prebehnut

Reagovat
eLJay.91

No Cuadrado tam bude muset pomáhat Lichtymu. Docela se bojím soubojů Robben vs. Evra.

Reagovat
Furia Ceca

Jo, s výbušnějším Sandrem bych byl taky klidnější. Ale Evra zase má zkušenosti, tak snad to dobře dopadne...

Reagovat
db18

S tímhle složením obrany a Thiagem vedle Xabiho se teda dost bojím... snad aspoň přidáme dost gólů, abychom měli doma přece jenom nějakou výhodu z prvního utkání, protože Juve k nám se zbytečným respektem přistupovat nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

trochu mě štve Arjen v základu. Jak hrál proti Darmstadtu?

Reagovat
db18

Byl aktivní a snažil se... akorát mu to v zakončení moc nešlo... s nástupem Ribéryho šel ale hodně nahoru... bylo vidět, že mu souhra s ním sedí mnohem více než s Costou či Comanem (hlavně teda Comanem, ten mi taky přijde polovičný od té doby, co hraje s Arjenem)

Reagovat
smazaný uživatel

toho s Comanem jsem si právě taky všiml...škoda, já bych dal přednost Kingovi

Reagovat
db18

Třeba ho nahradí z lavičky... A Ribéryho bych ještě šetřil, aby mohl v odvetě nastoupit už v základu... (pokud to pro nás dneska nebude vypadat moc blbě )

Reagovat
Melchior

Si říkám, že jsme tím odchodem Vidala vydělali na tom, že přišel pro mě o trochu lepší Khedira, kterej svojí herní inteligencí nahradil i Pirla. Jen je trochu míň gólovej, než byl Vidal.

Škoda, že právě dnes Vidal nejspíš nenastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnání Khediry s Pirlem má být vtip?

Reagovat
Melchior

vypadlo mi tam slovíčko částečně

Reagovat
Airus

Ne, Khedira je dobrej link v záloze. Ale Pirlova herní genialita byla úplně jinde. Vidal je taky úplně jinej hráč než Khedira, Sami je takovej diesel. Vidal je fretka s raketovym pohonem, bohužel i mimo hřiště

Reagovat
db18

...jenom mimo hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal je dement.

Reagovat
Airus

Nevím, jako člověka ho neznám. Ale jako hráči Juve jsem mu vděčnej. Odehrál toho pro nás dost a bodů mu jde na triko taky spousta.

Jeho odchod byl dost.... "blbě načasovanej." Ale jihoameričané prostě netrpí velkou věrností k evropským klubům

Reagovat
smazaný uživatel

Když sedne za volant opilý, pak je dement. Tady není vůbec o čem diskutovat.

“I could stay in Turin for my whole life, for my family and for the people who love me. Of course, Juve are also one of the best teams in the world. It’s really difficult to change club when you’re this happy." A za dva měsíce odcházel a liboval si, jak je šťastný, že jde do Bayernu. Tolik k jeho klubové věrnosti a jeho vyjádřením.

Reagovat
db18

A tobě přišlo že si to moc beru... dalo se to čekat, když vám dal slovo chvíli po tom, co Heynckesovi do telefonu slíbil, že půjde jedině do Bayernu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...tím teda nemyslím to, že zdrhne časem do Bayernu, ale to, že se mu moc nedá věřit

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal je hlavně nejhorší přestup Bayernu od Torstena Fringse. Nebo možná od Andiho Herzoga.

Reagovat
10

fakt až tak?

Reagovat
Tomanatura

Pristi rok ho budou velebit pod Carlem, evidentne Pepovi nesedi

Reagovat
db18

A proto, že mu nesedí, tak mu chybí i ta bojovnost a výbušnost, která mu nesedí? Teďka akorát zabírá místo Rodemu...

Reagovat
smazaný uživatel

A Kimmich hraje stopera.

Reagovat
Tomanatura

No nevim, na tm.de v diskuzi typci pisou, ze spis Alonso zabira misto jemu, pak by pry mel byt daleko lepsi. Ja ho videl jen velice malo, ale tam se tolik nehejtluje, jako tady a nikdo nepise nic o ''nejhorsim prestupu od Fringse''

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Alonso je kapitola sama pro sebe, že ano. Nicméně Vidal se prostě do hry Bayernu nehodí a nemá ji co dát, on sám neví, co má vlastně hrát a je to na ňom vidět. To, že je to dobrý hráč samozřejmě víme, ukazoval to v Juve i v chilské reprezentaci. Ale v Bayernu je to zatim velký špatný a se Xabim to nemá nic společnýho, kolikrát hrál a Xabi na hřišti nebyl.

Reagovat
db18

To že mu nesedí do systému možné je, ale druhá věc je ta, že se tím nejspíš nechal znechutit a nedává tomu 100%, prostě tu dynamičnost a bojovnost tomu Rode dává, kdežto Vidal je v drtivé většině zápasů posouvačem balonů...

Já ho taky asi neberu jako nejhorší přestup, ale rozhodně to není povedené a nemyslím si, že by za to mohl jen Pep.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho bereš jako nejhorší přestup? Za posledních pár let? Jako já Götzemu věřím, že se ještě zvedne

Reagovat
db18

Asi zrovna Götzeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten mě samozřejmě napad jako první, ale furt si říkám, že zamaká a bude dobrej. Potenciál na to má, kluk jeden ušatá, zrádcovská

Reagovat
db18

Když se mu lehce začne dařit, tak se zase zraní... navíc tam zapracoval i agent a přestup Götzeho dost narušil platovou politiku Bayernu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho dyžtak vzal k nám . Za mrzký peníz na střídačku se Shinjim a Mchitarjanem.

Reagovat
db18

...a místo Xabiho má hrávat Kimmich, ne Rode.

Reagovat
Bayern +

No hrávať... zas až tak super v tej zálohe nie je a pri plnej paľbe by nehral vôbec.

Reagovat
db18

Protože hrává s Xabim a ne místo něj

Reagovat
Bayern +

Presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kdy naposled byl v Bayernu hráč, kterej by byl takhle zbytečnej. Že prostě nevim, čim by mu měl prospět, na co tam je, co má hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Určite nie. Jeho čas príde vtedy, keď zmizne Guardiola a Alonso.

Reagovat
smazaný uživatel

pome JUVE dnes cakam vyrovanny zapas dufam zo stastnym koncom pre nas najlepsie nedostat gol

Reagovat
Biozdenda

Bayern jede od začátku sezóny jednoznačně na titul a po cestě nemusel zdolávat těžší překážku, ani slabší moment. Juventus naproti tomu musel zapnout na plné obrátky po zpackaném úvodu a podařilo se mu vrátit se na špici. Doufám, že se projeví fakt, že Bayern nemusel dlouho opravdu bojovat a Juve vyhraje s nulou, alespoň 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To bereš jen podle výsledků, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy otáčel v sobotu s Darmstadtem

Reagovat
Biozdenda

Já tím myslím situaci, kdy by nutně potřeboval vyhrát. V lize maximálně hlídá náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se tady mažou příspěvky?

Reagovat
Kily

mazaly se příspěvky uživatele FCevertonn a automaticky s jeho příspěvky se smazaly i všechny následné reakce na něho

Reagovat
Furia Ceca

Skvělá práce!

Reagovat
pistacik11

jeho by mohli zmazat celeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

noice A kolik potřebuje striků aby se mu blokla IPina?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern pohodový postup... Juve za dvojzápas nedá ani gól.

Reagovat
pistacik11

heh az nato ze aj sami nemci s ktorimi prichadzam do styku hovoria, ze to bude tazke, a neni su si 100% isty postupom

Reagovat
Darren Fletcher

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

V obrane se na ne nechytame. Proste se musi zblaznit "Mullerowski" a dva fiky aspon dat..protoze minimalne dva i dostaneme..

Reagovat
db18

Reagovat
Free_player

Juve dál gol tak ze 2 střel na bránu a Bayern bude celej zápas tlačit a kupu toho zas projebe ...1:2

Reagovat
DelPiero137

FORZA JUVE!!!

Reagovat
bobis21

při složení obrany Bayernu favorizuji spíše Juve, ale uvidíme ... každopádně zajímavý zápas

Reagovat
juveforever

Pome. Forza Juve. aspoň 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1, určitě se prosadí Mandžukič, asi ho zkusim dát.

Reagovat
Melchior

Tak taky napíšu svoji prognózu Dybala se dnes poprvé naplno ukáže ve velkém zápase a otevře skóre po individuální akci. Morata přidá gól po nástupu z lavičky, nicméně závěr typicky po italsku vypustíme a potrestá nás Costa. 2:1.

Reagovat
Josifek

Historicky jsem Bayern ani Juventus nikdy neměl rád, oba patřily mezi neoblíbené soupeře Realu. Zajímavá dvojice, dnes bych to viděl na 1:1. V posledních letech mi oba kluby přestaly vadit a a má nenávist se přesunula spíše k Chelsea a podobným. Ani nevím, komu budu přát, asi až podle výkonu v zápasu..

Reagovat
Hokaido

Dve nejlepsi OF v jeden den, kdo to zase vymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG- Chelsea je teda podle mě zajímavější než exhibice Barcelony v Londýně.

Reagovat
smazaný uživatel

ačkoliv ten zápas Kanonýrů s Barcou nebue tak jednoznačný.

Reagovat
PP

to asi není, ale je fakt, že ten zápas atraktivitou překvapil..

Reagovat
Shevchenko

kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

a zítra Dynamo Kyjev vs. City a PSV vs. Atletico

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas a oba duely mely byt o kolo pozdeji

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Malresi

Remízka 1:1 po ktorej to bude v odvete úplne otvorené

Reagovat
smazaný uživatel

FC-BAYERN.CZ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DelPiero137

Tak Arsenal ma dva clanky na sekcii LM, o tomto zapase nic

Reagovat
smazaný uživatel

A Tottenham dokonce vůbec žádný článek.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Furia Ceca

Juventus má taky dva články, akorát pod tím jedním se v diskuzi řeší jenom jeden zápas. Tak ať...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska se to pro mě fakt sešlo, 4 týmy a nejde přát nikomu z nich, to je hroznej výběr.

Ale ticket jasnej a tip 2:0 Juventus v suchym triku. ( A myslim to naprosto bez ironie )

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Qtipie

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžký zápas, Juve se v poslední době daří. Naopak nám chybý 3 stopeři. Bojím se toho, že Pepek dá Alabu na stopera. Jsem rád, že se dal Ribery dohromady, po delší pauze hrál skvěle. Zajímavé utkání, snad nebude moc taktické.

Reagovat
Bayernista18

Kvůli vejškovýmu průměru naší obrany budu při standartkách Juve zavírat oči. 1 : 1

Reagovat
Pospovič

Bayern je sice válec ale od zimní přestávky to není přece jenom ono. Budu dnes rád za gólovou remízu nebo nějakou zajímavou přestřelku. Přání 4:6, reálně 2:2 (S Alonsem +- gol na každé straně)

Reagovat
smazaný uživatel

Přání

Reagovat
stas87

Teraz ma napada,odveta bude o strnast dni ale v stredu,ze?A ct ma len utorne zapasy.To je v pici.

Reagovat
db18

Středy ale zase má ZDF, ne? (i když pro mne to je stejně k hovnu )

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to jasné, mač na zdfíčku a studio u Kellnera

Reagovat
bayern987

Já to mám vyřešený.

Reagovat
stas87

Tak snad to ten moj oblubenec v zostave dneska uplne nedojebe. Plichticka 1:1 by bola zlata.Lewa ho da,Thomas dneska len asistencia.

Reagovat
smazaný uživatel

odhad dneska 0:0, odveta 2:0

Reagovat
Yanek

Vidal si tím přestupem fakt pomohl, když v top zápasech pravidelně sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro výhru Bayernu a dva góly Thomase Müllera

Reagovat
Kincl

Bude to sakra těžký :) přeju si plichtu 1:1 zas bych Bayernskou stoperskou dvojici neodepisoval :)

Reagovat
smazaný uživatel

MIA SAN MIA!!!!!...X2 ako vysita!

Reagovat
CubONE

Dava to dnes niekto v TV? Nejaka ORF/ZDF alebo cosi podobne.

A tip 3:1

Reagovat
blackhawk88

Neuer, Lahm, Kimmich, Alaba, Bernat, Vidal, Thiago, Robben, Müller, Douglas Costa, Lewandowski

Reagovat
blackhawk88

na lavicke: Ulreich - Benatia, Ribéry, Rafinha, Alonso, Götze, Coman

Reagovat
db18

Bez Rodeho

Reagovat
bayern987

Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příležitost pro Vidala, když mu to podle mnohých jenom kazí Alonso..

Reagovat
Furia Ceca

Mohl by bejt přemotivovanej a vykartovat se... Každopádně jsem zvědavej, jak ho tifosi přivítaj.

Reagovat
db18

pozor na přání, taky máte v týmu někoho, kdo se bude chtít proti Pepkovi vytáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžu Lewovi pri rozcvičení: Jednou tě stejně nahradí...

Reagovat
Furia Ceca

"Taky jsem si myslel, že jsem jednička a najednou prásk, jsem v Atleticu... Hele, já ti to říkám, protože jsem tvůj kámoš: odejdi! Odejdi dokud můžeš!"

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem nevěřil, když mi to Gomez říkal, taky jsem se mu smál biggrin::

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa: "A jaké je to v Juve?"

Mario: "Tak to prrr, mladej, tady válím já."

Běží 16. minuta, Mario ve sprintu... sek... natažený stehenní sval. V bolestech ho odnáší ze hřiště na nosítkách.

Lewa se jen mihne kolem nosítek a říká: "To vidím, jak (se) válíš."

Reagovat
Il Architetto

Tak to hlavně nepřivolávej.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu to postrada smysl.

Reagovat
Furia Ceca

A co čekáš jako... Humor za každou cenu!

Reagovat
Furia Ceca

Mandžukić? Já myslím, že si ty svoje klasický podpásovky proti vám nedovolí... Což je škoda, páč mě ty jeho sviňárny hrozně baví!

Reagovat
AndR

Já se za Mandžukiče styděl, když za nás hrál.

Útočník výborný, styl hry naprosto ideální tomu, co jsme tehdy hráli, ale sledovat ho jak se pořád drží za hlavu při minimálních kontaktech a sám nakládá jako prase ....

Nevzpomínám na něj jako na Gómeze

Reagovat
Furia Ceca

U nás moc nesimuluje... Ale zase má perfektní přehled, kde zrovna stojí hlavní nebo pomezní a podle toho rozdává protihráčům podpásovky, aby to nikdo neviděl - v tomhle je snad nejlepší na světě!

Reagovat
db18

Stejný styl jsem praktikoval taky - i když nám chyběl čárový, tak to bylo lehčí

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
db18

Jako proti hráčům asi ne, ale Guardilovi má co vracet, když kvůli němu neměl šanci zabojovat o korunku krále střelců v BL... (tak to možná odnese Vidal nebo někdo, koho v Bayernu nezažil )

Reagovat
db18

I s přibližným rozestavením: Neuer - Lahm , Kimmich , Alaba , Juan Bernat - Vidal - Robben , T. Müller , Thiago , Douglas Costa - Lewandowski

Snad Vidal nedostane červenou... (to samé ale asi reálně hrozí na straně druhé s Mandžukićem) Xabi na lavičce je pro mne značným překvapením...

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

ta zaloha je aj tak brutalnaa!!!

Reagovat
Bayern +

Paráda, že namiesto Alonsa hrá Vidal.

Kimmich bude tŕpnutie celý čas, ale tak je pravda, že nič iného tam postaviť nešlo...

Reagovat
db18

Rafinha.

Reagovat
Bayern +

Ano ale tiež len na CB. Myslel som to tak, že nemáme stopéra.

Reagovat
db18

Radši bych tam asi viděl jeho, než Kimmicha, vzhledem k tomu, že na něj zřejmě bude hrát Mandžu

Reagovat
blackhawk88

idealna taktika pre juve je to nakopavat na mandzukicovu hlavu... ta obrana aj mna desi..

Reagovat
db18

...nebo spíš na LB místo zbytečnýho Bernata.

Reagovat
Furia Ceca

Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra, Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Mandzukic, Dybala

Takže my bez překvapení... Ale zase s Khedirou a Mandžukićem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideme Juventus!!! Treba chytiť úvod Verím, že môžeme vyhrať ak všetci podajú 100% výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Co v ty UEFE delaj? Dat dva nejocekavanejsi zapasy v jeden den.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli ti tu vysvětlí, že Bayern Juve vůbec není očekávaný

Reagovat
smazaný uživatel

Zas takovy ignoranti tady nejsou a trolly zname.

Reagovat
DelPiero137

Asi tak, ako vo vedlajsom clanku kde sa pise o oboch zapasoch ale vlastne cela LM je len o Arsenale a Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to neni na ZDF

Reagovat
db18

Až zítřejší zápas bude. (a odveta)

Reagovat
blackhawk88

s Acestream nie je ziaden problem :)

Reagovat
blackhawk88

uz nech to zacne

Reagovat
Furia Ceca

Já chtěl zabít čas do výkopu a tak jsem si, jen tak pro pobavení, chtěl dát Studio ČT, ale byl to pěkně blbej nápad - akorát mě to nasralo a po pěti minutách jsem to musel radši vypnout...

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
smazaný uživatel

Lol 2 zápasy za sebou nenastoupí v základní sestavě Xabi A. žeby Pepek dostal rozum ?

Reagovat
blackhawk88

pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

je jedno kolik to bude ale hlavně nedostat góla

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá koukat na netu?? Funguje ještě sop, dlouho jsem ho nepoužíval..

Reagovat
brenk

chalani máte nejaký link?

Reagovat
blackhawk88
Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
brenk

tam som pozeral ale vypisuje mi, že stránka spadla a sopcast/acestream si na tomto nete nemôžem dovoliť

Reagovat
FORZAMILAN

tak to nevím, mě to jede vždy v pohodě, teď se dívám na chorvaty

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.batmanstream.com/football-live-streaming-video-2016.html

spousta z tech linku funguje a spousta nefunjguje, zkousej. Ale ty co jsou dolejs by vetsinou meili jit

Reagovat
FORZAMILAN

Avanti Juve.....be heroes

Reagovat
10

Taková díra, proč nešel sám?

Reagovat
db18

? Ještě se mi nepovedlo zprovoznit stream...

Reagovat
Dejwa

kde se díváš?

Reagovat
10

Sopcast, ten 5501 kb na livetv.sx

Reagovat
Dejwa

jo díky už to jde já jsem tu stránku měl tak 5min rozházenou a nic nešlo spustit

Reagovat
10

sop://151.80.76.190:3912/260860

Reagovat
DelPiero137

Ktoru situaciu myslis?

Reagovat
10

Hned tu první a nákop na Maria, mohl jít 1:1

Reagovat
Pettirosso

no házená... jak jsem předpokládal, na pressink Bayernu připrvení nejsme a budeme všichni za balónem bez napadání. To bude 90 minut o hovně..?

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

S takýmto futbalom nemáme šancu

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, ale hrajem něco! 10 minut v píči a vůbec nemáme míč!

Reagovat
smazaný uživatel

Som na Bayern zvedavý. Očakávam problémy. Od toho posledného dvojzápasu spred 3 rokov sa toho dosť zmenilo, oba kluby sa posunuli, akurát opačným smerom, Bayern z pozície najlepšieho tímu na svete trochu ustúpil a Juventus naopak išiel hore. Momentálne ich vidím na plus mínus rovnakej úrovni, Bayern je trochu vyššie, ale s tou zdecimovanou obranou sa to zmazáva.

Šance na postup vidím vyrovnané, trošku viac verím Bayernu kvôli top class ofenzívnej dvojici Lewa- Muller, ale výhra talianov by ma ani trocha neprekvapila...

Reagovat
Kincl

Bayern tam jeden hodí když hraje Juve tak pasivně :D

Reagovat
andycek1

Presne takto si viem predstaviť gól u Mária treba v strede zobrať loptu a hladat centrom Mária ako teraz. Pekne Bayern sa cez 16-tku nevie dosstať

Reagovat
Pettirosso

pice jestli nechcete hrát fotbal a pokaždé míč jen bezmyšlenkovitě odkopnete pryč, když se k vám dostane, tak jděte doprdele.

Reagovat
db18

Thomasi

Reagovat
10

Kurva budíček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mula

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Thomas

Reagovat
smazaný uživatel

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

Müller

Reagovat
Kincl

Costa si to dává (y)

Reagovat
FORZAMILAN

Muller Juve ale má štěstíčko

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago machr

Reagovat
M11

To myslíme vážně?

Reagovat
FORZAMILAN

23:77 % držení míče

Reagovat
10

Čekal jsem tak 6:94%

Reagovat
Pettirosso

tohle nemá obdoby. Takovej propadá jsme loni nepředváděli ani proti Barceloně

Reagovat
DelPiero137

A to nas tu db18 presviedcal aky je Bayern slaby

Zatial vsetko naopak, nasa obrana hori a Bavori presuju jak blazni.

Vzhladom na posledne nase zapasy nie som velky optimista.

Reagovat
db18

Když nenapadáte... Bernat padá jen se na něj někdo podíva... do Kimmicha se stačí opřít... Špatně k tomu přistupujete...

Reagovat
stas87

Co to ten klaun skusal?Hodi sebou o zem,po piatich sekundach zisti ze mu to rozhodca nezozerie a okamzite zacne sprintovat do vlastneho vapna.

Reagovat
andycek1

Zaza v 70 min nastupi a v 83 min 1:0 vyhrame nebojte sa Juventini

Reagovat
smazaný uživatel

Budíček kua. Sa idete brániť 90 minút alebo čo?

Reagovat
Kincl

Jak ukazuje ať mu dá kartu omg květák

Reagovat
Mr.Jindros

Vidal redka, Zaza rozhodne.

Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Až Robben vypadne z Bayernu, to bude tak sympatickej klub...

Reagovat
Kincl

A co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď zrovna dělal držky že Buffon tečoval míč, co šel metr nad ním atd..ale o to tak nejde, mně je prostě extrémně nesympatickej.

Reagovat
Kincl

Hlavně že ten květák u Juve tam ukazuje ať dá Costovi žlutou a na tu to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado je mi taky nesympatickej, a narozdíl od Robbena i hovno umí

Reagovat
Kincl

:D

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
cologneFC

Nebude

Reagovat
10

Kdy jindy chtějí obránci s Gigim hrát dlouhý míče bez tý jejich šílený kombinace?

Reagovat
Pettirosso

jak se Bayern lehce dostane dvěma doteky přes naši zálohu s obranou až před brankáře je neskutečný.

Reagovat
Yanek

Tenhle problém maji všeobecně italské týmy v Evropě dlouhodobě.

Reagovat
Furia Ceca

No ale konečně mám pocit, že jsme pookřáli... Škoda Dybaly, zatím se mu toho moc nepodařilo.

Reagovat
Furia Ceca

hmm, tak ne, to asi jenom Bayern 5 minut odpočíval...

Reagovat
Kincl

Costa je neskutečnej stojí a beztak mu to nevezmou :D

Reagovat
DelPiero137

To uz je fakt zle ked aj Dybala a Khedira! kazia jednoduche prihravky.

Reagovat
10

I Barza

Reagovat
Bayern +

Vidal ako libero zatiaľ veľmi dobrý. Keď má Juve loptu, tak sa prakticky sťahuje až za Kimmicha a vypomáha mu v súbojoch. To je od Pepka príjemne prekvapenie na úkor Alonsa.

Ale Juve strašne márne, to som nečakal...

Reagovat
Pettirosso

to ani my. Tohle je ostuda.

Reagovat
db18

když ho tam teď vidím, tak jsem si vzpomněl na to, že stopera hrál i v Bayeru a nevim, proč ho tam Pep nezkusil dřív... (ale zase aspoň dostal prostor Kimmich, i když by bylo lepší, kdyby byl na DM)

Reagovat
smazaný uživatel

Šereda

Reagovat
10

To je velká tragédie, to bych nečekal ani v Mnichově, natož doma

Reagovat
Kincl

Lichsteiner vypadá jak kdyby chtěl někoho napálit, ten dostane redku :D

Reagovat
blackhawk88

Ten tlak bayernu po strate lopty je neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřim, že nám daj Bavoři góla zatim Bayern ničim nepřekvapil

Reagovat
Kincl

Za to vy si ten gol zasloužíte za tu hru před vápnem co? :D

Reagovat
smazaný uživatel

máme 180 minut na jednoho góla, kterej nám k postupu bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Bayernisti hrajou strašlivě nudný bago..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

tak když po ztrátě míče zaleze i Mandžukič za půlku tak co bys dělal ty? nakopával ne?

Reagovat
smazaný uživatel

což je naprosto v pořádku,že všichni dodržují stanovené úkoly hlavně neinkasovat Juve

Reagovat
Furia Ceca

Za to my si nedáme dvě přihrávky za sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

To je druhá tragédie..

Reagovat
smazaný uživatel

když hraješ v hlubokém bloku na co nejsme zvyklí tak je to logické, že % zkažených přihrávek bude větší než když budeš mít volný prostor na postupný útok

Reagovat
Mr.Jindros

Přitom když porovnám sestavy tak Bayern to nemá nějak strašně našlapanější proti Juve (narozdíl třeba od Barcy). Guardiola dokáže hrát házenou i přesto.

Reagovat
10

To teda maj

Reagovat
DelPiero137

Najvacsi rozdiel je ze Pep ich naucil pracovat s loptou. Tam nema nikto problem so spracovanim, prihravkou. To sa potom inak hra

Reagovat
Bayern +

Útok a krídla naprosto suverénne (ak teda počítame, že Pogba nie je krídlo).

Stred máme tiež lepší, brankárov vyrovnaných. Akurát v obrane ste papierovo lepší, ale len preto, že hráme bez stopéra so štyrmi krajnými bekmi.

Reagovat
smazaný uživatel

nemas naslapane? ved co hrac to svetova hviezdaa,ak ratam zalohu a utok

Reagovat
10

Asi dneska budu slavit dílčí úspěchy, jako přechod na půlku Bayernu, 2 přesný přihrávky za sebou atd...už jsem za těch 40 minut mohl slavit aspoň 2x

Reagovat
Kincl

Vy co tady píšete že hrajou bago a házenou, Juve ztratí míč na polovině Bayernu a všichni hned zalezou, tak to má Bayern nakopávat dopředu aby ztratil míč? Fakt by mě zajímalo jak by jste to hráli vy kdyby soupeř bránil....

Reagovat
smazaný uživatel

Costa si to tam vodí ve velkém stylu..

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi v posledních zápasech že už nemá tu formu z podzimu, ale dneska jede jak fretka

Reagovat
Pettirosso

hráči si po 40 minutách připomněli, jak vypadá Neuer.

Reagovat
db18

Mülleeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Seru na ty diskuse tady, máš to napřed vole

Reagovat
db18

Oproti livescore asi o 2 minuty pozadu Ale musel jsem refreshnout, tak jsem to stihl tak akorát...

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
bayern987

Reagovat
M11

Ostudny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

To je absolutne tragický výkon

Reagovat
DelPiero137

to je branenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Costa milionovej.

Reagovat
smazaný uživatel

RETEE!

Reagovat
stuff

bohuzial to muselo prist

Reagovat
stas87

Fenomen,absolutni F E N O M E N Thomasssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ZASLOUŽENĚ!'!!!!!!!!!!!!!!!!! Fanoušek Juventusu nemůže říct ani nic na to!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kludne poviem, bo toto co zlozil je totalne mimo.. toto rozostavenie hrame asi druhy krat za celu sezonu aj to tak na travniku vidiet

Reagovat
Il Architetto

To bude tak o tři branky....

Reagovat
Mihal

Tak z juventusu som poriadne sklamaný...sú márni ako my v lige fakt som čakal od nich viac aspoň smerom dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

za to co predvadzaju cely polcas si ani nic ine nezasluzia, hnus

Reagovat
db18

Výkon Darmstadtu > výkon Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
blackhawk88

kazdy zapas je iny, este sme nevyhrali a asi nie je na mieste zosmiesnovat vykon inych .. treba pozerat na vlastne vykony..proti Darmstadtu sme hrali dost biedne, dnes hrame super, a ten pressing je uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád porovnávání ligových zápasů a LM.... Pohár je prostě vždycky daleko více takticky svázaný. Papírově slabší týmy prostě na soupeře ve většině případů nevlítnou jak uragán.

Reagovat
patas92

Paráda Bavoři. Jen jim dejte, co se do nich vleze

Reagovat
smazaný uživatel

vy byste už taky mohli začít hrát

Reagovat
patas92

To mohli no, ale Arsenal hraje dobře.

Reagovat
Bayern +

S prvým polčasom veľmi veľká spokojnosť. My hráme skvele, naopak Juve neskutočná pasivita a prakticky vôbec nevyužívajú koho máme v obrane - zaslúžene prehrávajú.

Gól z vonku super, individuálne dobré výkony, najmä Vidal s Costom.

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
Pinturicchio

Bez šance. Ten presing Bayernu je neskutečný, stejně jako ta naše naivita a totální nedůraz v obraně. Druhý gól asi otázka času, v podstatě celý poločas běháme bez míče, to ti hráči nemůžou vydržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je něco, čekal jsem vyrovnanou partii a ona je to takováhle jízda na jednu bránu. Costa klasicky neskutečnej, Thomas parádně napravil zaváhání na začátku (který teda stálo za to ) a moc si mi dneska v tý pozici rozehrávače líbí Vidal, asi nejlepší výkon, co zatim v Bayernu hraje. Lets go Bayern!

Reagovat
Tomanatura

Tak co, ma hrat na 6 misto Xabiho?

Reagovat
Jardman

To je cele Thomas, takový kopyto Ale pak dá něco neskutečnýho, jako třeba ty nůžky o víkendu i ten první gól byl parádní! S Vidalem souhlasím, pro mě je to pěknej nezdar, co se nákupu týče, ale dneska nejlepší výkon, co zatím podal...

Reagovat
20fredy20

Ak by mal nejaky vozickar vyber miesta ako muller tak 15 golov za sezonu neni problem

Reagovat
bayern987

Tak to jde jako po másle!

Reagovat
smazaný uživatel

Co jdte cekali jinyho? Vzdyt ten obraz hry je uplne stejnej proti jakymukoliv souperi, dnes de jen o to, ze Juventus si neumi vytvorit ani break

Reagovat
db18

Ne... tohle pro nás zatím vypadá jako nejlehčí zápas po zimní přestávce... (společně asi s Hoffenheimem)

Reagovat
10

Bayern určitě hraje v BL s desetibodovým náskokem ve stejným nasazením a koncentrací proti nějakým vesnickým týmům...tyhle srovnání jsou úplně mimo

Reagovat
db18

...tak Bochum byla taky aktivnější, i když tam se zas hrálo jen na jeden zápas. A spíš hodnotím herní projev soupeře, kde právě jen Hoffenheim napadal méně...

Reagovat
Ángel di María 22

Ja prave videl Bayern v BL a podle toho jsem i soudil, ze nejsou zas tak ve forme.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa nehnevaj Massimo, a s týmto choď s prepáčením do riti. Čo to hrajú pre boha, hanebný defenzívny výkon. Nečakal som, že ich budeme drtiť, ale ani to, že tam 45 minút budú postávať pár metrov od 16 ako takí pajáci. Sa zobuďte preboha, inak to skončí ešte horšie!!!! Dosratí sú hrozne...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočná hanba toto tu,nemôžu myslieť vážne čo predvádzajú

Reagovat
stas87

Tak Bayern velmi prijemne prekvapil.Juventus nesledujem vlastne vobec a tak ich nebudem prehnane kritiozovat.Postaci ked napisem,ze ak by Cuadrado mal len stipku kvalit Lichtsteinera,tak je Costa uplne mimo hru.

Ma Allegri v rukave nejake eso alebo sa da +-ocakavat zhruba rovnaky vykon domacich?Lebo smerom dopredu nikto nic neukazal.Az na ten pretiahnuty center na Mandzukica.Ozaj,nechapem preco ten Dybala musi robit tie teatralne gesta..Robben po rohu vyvaza loptu,on mu brnkne o lytko a padne pred Robbena a ide robit drzky...Cuadrado je komediant non plus ultra.Aj ked zlta pre Costu jasna,bez diskusie,Skaredy zakrok,pekne ho trafil na lytko.

Reagovat
andycek1

Zaza jediný který to može rozhodnut jak proti SSC.

Reagovat
Hans82

ty vole ten Straka je takovy kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod?

Reagovat
Hans82

strasny sasek uz jen kvuli tomu co vivadel na prime kdyz bayern dostan na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokazuje to, že když není za kašpara, tak výborně analyzuje hru a vyzná se.

Reagovat
Furia Ceca

Ti nás drtěj ještě víc, než před třema rokama, čemuž bych ještě před hodinou absolutně nevěřil... Strašný zklamání...

Reagovat
db18

Reagovat
AndR

Super, čekal jsem, že budeme mít míč a bude klíčové jak moc ho mít budeme s tou lepenou obranou. Nicméně Juve mělo dva brejky a jinak ani nepřeleze půlku, takže obrana zatím pohoda.

Škoda, že Müller zase zkazil úplně nejjednodušší zakončení, když jindy dává góly nůžkama . Mohlo být už hotovo.

Reagovat
Ranoth

curaci zmrdovsky to uz nemohli udrzet remizu v polocase

Reagovat
blackhawk88

Costa a Vidal zatial super .. dufam, ze Alonsa uz tak skoro na travniku neuvidime

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Reagovat
TonCZek

Reagovat
DelPiero137

Toto je len vyvrcholenie poslednych ligovych zapasov co sme si nechceli pripustit.

Impotencia v utoku, kretenske standarky, neschopnost si prihrat, hrajkanie sa s loptou lebo mame na vsetko cas. Pride technicky Bayern ktory presuje tak ze posledna linia s dvoma! hracmi je 3m za poliacou ciarou a nedokazeme ist do brejku.

Max dokazal vysperkovat obranu ale utocit sme zabudli.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ, oni ani poriadne nebojujú. Mala by horieť tráva, však hráme doma pre boha. To som teda zvedavý, čo chcú predviesť v Nemecku. Všetci sú posratí až za ušami. Gigi robí čo môže, ale čo je veľa to je veľa

Reagovat
smazaný uživatel

1/4 za námi 0:1 Bayern zatim zaslouženě, poločas se dal udržet.

Bayern je stále jediný tým který u nás na novém stadioně v LM dokázal zvítězit

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Bayern dnes platí, že nejlepší obranou je útok. Právě útok jim brání svým presinkem. Kdybychom přestali s ustrašeností, můžeme to klidně otočit. Ale ani náznak, že by šlo cokoliv změnit.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak ticket můžu zahodit, Juventus marnější, než jsem ve všech snech čekal, uplně zbytečně jsem je přecenil, ani nevim proč. Jen podle série výher z tý ligy asi.. Naprosto bez šance na postup. Bayern sice taky nemam rád, ale aspoň si to zaslouží

Reagovat
Yzemi

Přesně tohoto jsem se obával, že se posereme a budeme pasivně čumět jak si Bayern hraje s balonem. Tohle ani jinak dopadnout nemohlo. Přitom stačilo jen párkrát přitlačit v pressingu a už byli v problémech. Pokud byl tohle plán Maxe, tak se asi zbláznil. Místo abychom přitlačily na jejich rozpadlou obranu tak je necháme v klidu kombinovat na naší půlce. Zasloužené vedení Bavorů, pokud s tím Max nic neudělá bude to průšvih. Bohužel teď už, i když něco udělá, může být pozdě, jelikož kucí červení budou mít volno na brejky a může být ještě hůř.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, a Max neměl být takhle připosraný a měl hrát klasické 3-5-2 s Lichtym nebo Danim na stoperu.

Reagovat
10

Cokoliv lepší než tenhle paskvil s magorem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tohle je ještě horší než to 4-3-3 s Moratou nalevo.

Reagovat
Hans82

Jo Cuadro to zas zajebava a co predvadi za simulace ale zas se najde plno blbcu co budou obhajovat

Reagovat
stas87

Cuadrado je do obrany vzdy takto nepouzitelny?

Reagovat
10

to je jeho zdaleka nejmenší problém, což hovoří za vše

Reagovat
stas87

Sem tam precitam tu kritiku na neho.Lichtsteiner je niekde inde,sice sa vobec nepusta do ofenzivy ale drzi krok s Costom.Mne sa Costa zaa az tolko nepaci,ked ma pred sebou Lichsteinera,len posune loptu alebo mu ju odkopne.Cuadrado je strasne naivny,toho si vodi ako slepeho kona.Ma Allegri cim prekvapit?

Reagovat
10

Bohužel má, třeba teď Hernanesem...ale asi v jiným smyslu, než si myslel

Reagovat
Furia Ceca

Ten je komplexně nepoužitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ne vždy se všechno povede

Reagovat
Furia Ceca

To je to, jak sral na Ruganiho a prakticky ho vůbec nezapojoval - a teď se nám to vrátilo jak bumerang. Bianco měl pravdu, že na to dojedeme. V lize asi ne, ale v Evropě pravděpodobně ano.

Reagovat
DelPiero137

To Pepek vazne povedal pred zapasom ze Juve ma jedny z najnebezpecnejsich standardiek? Nie Jose ale Guardiola si vodi vsetkych za nos

Reagovat
db18

Asi to řekl jinak, ale s průměrnou výškou obránců 175 cm jsou pro nás jakkoli zahrané standardky nebezpečné...

Reagovat
DelPiero137

Kto videl nase posledne zasy a snadartky nemoze taketo vyhlasit. Proti Neapolu sme mali az jednu sancu ked ta krkolomna rozohravka konecne presla na Evru.

Papierovo/vyskovo mame prevahu ale vacsinou to Dybala s Cuadradom rozohraju na kratko a je z toho brejk. Malokedy prejde center niekomu na hlavu do 16ky.

Reagovat
smazaný uživatel

bejvávalo Zidane,Delpiero,Pirlo dneska to kope Leo

Reagovat
eLJay.91

Hernanes.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je klinec do rakvy, namiesto Marchisia

Reagovat
10

Hernanes?

Reagovat
Furia Ceca

A za Marchisia... Je to ještě mnohem horší, než jsem po poločase čekal...

Reagovat
DelPiero137

Oficialne to mozeme zabalit. Stale si myslim ze Max sam neviem co ma robit a skusa co to da.

Riadi sa heslom : najvacsi extrem moze najviac prekvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, proč jde dolů Claudio? Jdi do prdele, Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nebyl Juventino už dávno by ho Max posadil

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím? Důvod?

Reagovat
10

To musí být zranění, jiná možnost není

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

"Marchisio non era più in grado di continuare a causa di un affaticamento muscolare"

Reagovat
10

Hm, super

Reagovat
DelPiero137

To tam radsej maj ist Sturaro potom. Nie nepouzitelny Hernanes ktory mesiac sedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se Maxovi. Tady opět střídání vynucen zraněním. Počkat, za co se mu omlouvám.....

Reagovat
db18

Proč střídá Marchisia?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni už házíte flintu do žita .. Bayern nás sice docela slušně baguje, ale myslim si, že druhej poločas bude alespoň trochu o něčem jinym..

Reagovat
eLJay.91

Proboha proč místo Claudia???

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velmi jednoduche... Allegri totalny trolling Nas porazil sam este pred vykopom... "Hrat" stylom brania 10ti a prakticky na polke supera nikto nenapada je cista samovrazda

Reagovat
Pinturicchio

Hernanes? OK, takže se Allegri chce soustředit na ligu a obhajobu Coppy.

Reagovat
eLJay.91

Místo toho, aby dal Pogbovi a všem ostatním pár facek a seřval je, aby nebyli zbytečně posraní a dovolili si s balonem, tak hodí ručník do ringu (Hernanes)...

Reagovat
stas87

A inak pre rozhodcu.Nikomu to nezere,ma to pevne v rukach a celkovo je to dost slusny zapas.

Reagovat
db18

Ty vole... i Bernat si ho obhodí...

Reagovat
stas87

Pozeras nemecky stream?

Reagovat
db18

žádný, všechno mi vypadlo a předtím irský

Reagovat
blackhawk88

Ten Cuadrado je vacsi šašo ako Robben

Reagovat
20fredy20

Bayern a Barcelona uplne inde , potom psg a nasleduje oborvska diera a mozno tam leicester patri

Reagovat
Emmett Brown

Leicester

Reagovat
Hans82

Ten Cuadrado vsechno zajebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jsem si říkal, že tuhle akci musí Bayern dát.

Reagovat
20fredy20

Plesaty boh

Reagovat
Pettirosso

Robben to dělá asi 10 let, stejnou kličku, stejným způsobem a oni mu na to i po 10 letech skočí. Jděte dopíče.

Konec, dobrou. Bayern dál zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

V tý rychlosti by si mu sežral pokaždé. Víš že to udělá, ale pak to nestihneš.

Reagovat
db18

Při posledním utkání Bayernu, které jsem viděl na ES to komentátor vysvětloval tak, že Arjen má oko na to, kdy si tu kličku může dovolit, každý ví co přijde, ale Arjen ví, v jaký moment má udělat tu zasekávačku a soupeř nebude schopný ho následovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
DelPiero137

Jezisi kriste, to su kreteni!!! Co tak asi Robben dokaze spravit v 16-ke? Hlavne ze tam boli v prevahe

Reagovat
10

Evra mimo, vůbec se nechytnul, Barza už pak neměl šanci, když Robbena nikdo nezavřel

Reagovat
DelPiero137

Vsimol si si ten vyklus Lichtaka + este niekto sa tam vracal ako slimak. Az potom tam nasprintoval Leo.

Reagovat
Hans82

to jsou pice zase Cuadrado to pojebal tim centrem bez do pice Allegri vyhul tu opici

Reagovat
Bayern +

Arjenek dokonalitka

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je obrovské sklamanie. Hoďte tam ručník a bežte poklusom domov

Reagovat
Kaze

Ten Robben nedela nic jineho nez zprava si to dat doleva a palit

Reagovat
blackhawk88

a stale to funguje

Reagovat
stas87

Co to tam bolo na tej polke?Fauloval Lewa?

Reagovat
10

Spíš ne

Reagovat
stas87

Mi prislo,ze ten obranca vylozene cakal na kontakt a dufal ze rozhodca ten brejk zastavi.Ja uz si to teraz nemam sancu pozriet znova,zaujimalo by ma to.

Reagovat
smazaný uživatel

RETEEE!

Reagovat
smazaný uživatel

Robbenova klasika

Reagovat
db18

Nemá někdo ještě funkční stream?

Reagovat
db18

hm.. tak už

Reagovat
stas87

http://www.sport365.live/en/main

A hod si nemecky,sem tam vypadne na 5-6 sekund,spadlo mi to za 55 minut len raz.

Reagovat
smazaný uživatel

A je po zapase, zas to perfektne zlozil Allegri

Reagovat
Coutinho10

Robben klasika

Reagovat
smazaný uživatel

ale už som myslel že to nedá keď tu zrazu...

Reagovat
Coutinho10

trosku to natahoval tu strelu, ale jinak to dopadnout nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajme se ctí až do konce. Žádný ručník do ringu. Forza Juve! Fino Alla Fine!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
20fredy20

To je rutinersky gol

Reagovat
DelPiero137

Ale teraz sa Atkinson zblaznil. Faul na Bonuciho neodpiska a potom tuto saskaren na Cuadrada ano.

Reagovat
smazaný uživatel

jen se juve trochu osmelil, je tady druhy gol. hrat otevrenou hru s bayernem nebo barcelonou je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

nic necekaneho, Juve tu melo sance na postup tak 5 - 10%

Reagovat
smazaný uživatel

Juve aspoň jeden

Reagovat
10

Sundej Maria, stejně se ani do žádnýho souboje nedostane

Reagovat
db18

0:2 a už na to serem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PAULITOOOOOOO

Reagovat
DelPiero137

Paulo Dybalaaaaaaa

Reagovat
db18

Dementi

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
Il Architetto

PAULOOOOO

Reagovat
10

Paulitooo

Reagovat
smazaný uživatel

pecka

Reagovat
Manik...

Bayern

Reagovat
Furia Ceca

Jooo! Pojďme bojovat a ještě to zkusit, ta jejich obrana není nezničitelná!

Reagovat
Kaze

Tak to si snad nikdo nemysli, ne?

Reagovat
10

Je dávno zničená a stejně to je celkem jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ze ten vymaštěný idiot už vypadl z BL,a nemusím se na nej dívat týden co týden

Reagovat
smazaný uživatel

super fotbal

Reagovat
DelPiero137

Curvadrat.....

Reagovat
Il Architetto

Dáááááávej toooooo ku*vaaaaaa

Reagovat
Hans82

curak cerny

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Mario vybojoval dobře, ale poslal bych tam za něho Zazu, aby tam ty kluky červený pořádně pokopal a pocvičil.

Reagovat
blackhawk88

Konecne ten zapas dostava grady

Reagovat
10

Kurvaaaaa

Reagovat
Pettirosso

pičo Kurvadrátovská

Reagovat
Dominator

Z toho mal byt gol...

Reagovat
db18

Střídej Bernata

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
smazaný uživatel

Dávaj to pre boha, 2:2 a hneď by to bolo aspoň trošku veselšie...

Reagovat
smazaný uživatel

A pak proč mu nadáváme... celý zápas hraje hovno... a pak zazdí tutovku... no jo... Juan.

Reagovat
10

On zavře oči a napálí to přimo do brankáře, to bych se posral

Reagovat
stas87

Preco Khedira?Takto sa ten stred rozpadne,nie?Smrdi to golom na 1:3.

Reagovat
DelPiero137

Mam pocit ze sa trocha vytratil, nie je to hrac do tela. A my sme nemehla, nedokazeme vyuzit jeho prihravky, radsej tahame vsetko cez Cuadrada. Plus vyzera to tak ze hlavny rozohravac bude Hernanes.

Reagovat
Il Architetto

Ještě si ukopne nohu, to je fakt degen.

Reagovat
10

A žlutá pro Lewu

Reagovat
blackhawk88

Bernat dole

Reagovat
smazaný uživatel

Morata, bože, za Dybalu... Maxi, proč ten zápas vzdáváš?

Reagovat
DelPiero137

Morata za Dybalu? Wtf?!

Reagovat
eLJay.91

Dybalu???? Maxi, ty kreténe!!!

Reagovat
Pettirosso

on stáhne Dybalu

Reagovat
10

Alvaro otočí

Reagovat
DelPiero137

Sturaaaaaarooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

STURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, on stáhne Dybalu! Maxi, jdi doprdele, tys to dneska prokaučoval!

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Kurva podte do nich

Reagovat
Il Architetto

STURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BRATWUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURST

Reagovat
Hans82

je tam

Reagovat
db18

to byl skvělý nápad si to za stavu 0:2 kopat na 1/4 plynu...

Reagovat
10

Skvělej nápad byl srovnávat Juve s Darmstadtem

Reagovat
db18

Nesrovnával jsem Juve s Darmstadtem ale jenom výkony v prvním poločase

Reagovat
10

Gooooooooooooooool

Reagovat
andycek1

STURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Furia Ceca

Tak já to mám dobře zpožděný!

Reagovat
Pettirosso

jo, kreténi, začněte hrát v 60 minutě

Reagovat
blackhawk88

WTF ??? prist o dvojgolovy naskok ? vam hrabe ? aspon nebude nuda v odvete

Reagovat
eLJay.91

STURAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Reagovat
stas87

Jo jo Manu,rob picoviny namiesto odkopu doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

kimmich na to zatim nema.

Reagovat
Yzemi

poďmééééééééé, ještě jeden

Reagovat
M11

STURARO !!!

Reagovat
KillSwitch

rozhodca asi dostal zákaz dávať karty juventusu

Reagovat
Dominator

To bolo zalozenie akcie

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten pitomec dělá na levé straně??

Reagovat
blackhawk88

mam pocit deja vu..pripomina mi to zapas so city

Reagovat
stas87

Zasa sa ukazalo,ze Bayern nema dobre zlozeny tim na udrzanie vysledku.Toto nie je BL,kde super zapas väcsinou za stavu 0:2 zabali.Müller s Lewom ci Robbenom neustale makaju,im sa nic vytknut neda,zvysku timu ano.Uz ked sa Neuer rozbiehal na ten pas co posle,tusil som ze je zle.Kimmichovi nieco vycitat..polcas naprosto suverenny vykon,potom chybka u prveho golu a teraz nestastne zahral.To ho v buducnu posune dalej.

Reagovat
db18

Reagovat
DelPiero137

Nemoze to byt aj tym ze ste polcas silno prepalili a dochadzaju aj sily?

Reagovat
stas87

Nie som fanusik Bayernu. Ani by som nepovedal,ta trojica vpredu ma sil dost.Od golu Robbena som Lewu nevidel pri lopte. To je zakladna chyba,vy ste sa az o tolko nedvihli.A Costa siel ukrutne dole,ten je zbytocny na tom ihrisku teraz.

Reagovat
db18

Spíš chtěli pošetřit síly na další zápas a nedošlo jim, že by Juventus mohl začít hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

suvereni vykon Kimmicha kdyz bayern valcoval juve a na vse bylo dost casu? Tym na udrzanie vysledku :D tak s tim si vetsinou hlavu bayern nelame :))

Reagovat
smazaný uživatel

To teda vypoveda o dost velkej nekvalite BL...

Reagovat
DelPiero137

Level psychopatizmu 5000, rozohravka Juventusu s Cuadradom na kratko!!! Odleti mi dekel

Reagovat
10

Hlavně že máme převahu ve vzduchu a oni to hrajou takhle kokotsky... Moje nervy

Reagovat
DelPiero137

To je nepochopitelne!!! Toto robime uz od Janova, rozohravka na kratko a Cuadrado ide do plnych. Este ze to neskoncilo klasicky brejkom.

Reagovat
Hans82

Opicak furt vysmaty jak vsechno pojebe

Reagovat
AndR

Ach jo, na Kimmicha moc velký zápas. Natož na CB.

Hlavně ten první byla jeho klasika.

Snad udržíme.

Reagovat
stas87

Za to si moze Guardiola ciastocne sam. Keby neustale nedaval do zakladu to spanielske poleno,Kimmich mohol byt na tento zapas ovela viac pripraveny.Sa bojim,ze az sa uzdravi aspon Boateng,bude to pre Kimmicha znamenat koniec a sedenie na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Xabi jeden z nejvetsich techniku posledni dekady a ty ho nazves polenem

Reagovat
stas87

Tak ja uz som s tebou debatu o nom viedol. Ty vies co mi na nom vadi.

Reagovat
db18

Minulé dekády.

Reagovat
Bayern +

A zaslúžene. Zasa tu Kimmicha nepreceňujte. Pri plnej polnej by si nesadol ani na lavičku.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Vidal, Thiago - Robben, Muller, Costa - Lewa

Ullreich, Benatia, Javimar, Rafinha (Coman), Alonso (Rode, Kimmich), Ribéry, Götze.

Takže nie.

Reagovat
db18

Plná palba a hodíš Vidala do základu... ok V poslední době si strašně neobjektivní.

Reagovat
Bayern +

Tak ja som to menoval ako ma napadlo. Kľudne tam mohol byť aj Javi, o to tu nejde.

Ide o to, že fakt by tam nebol.

Možno som len maximálne alergický na náš štýl hry, ale proste Kimmich mi príde len ako ďalší z posúvačov typu Thiaga (porovnanie s Lahmom na DM by bolo asi drastické). Všeobecne som tu zástancom skôr Rodeho, ten mi vždy príde ako niečo naviac, niečo odlišné od tej stereotypnej zálohy. Niečo ako kedysi Gaudino. Inak nevieš, čo sa s ním stalo a prečo vôbec tak zmizol?

Reagovat
db18

Vůbec nevím... v létě se mu nepovedla příprava, tak ho Pep asi úplně dostavil... v přípravě ho ale zase okouzlil Kimmich a pak mu taky nedal čuchnout... Joashua na to má, ale k tomu aby předvedl co umí je pro něj ideální hrát místo Xabiho na šestce - a taky potřebuje pár zápasů, aby si začal věřit a posílat míče i na delší vzdálenost...

...Rodeho bych tam taky viděl úplně nejradši, ale buď na šestce vedle Xabiho/Kimmicha, nebo až v té přední záložní čtyřce.

Reagovat
Bayern +

No u Rodeho sa mi páčilo aj to, že keď hral párkrát núdzovo napravo, tak nebol špatný.

Jasné, Kimmicha neodsudzujem, nevadilo mi ani to, že dnes dal radšej jeho ako Rafinhu aj keď ten je o parník skúsenejší. Najviac by Joshovi prospelo hosťovanie v štýle Alaba, pretože pochybujem, že pod Ancelottim cez Vidala, Thiaga a Alonsa nejako vyrastie...

Reagovat
db18

Pořád doufám, že Vidal s Xabim odejdou

Reagovat
Bayern +

Ak má odchádzať Vidal so stratou, tak podľa mňa je to zbytočné. Navyše pod Carlom to môže byť úplne iná káva, čiže odchod prichádza v úvahu jedine v prípade, že by ho nenaštartoval ani Ancelotti.

A zas keď pustíš oboch, tak budeme mať slabý stred (pri Javierovom zdraví...)

Reagovat
db18

Rode, Kimmich, Thiago, Javier Martinez, Höjbjerg (ten teda zatím taky nic moc... měl jít spíš zase do Augsburgu, ale to co v Schalke u nás zahraje taky)

Reagovat
Bayern +

Rode chce odisť a ostane ti Thiago + neskúsený Kimmich + sklenenka.

Reagovat
db18

Jenže Rode odejít nechce

a v případě odchodu Vidala a Xabiho si to asi nerozmyslí

Reagovat
stas87

Tak ho ma stihnut osud Gaudina?Ja chapem,ze sa pozaduju okamzite vysledky a vyhry.Kurva ale preco musi hrat Alonso takmer kazdy zapas v BL?Raz za cas sa Kimmich dostane do zostavy,este nie ani na svoje stabilne miesto a ty by si ho po dnesku zasa odstavil.O Rodem radsej ani nepisem.Ja nemam nic proti Alonsovi,ak by naskocil do BL proti BVB,Bayeru,Schalke ci Gladbachu...ale preco ma hrat aj proti Werderu,HSV ci Mainzu?Herny rast Kimmicha je spomaleny a potom vsetci cakaju,ze zahra ako mazak.

Reagovat
Bayern +

Tak nechcem od neho aby hral ako mazák, kľudne dnes mohol hrať Rafinha už len kvôli skúsenostiam...

Čo sa týka Josha, tak ako píšem, prospela by mu hosťovačka v štýle Alaba.

Reagovat
stas87

No,uz je to zbytocne riesit,vysledok to nezmeni.

Skusit opät Bayer ako s Tonim? Alebo Gladbach,ak im nepodpise Nordtveit.

Reagovat
db18

Z Leverkusenu by musel nejdřív někdo odejít (leda by nehrál na své pozici a byl nasazovaný spíše na RB, tam by to šlo... a Havard hraje v Gladbachu spíše stopera )

Reagovat
Dominator

Uz vtedy pri tej sanci, kedy sa na branu "rutili" Mandzukic s (asi) Dybalom a zakoncoval az Cuadrado, to bola blbost (sa to tam pri "zakladani akcie" Mandzukicovi poodrazalo), z ktorych mozu padat goly. A potom take nakopnutie hlavy, z ktoreho uz gol predsa len bol.

Reagovat
Il Architetto

Teď to měl zkusit na šestnáctku, ale byl tam ten pitoma, takže vše OK.

Reagovat
blackhawk88

Vyborny zapas, uz teraz sa tesim na odvetu

Reagovat
Il Architetto

20 - 30 - 40 Robben bude pořád skvělej.

Reagovat
DelPiero137

Leo trafil branu

Reagovat
db18

Před zápasem bych výsledek 2:2 bral, ale teď je to poměrně velké zklamání... naštěstí jsme hráli venku a doma si snad nedovolíme Juventus podcenit.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Il Architetto

Mariův nejbojovnější výkon v Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč asi

Reagovat
smazaný uživatel

Mario sa druhý polčas bil za Juve a to sa mi páči. Je to provokatér a makal pre tím. Plus asistencia na gól a krásne na Cuadrada do gólovky. Na to, že dlhšie nehral dobrý výkon

Reagovat
panca

juve videl jsem asi 2 minuty a z toho to dwayne dibley 2x zajebal plus zahodil tu golovku. Ja bych z neho silel

Reagovat
10

A to je tady pořád spousta lidí, co se ho zastává

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný příběh.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

Po dnešku už snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád (po průběhu možná spíš nerad), že mi tip vyšel. 2:2 je na Juve prostě s touhle obranou výborný výsledek, ačkoli ztratit to vedení je na přes držku..mělo se hrát aktivně dál a dodělat je třetím gólem. Každopádně alespoň zajímavější výsledek do odvety. Já jsem rád, že to nebude mít průběh, aby Juve stačil gól a mohli to zavřít ve vápně. Takhle musí hrát dopředu

Reagovat
10

První poločas smutnej příběh, reakce v druhým poločase dobrá, ale celkově zklamáni

Reagovat
M11

ten nastup do zapasu a vlastne prvnich 60 minut jen tak neco neprebije..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řečeno, nepodstatný zápas. Bayern si snad svou dávku obligátních kiksů ála Boateng vybral a odveta bude o něčem jiném. Dva góly venku taky nejsou k zahození.

Reagovat
Biozdenda

Tak bohužel jenom doufat nestačilo. Juve si ale i tak spravilo pozici, 0:2 by byl game over.

Reagovat
Furia Ceca

Tak s Bayernem se nakonec dalo hrát na férovku... Škoda těch prokaučovaných úvodních 60 minut... 2:2 bych před zápasem nebral, ale po tom průběhu to je stejný, jako bychom vyhráli 3:0... Ještě nejsme venku!

Reagovat
db18

...já vám to říkal

Reagovat
Hans82

Hlavne ze tu par lidi psalo ze Juve-Bayern je uz rozhodnute postupem Bayernu ale ze Arsenal se porve s Barcelonou no curacci ct4 zas davala hnusnejsi fotbal no

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli Čecha, je jasný, že české nezaujaté fanoušky bude zajímat Arsenal s momentálně nejsilnějším týmem na světě než Juve - Bayern.. pro mě Juve Bayern byl taky zajímavější než Arsenal - Barca

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, mohlo to tam Bonuccimu padnout jako loni s Římem.

Rozporuplné pocity. Vzhledem k prvnímu poločasu super, ALE ... stačilo odhodit typickou italskou připosranost a hraní na jistotu a najednou jde vidět, že hrát se dá v pohodě i Bayernem, srovnat z 0:2 na 2:2 a nakonec i sahat po vítězství.

Pokud ve stejném stylu odehrajeme odvetu, vyhneme se tomu nedůraznému bránění, tak nejsme ještě bez šancí.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Dominator

2-2 je sice dost zly vysledok, hoci aj tak by som pred zapasom povedal, ze pre Juventus este celkom aj prijatelny. Je o co hrat, mohlo to byt (uz aj vzhladom na priebeh tohto zapasu) ovela horsie.

Reagovat
Pinturicchio

Před zápasem bych 2:2 nebral, věřil jsem, že Bayern můžeme porazit. Po tom prvním poločase je 2:2 dost slušný výsledek.

Reagovat
Dominator

Samozrejme. Aj ja som pred zapasom cakal, ze by si Juventus mohol pred odvetou cosi uhrat (aspon neinkasovat gol). Teraz idu do odvety s tym, ze doma si nijakym sposobom nepomohli (ale este mozu postupit, i ked, jak som spominal, 2-2 nie je pekny vysledok).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Škoda Juve, že hráli do 60. minuty hovno Vím že umí zahrát lépe. Jinak poklona že to nezabalili udělali z toho výsledek který je jakž takž přijatelný a v odvětě mohou zkusit zabojovat alespoň Ale ty šance se rapidně zmenšily no

Reagovat
AndR

Za mě spokojenost, čekal jsem, že nám to obrana nezvládne. Benatia za tři týdny buď bude ve formě, nebo se zase zraní. Javimar začal trénovat, třeba to stihne. Snad se nám ta krize se stopery částečně zažehná.

Doma to musíme zvládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec mozno aj remiza bude mat cenu zlata. Prvy polcas cista katastrofa aj ten uvod druheho na usiel ale nastastie sme sa potom prebrali a dokazali vyrovnat. Forza Juve, Fino Alla Fine

Reagovat
Bayern +

Z vyhratého zápasu sa nakoniec strachovať o remízu...

Ano, Juve sa rapídne naštartovalo, ale rozhodne nie natoľko, aby sme prejebali zápas skoro troma gólmi za polhodinu. Či chceme, či nie, Kimmich dnes v oboch góloch, aj keď v druhom to značne skurvil Lahm. To je ďalší hráč na diskusiu, pretože s jeho prehľadom a skúsenosťami dnes pridaná hodnota nula, po prvom góle sa zasa narval do stredu a tým sa oslabil aj dovtedy vynikajúci Vidal.

Ďalej vôbec nechápem striedania. Bernat dnes prekvapivo nijak výrazne nehorel a už keď Benatia, tak miesto Kimmicha. Ale väčší fail je pravdepodobne to, že Costa od 60. minúty tragický, nevládal ani chodiť a on pošle Ribéryho v 84. minúte...

Aspoň bude odveta zaujímavejšia, tip na gólovú remízu mi vyšiel, ale vzhľadom na to, že aj v odvete budeme prakticky bez obrany sme mali proste dnes vyhrať.

Reagovat
db18

U prvního gólu chyběl právě Bernat, ne?

Reagovat
Bayern +

Neviem, kto tam chýbal, ale Kimmich mu to nahral na nohu podobne ako Mertesacker Messimu v druhom zápase.

Reagovat
db18

Druhý zápas jsem nesledoval, tak nevím...

Reagovat
Bayern +

Merte namiesto odkopu dával ťukes na tri metre do špeku myslím Monrealovi a ten v snahe odkopnúť loptu urval Messimu obe nohy na penaltu.

Reagovat
db18

Reagovat
bayern987

Nj, Merte... Ale tuším, že to byl Flamini.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Pri druhom gole to pokazil Lahm? a co takto keby Neuer radšej kopol dopredu ako to skušať tažkou loptou rozohrať?

Reagovat
DelPiero137

Super ze sme zabrali a podarilo sa aspon vyrovnat.

Max je ako Prot ale ako to robi? Siahne do klobuka a vyzrebuje zostavu/striedania? Nakoniec tie paradoxne striedania davaju nadej.

Aj tak sa jednalo o nahodu nie systematicke zlepsenie. Vsetky negativa ktora tahame so sebou ostanu nepovsimnute vo svetle dnesneho "uspechu". Takto sa neposunieme na absolutnu spicku.

Za bojovnost klobuk dole pred kazdym na ihrisku.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Pipo123

Veď medzi špičkou ste, môžete sa rovnať Realu, Chelsea, Arsenalu, PSG atd, len proste dlhodobo je Bayern a Barca lepší než všetky menované kluby, absolútna špička sú tieto dva kluby.

Reagovat
DelPiero137

A s tymi dvoma by som sa rad rovnal

Reagovat
smazaný uživatel

To akych stoperov mal Bayern????

Reagovat
AndR

Žádné

Reagovat
smazaný uživatel

žiadnych

Reagovat
Bayern +

V prvom rade výborného Vidala, inak žiadnych.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze sa Allegri poucil a s tym priposranym pristupom z 1p s nulovym napadanim + branenim hlboko na vlastnej polke v 10tich "nevybehne" aj v Berline... Tak sa proste hrat neda...

Reagovat
smazaný uživatel

V Berlíne takto teda určite nevybehne, to ti môžem kľudne odprisahať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eLJay.91

V Berlíně?

Reagovat
FUnk

to si pletes s 1945

Reagovat
eLJay.91

Nerad opakuju, co už napsali jiní, ale je škoda dvou věcí: sestavy a střídání, a taky naší připosranosti. Budu doufat, že Barza, Leo a Giorgio budou na odvetu ready, protože to zároveň bude znamenat Cuadrada na lavici.

Reagovat
Pipo123

Ako zahral Hernanes ?

Reagovat
Pettirosso

mně se kupodivu líbil. hrál s klidem, což se o nikom jiným říct nedá a což na Bayern platilo. Klidně bych v Mnichově šel se zálohou Khedira, Hernanes, Marchisio - Pogba

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pipo123

Strašne by som si želal jeho návrat do Lazia, ale to je asi nereálne

Reagovat
Airus

bude volnej co nevidět. Jen jestli se mu bude chtít do Lazia, nebo do Číny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Rozhýbal to slušne.

Reagovat
Pinturicchio

Možná jeho nejlepší zápas v Juve.

Reagovat
Furia Ceca

Ne možná, ale určitě!

Reagovat
Zark

celkem obstojně, nato jaké byly reakce při střídání, ale mohli ho pustit i ke přímáku když už...

Reagovat
10

na ty máme Cuadrada

Reagovat
Airus

to kopal standartky Cuadrado?

Reagovat
Pettirosso

Bayern si to posral sám, do poločasu mohl vést v klidu 5-0 a bylo by po zápasu. To byl snad nejnedůstojnější poločas v historii fotbalu mezi top týmy. Být Agnellim tak za ten první poločas všem hráčům seberu měsíční gáži a Allegrimu pohrozím vyhazovem. To bylo totální fiasko a troufám si říct, že i Hellas by zahrál důstojněji.

škoda, že jsme museli zjistit až v 60 minutě, po druhým gólu, že se dá s nimi hrát. I když klobouk dolů, že to nevypustili (když už klasicky i já ano), ale i tak na tom nic nemění, že tohle posrali a jsem nasraný za ten přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben zas

Reagovat
Pipo123

OT: Videli ste Teveza ako zrušil toho brankára ? On je fakt kokot v tomto, najskôr Čech, potom toto, minulý rok zasa zlomil brutálne nohu protihráčovi

Reagovat
Tomanatura

Ale podal paradni vykon

Reagovat
monty25

Štěpán k Robbenovu gólu: "No a pak už je to slalom ve stylu Lindsey Vonnové..."

No, Lindsey má radši sjezd, ale jinak dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán je na ty sestřihy dobrej.. i když se tam kupodivu i tak dost plete.

v celým zápase je to děs..

Reagovat
Shevchenko

Štěpán není dobrý nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus prvé dve tretiny zápasu absolútne tragický, to bola až hanba, čo doma predvádzali, z tohto pohľadu má pre nich ten konečný výsledok cenu zlata. Po tom prvom góle sa ale vzchopili a zároveň Bayern odpadol. Guardiolove striedania na facku. Bayern si to v odvete postráži, ale tá defenzíva sa musí dať aspoň trocha do kopy, Kimmich na stopérovi, to už nech tam je radšej Vidal...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Airus

Zápas jsem prosral v práci Ale zábavnej průbeh diskuse. A jak to vypadá, úspěch - po předvedené hře v první půlce

Forza Juve!

Reagovat
Pettirosso

buď rád, že jsi mohl místo té podívané pracovat.

Reagovat
Zark

Allegri vs. celý svět 50:1(cuadrado fail)

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal jednoznačně nejlepší zápas za Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší 1. poločas. Ve druhé půli už byl zase špatný

Reagovat
Bayern +

Aj tak patril k tomu lepšiemu, čo v druhom polčase hralo. Za stavu 2-0 sme sa na to klasicky vysrali.

Reagovat
db18

Reagovat
vilp

Nebylo to tak hrozný. Nakopla je ta hrubka Kimmicha, což je logický. Sice Bayern nesleduju, ale je jasný, že vám to posrala ta absence v obraně. Jakmile Juve po kontaktním gólu vycítilo šanci a 99 % jejich akcí najednou nekončilo na půlce, tak to v defenzivě začalo zbytečně hořet. Druhý gól jim zase tak trochu daroval lacinou hlavičkou Lahm, zrovna od něj bych něco takovýho nečekal. Holt zbytečný chyby, ty vás potopily, i Vidal tam Mandžukiće zbytečně poslal do brejku, jinak to bylo ok, protože takový tempo se dá venku jen těžko dokonale udržet celý zápas. Možná kdyby dřív přišel Ribéry, protože Costa byl na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak už jo, v první půli to byl ale klasický bombarďák.

Reagovat
vilp

Jasně, ale odpadl docela brzo. V prvním poločase se mi zase nelíbil Thomas, vypadal u toho jak hrozný dřevo, všechny balony se od něj odrážely, to bylo fakt hrozný, navíc tam zazdil tu tutovku, naštěstí pak stál zase tam, kde měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhém hrál piču celý Bayern, nechápu, asi si to chtějí ještě do odvety zdramatizovat. Pep jim za tohle musí dát pořádnej világoš, vždyť to nejde, takhle se na to vybodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo by se zadařit jako minulý rok na Dortmundu, kdy nás taky každý odepisoval

Reagovat
Free_player

Na to jak to ze začátku vypadalo tak nakonec ještě dobrá naděje pro Juve v Mnichově to bude ještě boj !

Reagovat
Shevchenko

Nakonec po těch tragických prvních poločasech byly dneska super zápasy

Juve co to mělo znamenat? Několik měsíců nabírají super formu, vypadají nezastavitelně a běhěm 60 minut to pošlou všechno do piče? Aspoň že se pak zvedli, ale bojím se, že ten výsledek je teměř nehratelný do odvety.

A člověk by si myslel, že 0-3 góly je naprostá tutovka...

Reagovat
smazaný uživatel

Stará dáma vstala z mrtvých. :) To je poeticky děsivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono takové "Rudí ďáblové suverénně zvítězili" taky zní jak děsivej povolební titulek

Reagovat
blackhawk88

desivy hlavne na Slovensku

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/80315/guardiola-bonucci-my-favourite

“Juventus had three shots and scored two goals, but you cannot think of coming to this marvellous stadium in Turin and not conceding. We couldn’t think of coming here and dominating or winning 7-0."

To naráží na něco konkrétního?

“Did you really think we could come here and expect to dominate for 90 minutes against a side with Pogba, Mandzukic, Morata, Bonucci – one of my favourite ever players – Buffon and all these characters?"

Jinak v Itálii se píše, že oba góly Bayernu neměli být uznané a měla se pískat penalta po Vidalově ruce. Mullerův prej ofsajd a ten druhý netuším.

Reagovat
10

ruku Vidala by pískal i Beckenbauer, u gólu Mullera byl údajně aktivní ofsajd pšonka, u gólu Robbena píšou o faulu na Lea...

jinak Guardiola přesně kurevník ví, jak na Lea...to je v prdeli, teď jeho extrémní sebevědomí dosáhne maximálního vrcholu, pokud mu nevybouchne hlava

Reagovat
Pinturicchio

Prej byla moc u těla, nevím, no, pískat se to mělo. . Přesně, on hraje ty samé mind-games jako Mourinho, jenže to tak nepůsobí, páč tohle vyzní pozitivně.

Jinak tohle jsi četl? http://www.football-italia.net/80284/breitner-%E2%80%98juventus-have-no-chance%E2%80%99

Reagovat
10

podle mě jí natáhl k míči, takže se to pískat dalo, ten faul na Lea spíš ne, ofsajd Lewy se pískat asi měl...

http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/championsleague/champions-league-la-moviola-di-juve-bayern_1090390-201602a.shtml

Reagovat
Pinturicchio

Já měl na nic přenos, se mi to sekalo a těžko soudit podle obrázků, ale ten první gól, tam Gigimu jasné stojí ve výhledu, to se pískat mělo, stejně jako ta penalta. Ten třetí nevím, těžko říct.

Reagovat
Furia Ceca

Jestli jo, tak se to pískat mělo - přesně takhle nám neuznali gól na ManCity...

Reagovat
Furia Ceca

Ale stejně asi nemá moc smysl si stěžovat... Primární problém byl Max a jeho "taktika" - abychom hráli 60 minut takový hovno, to byla velká zkouška mojí víry... Naštěstí jsme ze hřiště nakonec odešli se ctí.

Reagovat
DelPiero137

- v prenose som si nevsimol ze by Lewa zaclanal Gigimu (neukazovali taky uhol) ale podla zaznamu jasne prekazal brankarovi. Aj tak je to pred platne, aj keby tam nestal Muller si mohol vybrat kam to kopne

- Vidalova ruka penalta. Ano nesiel proti lopte ale mal ju od tela, zabranil lopte aby presla a hrac zodpoveda za svoju ruku, nebola to situacia kde by nedokazal ju dat blizsie k telu

- najviac ma serie treti gol. Podla mna tam Lewa umyselne zvalil nepovolenym sposobom Lea na zem aby ho vyradil. Lopta nebola v hre ani nahodou

Rozhodca je posledny na koho sa mozeme vyhovarat ale klucove momenty rozhodol v prospech Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

bože moj ako tu vyplakavaťe o goloch ktore boli číste a jasne je neskutočne navyše ani jeden z Vás alibistov nespomenie to stiahnutie Lewandovskeho v 16-ke ktore bolo evidentne

Reagovat
DelPiero137

"Rozhodca je posledny na koho sa mozeme vyhovarat" je to moje konstatovanie o danych rozhodnutiach rozhodcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou bylo v Anglii hodně incidentů týkajících se hraní rukou v pokutovém území. Takových jako včera byla spousta a téměř nikdy se penalta nepískala. Také včera bylo jasné, že to zrovna anglický sudí nepískne.

Reagovat
Pinturicchio

OK, ale tohle je LM a i když to byl anglický sudí, tak musí pískat evropsky. Když koukneš na EF video (to poslední, highligts), tak i německý komentátor říká, že to měla být penalta.

Ale tak to je jedno, zápas už je odehraný, nikde není psáno, že by Juve tu penaltu proměnilo nebo po ní ještě neprohrálo.

Reagovat
DelPiero137

Uz tym vyhlasenim ze Juve ma najlepsie standartky sa Pep odhalil.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Milan.B

jazyckova

Reagovat
10

Když jsem to včera viděl, tak jsem si říkal, že to je přesně zápas pro 3-5-2. Bayern na těch křídlech nedělá tlak ve dvou hráčích, ale často třeba ve 3-4. Proti tý pravý straně Lahm-Robben-Muller-Lewa neměl Evra s Barzou moc šancí, to byly docela jatka, tam nám Chiello strašlivě chyběl. Ale po zápase je to lehký hodnotit...

Prvních 60 minut jsem si myslel, že se dívám na fotbalovou adaptaci Rockyho IV., to ztvárnění bylo děsivě přesný. Ten rozdíl ve fyzických silách byl neuvěřitelnej. Tam se asi nejvíc projevila ta série Juve a naopak zimní přestávka Bayernu, že jim s touhle kvalitou v BL stačí většinou výkony na půl plynu je druhá věc.

Co se týče výkonu jednotlivých hráčů, tak to byl bohužel asi nejhorší výkon Khediry v Juve, Claudio byl taky úplně mimo roli, s jejich vystřídáním přišlo zlepšení, což by před zápasem čekal málokdo. Hernanes to docela mazácky uklidnil, Stura kromě gólu dokázal hráče Bayernu "trefovat" v soubojích, což se Samimu nepovedlo snad ani jednou. Všichni tři střídající hráči hráli skvěle. Cuadrada beru tak, že za Juve nehraje, protože ten je prostě úplně mimo realitu. Nejlepší byl s přehledem Mario, to jak v takových zápasech LM roste je neuvěřitelný. V Gazzettě psali, že by ISIS porazil sám, což je docela výstižný.

Za 14 dnů to zmrtvýchvstání snad dokonáme, FINO ALLA FINE FORZA JUVE

https://www.youtube.com/watch?v=yL3lJfpenAc

Reagovat
Pinturicchio

Udělat náskok na Neapol, pak to nejlepší nechat odpočívat. V 3-5-2 - Gigi - Chiello, Bony, Barza - Alex, Paul, Claudio, Sami, Lichty - Paulito, Mario - věřím, že bychom ten postup dát mohli.

FINO ALLA FINE with BURNING HEART

Reagovat
Zark

Noo, Hernanes se hecl a přinesl tam trochu té pohody a klidu do rozehrávky, z lavičky viděl moc dobře, co je třeba; uhlazené vlasy, uhlazený styl na hřišti hh. Nakonec to juve ale zvládlo se ctí, hlavně ten Pogba co si zase dovolil, to bylo velké plus pro psychiku, něco jako když tenkrát Pirlo kopl panenkovsky penaltu proti anglii a ti z toho byli rozhození. Do odvety je tu naděje, že nenastoupí cuadrado a strach, že ho tam maxoš jako "jediného brejkového s(h)ráče" zase pošle

Reagovat
Pipo123

Hernanes bol vždy pičista, ten si držal loptu, alebo hral svoju hru aj keď ho napádalo 10 hráčov súpera. Takého hráčika by som chcel u nás

Reagovat
Furia Ceca

Pokud se nám uzdraví Chiello a Sandro a budeme hrát 3-5-2, tak proč ne... Jenom na ně musíme vlítnout agresivně, bez respektu - to na ně platí. Už žádných 60 minut sezení na prdeli a čekání na gól!

Reagovat
DelPiero137

Serie ma ze nedokazeme vyuzivat hracov. Hernanesa vieme uplatnit len v takomto zapase? Khedirova kreativita ostava nevyuzivata (aspon ked hraje Cuadrado). Vcera krasna modelova situacia. Sami s Litchym a Mariom stoja na lajne 16-ky Bayernu a cakaju kedy im Cuadrado posle kolmicu ktora sa priamo nukala. Samozrejme ze to skocilo tym ze Juan isiel do dvoch obrali ho a bol z toho protiutok. Toto ma byt presne naopak, Khedira ma vysuvat hracov v 16-ke. Rovnako Lichtak si x krat nabehne sprint cez cely lajnu s Cuadradom aby to Juan namieril medz troch alebo vratil na stoperov sami sebe hadzeme klacky pod nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

až na to že sa hra o 3 týždne

Reagovat
Zark

bývalý rozhodčí Bonfrisco: "A pak si stěžujme na naše rozhodčí" ironická poznámka, ale pravdivá, kolikrát sleduju zápasy na mezinárodní úrovni a ti sudí stojí za howno, horší než italští.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep si na adresu Kimmicha našel nové slovo - už to není alles super, ale alles perfekt:

"Er war perfekt. Seine Leistung war perfekt. Er hat auch die langen Bälle gegen Mandzukic gewonnen. Er war perfekt. Perfekt."

Reagovat
db18

Reagovat
Furia Ceca

700. pro postup Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stejně by bylo nejlepší pravidlo, kdyby se prostě písklali všechny ruce jako tomu bylo v minulosti, prostě si zahrál rukou trefilo tě to do ruky nebo si na míč upadl, nikdo by se nemohl hádat a spekulovat

Reagovat
ED91

Blbosť, ruka je súčasťou tela a je prirodzené ju mať vedla tela. Iné to je, keď ju má hráč od tela respektíve ide rukou proti lopte

Reagovat
Furia Ceca

BTW včera na Juventus Stadiu bylo 41,332 diváků a byl tak překonán dosavadní rekord z loňska proti Borussii Dortmund.

Reagovat
smazaný uživatel

#ForzaJuve

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN ukázal kdo ovládne letos ligu mistrů i když jsem zklamanej z výsledku,nemám obavy kdo vystaví konečný účet v odvetě Juventus skončí s debaklem FC BAYERN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Watch american football & Basketball online & live streaming - Enjoy NFL & NBA Live

Thanks so much mate! my center is a honesty now.

http://nfllivenetwork.com/

http://nba-lives.com/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele